- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Ya çok iyi tebrik ederim hadi halaya hani 70ten inemiyodun güzellikGünaydın kızlaaaaaaaarrr
69.1 çıktıııım
Tutmayın beni
Simdilik iyi gidiyor zaten 10 gun yapip ara vermek gerekiyor musTekrar gelmiyor ama değilmibu kürde beni tok tuttu en azından midem küçülür normalde makarna benim yaşam kaynagımdır ama dün yaptım ve yemedim oturup evdekileri izledim nefsimi köreltmek için çünkü sadece yememek yeterli değil istediğim kiloya gelince tekrar kilo almak istemiyorum
Karadenizli degilim orda okudum cok seviyorum ve ozlem duyuyorm ondan nickimTamam o zaman hadi bakalım
Konya mı acaba demiştim. Karadenizliler çoğalıyor
Offff kıskandım resmen harikasınGünaydın kızlaaaaaaaarrr
69.1 çıktıııım
Tutmayın beni
Ya çok iyi tebrik ederim hadi halaya hani 70ten inemiyodun güzellik
Offff kıskandım resmen harikasın
İnşallah canımDetoksla direnci kırdım inşallah
Çok sağolun kızlar
Darısı sizlere
Detoksla direnci kırdım inşallah
Çok sağolun kızlar
Darısı sizlere
Süpersin canımhatunlar :) yıllardır 70 altını görmemiştim hep diyete başlıyordum 2 3 gün sonra bırakıyordum. tam oalrak 26 gün oldu ve 3 kilo verdim. çok mutluyum :) sizlerin ve buranın sayesinde oldu bu.
hepinize teşekkürler
Çok sağol canımAnka cooook gecmis olsun....benim arkadaslar gelcek kizlar hazirlik yapiyorum...insaallah bugun abartmam..
Patates salatasi yapicam en cok ondan yerim..onlar gelmedende karnimi doyurayim ....
Diger cissslara dokunmim..bu arada artim cikmisti o gitti sukur...
Eksilerdeyim simdi...bu aralar karnim agriyo belim agriyo..regl olcam gibi..ins tarti gunu olmaz...
Yat kalk bana dua etGünaydın kızlaaaaaaaarrr
69.1 çıktıııım
Tutmayın beni
Allah sana gönlünde ne varsa hakkında hayırlı etsin de versin inşallahYat kalk bana dua et
Hayır canım süt ve yeşil çayla yapılan detoksdukan birası mı canım :) ben de yapacam diyodum bir türlü yapamadım :)
Aminnnnnnnnnnnn çiçemmm inş Allah cümlemizin gönlünden ne geçiyorsa Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş AllahAllah sana gönlünde ne varsa hakkında hayırlı etsin de versin inşallah
Tamm gulum..Çok sağol canımçok yeme patatesten. Cumayı düşün canım
Bence olur canim. Ben de uzun zamandir 67 - 68 arasi gidip geliyorum.iki gündür kilom hep sabit 68.6 arada böyle duraksamalar olur değil mi :) sonuçta 5 kilo verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?