Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok sağol canım ellerine sağlık

Bu sabah tartıldım 70 kiloydum
Hastayım boğazım lenf bezim şişmiş bişey yiyemiyorum
Biraz et
Bükme yedim
Yürüyüşte yapamadım kar yapıyor
Dr a gittim serum taktı

Gülümse başlatmış ben devam ettireyim.

20 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. Anne adıyaman baba malatyalı malatyalı sayılırım. Okumuyorum bitti okulum çalışmıyorum iş arıyorum evli değilim erkek arkadaşım var ciddi düşündüğüm 84le başladım yaklaşık 80le takıma girdim şuan 70kiloyum 60hedefim, şimdilik 65.

Sana niyeuse bahar doyesom geliyo:)))
İstanbulun neresi :))

Merhaba ben meriii:))
Tam tamina 75.9 kiloyum..hedefim 60 kilo olmak..
Dogma buyume istanbul..ama giresunluyum..esimden dolayi kutuk samsun havzada olsa ben giresunluyum:))
27 yasinda uc cocuk anasiyim(ezberlediniz artikin)
İstanbulda oturirim..(bSaksehir)

39 yaşındayım
Evli üç çocuk annesiyim
Küçüğüm 22 aylık onunla beraber 94 ü gördüm
Günlüklerde Karatay zayıflama topiğinde önce takip sonra katılımla yirmi kilo verdim kasımda da burada devam ederek son beş kilodan kurtuldum

Ya sonra
Hedefe ulaşmanın şımarıklığı ile geri almaya başladım burdan kopmamaya ve tekrar yetmşin altına düşmeye çalışıyorum

Hamza akif zulal kuzularin ismi cok guzelmis

Bende Elif 22 yaşındayım. Boyum 1.68..75 kiloyu görünce tartıda takıma girmeye karar verdim şu anda 72 kiloyum hedefim 60a düşmek:)
60ı görürsem bi gün tartıda o gazla 57-58 de olmak isterim eminim:) Allahım hayal değil gerçek olsun bunlar inşallah.

İstanbulda yaşıyorum evli değilim çalışmıyorum..
Gezmeyi çok seviyorum :))))
Annem manisa babam sivaslı ama sivasa pek gitmeyiz yani 40 yılda bir anca..
Her yaz annemin memlektinde geçirirz manisalı sayılırım heralde:)

İnşallah burdaki herkes en kısa zamanda hedefine ulaşır..inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır:)

Annem Sivas babam karslıyım ben doğma büyüme İstanbullu malesef hiç sevmiyorum bu şehri (kalabalığından dolayı) 10 yıllık evliyim 28 yaşındayım 8 ve 4 yaşında iki kızım var 82 ile 2 şubatta başladım şuan 77.8 im ev hanımıyım ele işte daha önce başardım yine başarıcam ilk hedef 59

İzindeyim bulut. Umarim senin basardigini basarabirim.

Kız sen nerdesin hamza bulut anka gülenyüzümsünsen gamzem olmasa nereye geldim ben dşyorum kimsecikler kalmamış takım kendini yenilemiş bi ev taşıdım geldim takımda taşınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…