- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Kaç dkya ayarliyorsun patatesi? Yagliyor musun?Mikrodalgada patates nasıl oluyo kuzum
Soyledin mo kiz..onca isimin arasinda sen ne soylemisin diye ariyomm..bulutcum lutfen uzme ablani yorma..yasliyim ben..romatizmam aziyoHuu huuu kimse varsa birşey söylemek istiyorummm
İnsallah üniversitede okursun
27.02.2018 salı
sabah 12.30
1 kase roka salatası
1 orta mikrodalgada patates
2-3 zeytin
az çökelek
2-3 keçi peyniri
1 etimek
4-5 fincan çay
öğle 16.00
1 fırında elma
akşam 19.00
3yk yumurtalı ıspanak kavurma
2 kepçe tarhana çorbası
yarım simit
Menüm
Sabah 8
1 haşlanmış yumurta
Yontulmuş 2 ince dilim ekşi mayalı ekmek
2 çatal peynir
2 zeytin
1 çb çay (1 çk şekerle)
1 çk tereyag/1 çk bal
13:00
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
18:30
1 küçük lahmacun
5 YK taze fasülye
1 kase yoğurt
Yarım ince dilim ekşi mayalı ekmek
3 YK bulgur pilavı
(Daha otursam yerdim de kalktım kendime sinirlenip)
Bende diyaliz teknikerliği okudum.İnşallah canım sen ne okudun?
Afiyet olsun canım mikrodalgada nasıl yaptın patatesi?
Afiyet olsun canım..akşamki ekmek olmasada olurmuş:)
kız bu kadar merak etmeyin öyl önemli birşey değiiilSoyledin mo kiz..onca isimin arasinda sen ne soylemisin diye ariyomm..bulutcum lutfen uzme ablani yorma..yasliyim ben..romatizmam aziyo
Kapalı mı açık mı kapalı canım?Bende diyaliz teknikerliği okudum.
Canım sabah kahvaltısına iyi oluyor kızartma çok yaplı olduğu için. Yuvarlak yuvarlak serçe parmaktan az ince doğruyorum tabağın altına yağlıyorum diziyorum tabağa dibinin fazla yapını fırçayla alıp üstüne sürtüyorum pulbiber kekik tuz serpiyorum 6-7dk pişiriyorum lokum gibi oluyor
mikrodalga kapağı almıştık biz mikrodalga pis oluyor diye pazardan onunla kapatıyorum.Kapalı mı açık mı kapalı canım?
O neymiş yaw. Hava giriş çıkışı olmayan bir kapak mi? Kapaklı borcamla olur mu acaba?mikrodalga kapağı almıştık biz mikrodalga pis oluyor diye pazardan onunla kapatıyorum.
Ben haftanın üç günü fitnessa gidiyodum geri kalan dört gün evde bçlgesel ve ip atlıyodum. artık o dört günde pilates yapmaya kararverdim. kollarım ve bacaklarım sarktı çünkü kollarım çok kalındı benim şimdi toparlanması lazım. Sizce nasıl olur. Birde pilastesten başka beni sıkılaştıracak bildiğiniz birşey varmı sormak istedim
Bime gelmişti mikrodalga Kapagı diye bişiO neymiş yaw. Hava giriş çıkışı olmayan bir kapak mi? Kapaklı borcamla olur mu acaba?
Bacı ben hiç yapmadımKaç dkya ayarliyorsun patatesi? Yagliyor musun?
küçük delikleri var açıp kapayabiliyosun beş lira bişey aslındaO neymiş yaw. Hava giriş çıkışı olmayan bir kapak mi? Kapaklı borcamla olur mu acaba?
dimi çünkü artık haftanın 7 günü vücudum sporla çok yoruluyor oda yorucu ama alışırım diye düşündümBence cok guzel karar vermişsin. Platesle sıkılaşma olur zaten spora alışkınsın bütün hareketleri yapabilirsin.
Ben beş altı gün yapmıştım sonra bıraktım.
Tavşan bile benden hızlı çıktıEki Görüntüle 2116884 Ponçiğimin dört yavrusu olmuş biri ölmüş üçü satılmış şimdi yine hamileymiş doğum yapınca ziyaretine gidiceeemm
Tavşan bile benden hızlı çıktı
Ne ara olmuş banada tiyo versin bi tavşan kadar olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?