Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ceviz suyu yaparak 15 kilo veren arkadaşim var baya işe yariyo sanırım. Ben ewdeki cewizleri bulmaya üsendigimden yapmıyom

Herkes kilosunu ismin oldugu yere yazsa bulutum. Ben meraktan patliyorum kim kaç kilo
bak onu yazmayı unutmuşum aslında onuda istiyoruz herkesten ismin altına yazılmalı ama belki utanan oluyordur diye şey etmedik. Aslında kaptanım kişilerin yaşıdır mesleğidir ne bileyim kilosu başlangıç güncel hedef diye birinci sayfaya eklesek nasıl olur sizce Anka

Tc kimlik verek gbt sorgula

Mesela kaptanımız kabul ederse herkes
kullanıcı adı / yyaşı / mesleği / evli çocuk sayısı / başlangıç kilosu/ güncel kilosu / hedef kilosu yazabilir mi. sonra kaydederiz onu. ayrıca yazmak isteyen kişlisel bilgilerinden benim gibi adının altına yazabilir.

Senle ayni kilodayik bak he. Kapisalim senle..senle rakip yapsin biz anka kusi... Anka ankaaaa ankaaa duy sesimi..habunla beni rakip yap

Tövbe tövbe kim dedi oniiii
sus bende bakiyommm boyleee

Sabah tonbalıklı salata öğlen iki enginar başkada yok akşam acıkmadım bir buçuk litre detox suyu 2 litrede su içtim 45 dk leslie 30 dk zumba 30 dk kadarda bacak çalıştım 25 de mekik örtmenim

Afiyet olsun..zumbanın çok faydası oluyor düzenli yapanlar cok guzel forma giriyomuş bi kaç kişi görmüştüm öyle instagramda gezinirken..

Afiyet olsun cok guzel:)

Afiyet olsun:)

Bu vakte kadar 1,5 litre su içtim
30 dk Leslie ile yürüdüm.
Hiç de acıkmadım.
İnşallah şu direnç denen şeyi kırar yoluma mutlu devam edebilirim

Siz neler yaptınız kızlar ?

İnşallah kırarsın kırarsın bu gidişle merak etme:)

Ben de bu gün diyete başlayayım dedim ama çok açım yaa

Kaptanım sen dikkat etcenki bizde başarılı olalım ama demi

bulutungokyuzu . Maddeler güzel olmuş bence..sadece spor eklemesi içinde ayrı bi başlık açılsa daha iyi olur gibi geldi banada yemeklerle karışmaması için.

Ben dün spor yaptım ama baktım karışıklık olduğunu görünce sabah eklerim dedim ondada saati geçirmişim

florence_N
Çok geçmiş olsun canım yirmilik çekimi beter bişi ...
Benim kini dikişli falan almışlar dı. Felaketti.. geri deki 3 tanesi duruyor ama ben korkuyorum tabi
Ay hepsinde korkan korkan gittim doktora ama çok şükür tek parça çekti hepsini. Hele bugünkü o kadar kolay oldu ki agzimdakini dişin kopan parçası sandım. Meğerse dismis. Uyusuklugu geçmedi ama hala bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…