Çok sağol canım ellerine sağlıkÖncelikle spor ve menü listelerini şimdilik ben yaptığım için bazı karışıklıklara çözüm getirmek istiyorum.
Anka @innuk @gulenyuzumsunsen Gulumse24 @lemonade17 @florence_N @Gamzemdwf @soffty @tmrlnk @compeng elifff_9595 @Derya60kilo @Edebiye 006 H Hamzakifzulal mrv2855 Z zeynepazra1013 (etiketlemediklerim varsa aktifliği 0 olanlardır)
- Menüleri 'Takım Menülerimiz' topiğinde ve burada paylaşıyoruz. Takımın ilk sayfasındaki ilk link menü topiği linkidir. O topiğe yazmayan menü yazmamış sayılıyor.
- Menülerin başına tarih yazmalısınız. Sebebi ise bazen menülerinizi 00'dann sonra veya sonraki gün yazıyorsunuz bu karışıklığa sebep oluyor.
- Menülerinize saat yazmalısınız sebebi biz yorum yaparken saatine göre değerlendiriyoruz ve bu sizin için daha faydalı olacaktır. Yediğiniz bir meyve bile ara portakal yazdın ama o ara 20.00 da mı yoksa 23.00da mı. Bu çok önemli.
- Menü başına emziren anne veya diyetisyen destekli gibi bilgilendirme yazabilirsiniz. Daha bilgilendirici olur.
- Spor listesi dendiği gibi artık Takım Menüleri topiğinde yazılacak. Aynı burdaki gibi en son yazanınki kopyalanıp altına yazılacak. Baktınız karışıklık olmuş düzenleme süreniz bitmeden düzenleyebilirsiniz olmadıysa beni bilgilendirirsiniz burda.
- Spor listesi aynı zamanda iki topiktede yazılsın derseniz oylarız burdada ordada paylaşılır.
- Spor listesine sonraki gün sabah 11.00 a kadar ekleme yapabilirsiniz.
- Haftada 250 puanlık spor yapılmalı kuralına uyulduğunu sanmıyorum artık. Bunun daha sıkı tutulması gerekiyor. Ne kadar spor o kadar eksi demek.
- Spor, menü ve aktifliğiniz ne kadar azsa takıma resmi olarak girişiniz o kadar geç olur. Ve bizim size etkimiz o kadar az olur.
- Eklemek istedikleriniz varsa bekliyorumm.
Herkes karışıklığı düzenlemek istese kaptanlara bırakmasa sorun olmayacakiyi olmuş kaldığı
Gecmis olsun canim..ilk once saglik tabikiBu sabah tartıldım 70 kiloydum
Hastayım boğazım lenf bezim şişmiş bişey yiyemiyorum
Biraz et
Bükme yedim
Yürüyüşte yapamadım karyapıyor
Dr a gittim serum taktı
Sana niyeuse bahar doyesom geliyo:)))Gülümse başlatmış ben devam ettireyim.
20 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. Anne adıyaman baba malatyalı malatyalı sayılırım. Okumuyorum bitti okulum çalışmıyorum iş arıyorum evli değilim erkek arkadaşım var ciddi düşündüğüm 84le başladım yaklaşık 80le takıma girdim şuan 70kiloyum 60hedefim, şimdilik 65.
Hamza akif zulal kuzularin ismi cok guzelmis39 yaşındayım
Evli üç çocuk annesiyim
Küçüğüm 22 aylık onunla beraber 94 ü gördüm
Günlüklerde Karatay zayıflama topiğinde önce takip sonra katılımla yirmi kilo verdim kasımda da burada devam ederek son beş kilodan kurtuldum
Ya sonra
Hedefe ulaşmanın şımarıklığı ile geri almaya başladım burdan kopmamaya ve tekrar yetmşin altına düşmeye çalışıyorum
Saol tatlımGecmis olsun canim..ilk once saglik tabiki
Waryaaa kalbimden vurdun benoiii superrr....miss misss ..ayy cok guzell
Pişsin bakayım nasıl olacakWaryaaa kalbimden vurdun benoiii superrr....miss misss ..ayy cok guzell
İzindeyim bulut. Umarim senin basardigini basarabirim.Gülümse başlatmış ben devam ettireyim.
20 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. Anne adıyaman baba malatyalı malatyalı sayılırım. Okumuyorum bitti okulum çalışmıyorum iş arıyorum evli değilim erkek arkadaşım var ciddi düşündüğüm 84le başladım yaklaşık 80le takıma girdim şuan 70kiloyum 60hedefim, şimdilik 65.
Senenee ee uşagumSana niyeuse bahar doyesom geliyo:)))
İstanbulun neresi :))
Yaparsın insallah neyin eksik bendenİzindeyim bulut. Umarim senin basardigini basarabirim.
Kız sen nerdesin hamza bulut anka gülenyüzümsünsen gamzem olmasa nereye geldim ben dşyorum kimsecikler kalmamış takım kendini yenilemiş bi ev taşıdım geldim takımda taşınmış39 yaşındayım
Evli üç çocuk annesiyim
Küçüğüm 22 aylık onunla beraber 94 ü gördüm
Günlüklerde Karatay zayıflama topiğinde önce takip sonra katılımla yirmi kilo verdim kasımda da burada devam ederek son beş kilodan kurtuldum
Ya sonra
Hedefe ulaşmanın şımarıklığı ile geri almaya başladım burdan kopmamaya ve tekrar yetmşin altına düşmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?