Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oda olucak sabır. Sana demesi kolay deme benimde oldu durduğu iki üç hafta nasıl üzülmüştüm az az gitsin bir daha gelmesin

elifff_9595 cuma girersin canım.
Kızlar akşam ateşim çıktı benim 3-4 aydır regl öncesi mise bulantısı baş dönmesi ateş yükselmesi oluyor çok ilginç yaa. Geçen seneye kadar hastalık bilmezdim 2 senedir değişk değişik şeyler olmaya başladı. Şimdi düştü banyo falan yaptım kahve içiyorum.
soffty üçü bir arada içiyorum maalesef

Oyyy saat 04:11 ben daha uyuyacağım 6:00 da kalkıp oğlanı okula göndereceğim.

Oyyy saat 04:11 ben daha uyuyacağım 6:00 da kalkıp oğlanı okula göndereceğim.

Gece Kahve içme kaptan yazık sana

geçmiş olsun kaptanim kahve yerine bitki çayı icseydin ınş gece uyuyabilmissindir

Günaydın, sofrayı kurdun, barbunyayi kaynamaya koydum bekliyorum. Kimse yok mu?
masllah canim ya bune hiz ist hava yagmurlu gok delindi sanki ev soguk kizi okula gönderdim beslenmesi pisine kadar bmakinesinin alt katını boşalttı kapıdan uğurladım yatağa girdim tekrar

Gece Kahve içme kaptan yazık sana
Başka türlü gözüm açılmıyor ki canım türk kahvesi ypmaya da üşendim o kolay geldi

Günaydın, sofrayı kurdun, barbunyayi kaynamaya koydum bekliyorum. Kimse yok mu?
Günaydın maşallah ben daha yatakta yuvarlanıyorum
geçmiş olsun kaptanim kahve yerine bitki çayı icseydin ınş gece uyuyabilmissindir
Üşengeçlik işte
Güüünaydııııın Musmutlu sağlıklı günler dilerim
Günaydın canım aminnn
masllah canim ya bune hiz ist hava yagmurlu gok delindi sanki ev soguk kizi okula gönderdim beslenmesi pisine kadar bmakinesinin alt katını boşalttı kapıdan uğurladım yatağa girdim tekrar
Maşallah baya geç gidiyor o zaman kız. Bizim ki 6:45 te servise biniyor

Dün zor bir gündü çocuklar hasta olunca malum
Herşey bitip gece on gibi canım bir kahve istedi ki sorma
Yok içmedim gece uykum kaçıyor sonra zombi gibi dolanıyorum
Aslında sessiz yalnız takılmayı seviyorum ama gündüz çok halsiz oluyorum

Günaydın canlarımmmm çarşambaya geldik mümkün olduğunca az tuz az karbon bol protein olarak geçirelim cuma tartı yüzümüzü güldürsün

Kız keyif mi yaptım çocuklar uyutmadı
Zombie benim

Sende kimsun daa takımı ancak tanımaya başladım bebim hafıza doliii
Yine biri geldi Amaninnn
2 gun once geldim ama anlattigim sebepten dolayi giremedim gunaydin bu arada herkese hayirli gunler 29 yasindaym 2 cocugm var 65 kiloyum 59 hedefim (60 a da razi olabilirm) yeme icme konusunda dirayetliyimdir ama hareket konusunda cok yetrrsizim

26 şubat menü
sabah 10.30
smothie yaptım muzlu sütlü yulaf ezmeli
ara
13.30
2 hurma 5 badem
oglen15.30
mercimekli salata büyük kase
ara 19
2 küçük mandalina 2 tam ceviz
akşam 21
2 kase corba 1 dilim tb ekmegi
ara 23
yarım kase tarcinli sumakli yoğurt
yatış 1.30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…