- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Ceviz suyu yaparak 15 kilo veren arkadaşim var baya işe yariyo sanırım. Ben ewdeki cewizleri bulmaya üsendigimden yapmıyomEmziren anne icin ;
Ceviz suyu aksamdan bir ceviz bir bardak suya birakiliyor sabah iciliyor..
Dereotlu yogurt sut arttirimi ve yag yakiki sagliyor
Tarcinli sut..kan sekerini duzenleme ve yag yakimini duzenliyor
Karanfilli yesilcay gumde sadece bir bardak icilebiliyor
Bol suuuu...
Makale okudum simdi...emziren analara duyrulurrr
Maşallah ondan kolayken var bende yapimCeviz suyu yaparak 15 kilo veren arkadaşim var baya işe yariyo sanırım. Ben ewdeki cewizleri bulmaya üsendigimden yapmıyom
bak onu yazmayı unutmuşum aslında onuda istiyoruz herkesten ismin altına yazılmalı ama belki utanan oluyordur diye şey etmedik. Aslında kaptanım kişilerin yaşıdır mesleğidir ne bileyim kilosu başlangıç güncel hedef diye birinci sayfaya eklesek nasıl olur sizceHerkes kilosunu ismin oldugu yere yazsa bulutum. Ben meraktan patliyorum kim kaç kilo
Tc kimlik verek gbt sorgulabak onu yazmayı unutmuşum aslında onuda istiyoruz herkesten ismin altına yazılmalı ama belki utanan oluyordur diye şey etmedik. Aslında kaptanım kişilerin yaşıdır mesleğidir ne bileyim kilosu başlangıç güncel hedef diye birinci sayfaya eklesek nasıl olur sizceAnka
bak adınıza istemdim lütfenTc kimlik verek gbt sorgula
Şaka şaka ben takımın çogunu tanımıyom iyi olar aslında iyi düşünmüşsünbak adınıza istemdim lütfenbunları zaten soruyoruz herkes herkesi biliyor artık az çok
Olmuş olmuş zahmet etmeİsmimizin altinada yazariz ben uazdim ama olmis mu bakcam simdi..
Benim icin fark yapmaz..
Sus kizzz....furacagumm seni...neymis rakiya bira gatiyomuussunOlmuş olmuş zahmet etme
Tövbe tövbe kim dedi oniiiiSus kizzz....furacagumm seni...neymis rakiya bira gatiyomuussun
Gülümse25 evli yaş 31 boy 1.61 kilo 76.5 ilk hedef 75 başlangıç kilom 100.1 di 10yaşında oglum 9yaşında kızım var ev hanımıyım erzurumda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
sus bende bakiyommm boyleeeTövbe tövbe kim dedi oniiii
Haklisin kaptanim, bundan sonra tarihle ararim emin olduktan sonra baslatirimYukarda büyütece tıklayıp tarih yazarak arama yapsak daha kolay bulunur aslında.
Sabah tonbalıklı salata öğlen iki enginar başkada yok akşam acıkmadım bir buçuk litre detox suyu 2 litrede su içtim 45 dk leslie 30 dk zumba 30 dk kadarda bacak çalıştım 25 de mekik örtmenim
26 şubat menü
sabah 8.30
2 kepeklinekmeknarasi yağsız kaşarlı tost
11.00
1 has yumurta
5 veri domates
30 gr peynir
ara 13.30
biskuvili pasta(el ayarının yarısı kadar)
15.00
1 tarcinli elma 10 badem 1buçuk avuc leblebi
19.00
6tane çubuk kraker
aksam20.00
1 tabak ıspanak yoğurt 1 dilim k ekmegi
26/2/18
10:00 Sabah - peynır domates zeytın salatalık 1 çk yumurta 1çk menemen ıkı bardak çay
Ara şekersiz türk kahvesi
Öğlen ceviz büyüklüğünde kurabiye kendım yaptım
Akşam (19:00)1 kase çorba 150gr balık salata
Ara bi avuç patlamış mısır
Bu vakte kadar 1,5 litre su içtim
30 dk Leslie ile yürüdüm.
Hiç de acıkmadım.
İnşallah şu direnç denen şeyi kırar yoluma mutlu devam edebilirim
Siz neler yaptınız kızlar ?
Ben de bu gün diyete başlayayım dedim ama çok açım yaa
Herkes karışıklığı düzenlemek istese kaptanlara bırakmasa sorun olmayacakBen dün spor yaptım ama baktım karışıklık olduğunu görünce sabah eklerim dedim ondada saati geçirmişim
Canım geçen hafta eşleme yaptık hiç verim alamadık istiyorsanız yapalım. Ben sonuçları yapcaktım onlar da kaldıSenle ayni kilodayik bak he. Kapisalim senle..senle rakip yapsin biz anka kusi...Anka ankaaaa ankaaa duy sesimi..habunla beni rakip yap
sus bende bakiyommm boyleee
Ay hepsinde korkan korkan gittim doktora ama çok şükür tek parça çekti hepsini. Hele bugünkü o kadar kolay oldu ki agzimdakini dişin kopan parçası sandım. Meğerse dismis. Uyusuklugu geçmedi ama hala bekliyorum.florence_N
Çok geçmiş olsun canım yirmilik çekimi beter bişi ...
Benim kini dikişli falan almışlar dı. Felaketti.. geri deki 3 tanesi duruyor ama ben korkuyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?