- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Oda olucak sabır. Sana demesi kolay deme benimde oldu durduğu iki üç hafta nasıl üzülmüştüm az az gitsin bir daha gelmesinBende gamzee
26 yaşındayım 163 boyundayım hedefim 60ları görmek Ebeyim 2 senelik evliyim çabuk sıkılan biriyim duygusalım başak burcuyum çocuğum yok olacağını günü bekliyorumtuttuğunu koparan biriyim normalde ama bi kilo konusunda başaramıyorum bunu
elifff_9595 cuma girersin canım.
Kızlar akşam ateşim çıktı benim 3-4 aydır regl öncesi mise bulantısı baş dönmesi ateş yükselmesi oluyor çok ilginç yaa. Geçen seneye kadar hastalık bilmezdim 2 senedir değişk değişik şeyler olmaya başladı. Şimdi düştü banyo falan yaptım kahve içiyorum.
soffty üçü bir arada içiyorum maalesef
Oyyy saat 04:11 ben daha uyuyacağım 6:00 da kalkıp oğlanı okula göndereceğim.
geçmiş olsun kaptanim kahve yerine bitki çayı icseydin ınş gece uyuyabilmissindirelifff_9595 cuma girersin canım.
Kızlar akşam ateşim çıktı benim 3-4 aydır regl öncesi mise bulantısı baş dönmesi ateş yükselmesi oluyor çok ilginç yaa. Geçen seneye kadar hastalık bilmezdim 2 senedir değişk değişik şeyler olmaya başladı. Şimdi düştü banyo falan yaptım kahve içiyorum.
soffty üçü bir arada içiyorum maalesef
masllah canim ya bune hiz ist hava yagmurlu gok delindi sanki ev soguk kizi okula gönderdim beslenmesi pisine kadar bmakinesinin alt katını boşalttı kapıdan uğurladım yatağa girdim tekrarGünaydın, sofrayı kurdun, barbunyayi kaynamaya koydum bekliyorum. Kimse yok mu?
Başka türlü gözüm açılmıyor ki canımGece Kahve içme kaptan yazık sana
Günaydın maşallah ben daha yatakta yuvarlanıyorumGünaydın, sofrayı kurdun, barbunyayi kaynamaya koydum bekliyorum. Kimse yok mu?
Üşengeçlik iştegeçmiş olsun kaptanim kahve yerine bitki çayı icseydin ınş gece uyuyabilmissindir
Günaydın canım aminnnGüüünaydııııın Musmutlu sağlıklı günler dilerim
Maşallah baya geç gidiyor o zaman kız. Bizim ki 6:45 te servise biniyormasllah canim ya bune hiz ist hava yagmurlu gok delindi sanki ev soguk kizi okula gönderdim beslenmesi pisine kadar bmakinesinin alt katını boşalttı kapıdan uğurladım yatağa girdim tekrar
Dün zor bir gündü çocuklar hasta olunca malumBaşka türlü gözüm açılmıyor ki canımtürk kahvesi ypmaya da üşendim o kolay geldi
Günaydın maşallah ben daha yatakta yuvarlanıyorum
Üşengeçlik işte
Günaydın canım aminnn
Maşallah baya geç gidiyor o zaman kız. Bizim ki 6:45 te servise biniyor
Kız keyif mi yaptım çocuklar uyutmadıDün zor bir gündü çocuklar hasta olunca malum
Herşey bitip gece on gibi canım bir kahve istedi ki sorma
Yok içmedim gece uykum kaçıyor sonra zombi gibi dolanıyorum
Aslında sessiz yalnız takılmayı seviyorum ama gündüz çok halsiz oluyorum
Ne güzel ya tam gün o zaman.9 da ders başı 8bucukta evden cikiyorAnka
2 gun once geldim ama anlattigim sebepten dolayi giremedim gunaydin bu arada herkese hayirli gunler 29 yasindaym 2 cocugm var 65 kiloyum 59 hedefim (60 a da razi olabilirm) yeme icme konusunda dirayetliyimdir ama hareket konusunda cok yetrrsizimSende kimsun daatakımı ancak tanımaya başladım bebim hafıza doliii
Yine biri geldi Amaninnn
Yok kaptnm giremedim siteye sifre hatali boyle bir kullanici yok vs dedu crome girince acildi bastan beri denemek varmsss telefon acemiligi devam Allahin izniyleeeeeee
Karadenizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?