Tamam o zaman hadi bakalımYok kaptnm giremedim siteye sifre hatali boyle bir kullanici yok vs dedu crome girince acildi bastan beri denemek varmsss telefon acemiligi devam Allahin izniyleeeeeee
Konya mı acaba demiştim. Karadenizliler çoğalıyorKaradenizz
Bir çeşit kür müş denemek istedim çokta tok tuttu cumartesi akşama kadar böyle bakalım saat beş gibi yiyip kesilen sonra bol su buarada sporumdaa tamam daha kahvaltı yapmadım ama bir fincan nescafe sade ve bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedim ve 30 dk zumba a yaptım şimdilik tabi daha akşama çok varAfiyet olsun canım akşam niye yemek yemedin sadece yoğurtla geçirdin?
Maşallah yaaaa darısı başıma çok sevindimGünaydın kızlaaaaaaaarrr
69.1 çıktıııım
Tutmayın beni
Benimki tamam emeğin için çok sağolArkadaşlar bir tablo hazırladım soru işaretli kısımları söyleyin ekleyeyim.
kontrol edermisiniz eksik veya yanlış birşey var mı ? düzenleme yapıp tekrar ekran görüntüsü alayım.
@Gulumse25bulutungokyuzu mrv2855 H Hamzakifzulal elifff_9595 Z zeynepazra1013 @Edebiye 006 @Derya60kilo florence_N gulenyuzumsunsen Anka
Aaa ben yzmıştım göndermemiş miyim... eline sağlıkArkadaşlar bir tablo hazırladım soru işaretli kısımları söyleyin ekleyeyim.
kontrol edermisiniz eksik veya yanlış birşey var mı ? düzenleme yapıp tekrar ekran görüntüsü alayım.
@Gulumse25bulutungokyuzu mrv2855 H Hamzakifzulal elifff_9595 Z zeynepazra1013 @Edebiye 006 @Derya60kilo florence_N gulenyuzumsunsen Anka
Tekrar gelmiyor ama değilmi8.20 de kalktim Maydanoz limon suyu ictim 10 dk sonra yaparim kahvaltiyi ben de bu maydanoz limon suyu tavsoye ederim 1 hafta gece icip yatiyorum sabah karnm dumduz kalkiyorum pantalon beli falan gevsemis oluyor bilmem sebep o mu
Aaa ben yzmıştım göndermemiş miyim... eline sağlık
Bu şekilde değil de birinci sayfadaki tablo gibi yapsak daha güzel olur aslında
Ooooooooo haydi herkes halayaaaaaGünaydın kızlaaaaaaaarrr
69.1 çıktıııım
Tutmayın beni
2 gündür:)) normal canım beslenmeni bozma sakın gider oiki gündür kilom hep sabit 68.6 arada böyle duraksamalar olur değil mi :) sonuçta 5 kilo verdim :)
Kodlarla yapılıyor. Ama baya vaktini alır şimdi ben yapayım inşallah bi arao şekilde tablo nasıl hazırlanıyor ben excelde yaptım :))
İnşallah devamı da gelirOoooooooo haydi herkes halayaaaaa
Ben yokum ;(Boşlukları doldurup yazamayan varsa ekleyebilir
Gülümse25 /yaş 31 /boy 1.61 /10yaş oğlu 9yaş kızı/ev hanım / erzurumda / bş:100.2 /gnc:76.5 /hdf:75
Bulutungokyuzu /yaş 20 /boy 1.63 /bekar / işsiz /istanbulda /bş:84 /gnc:70 /hdf:65
mrv2855 /yaş 27/boy /3çocuklu/evhanımı/istanbulda/bş: /gnc:75.9/hdf:60
Hamzakifzulal/yaş 39/boy /3çocuklu/ev hanımı/ /bş: /gnc: /hdf: /mezun
elifff_9595/yaş 22/boy 1.68/bekar/dışardan okuyor/istanbulda/dışardan okuyor/bş:75/gnc:72/hdf:60
compeng/yaş 26/boy /evli/ /bilg. müh.//bş:71.6/gnc:68.6/hdf:65
Edebiye 006/yaş 29/boy 160/7aylık bebek/samsunda/öğretmen/bş:85/gnc:81.9/hdf: 69
Derya60kilo/yaş 33/boy 1.59/19aylık bebek/polonyada /bandaka proje müd. veokuyor/bş:69/gnc: /hdf:60
florence_N/yaş 36/boy /3oğullu/adanada/ izinli hemşire/bş:91.5/gnc:77/hdf:
gulenyuzumsunsen/yaş 26/boy /2çocuklu/ /ev hanımı/bş:86/gnc:70/hdf:65
zeynepazra1013/yaş 28/boy /8-4yaş ikikız/istanbulda/ /bş:82/gnc:77.8/hdf:59
Kendini ekleyebilirsinBen yokum ;(
Canım boy seçeneğide eklermisin rica etsem boyumuzuda yazalım arkadaşlar daha iyi olurArkadaşlar bir tablo hazırladım soru işaretli kısımları söyleyin ekleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?