- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben bir dönem kullandığında iştahımı kapatmıştı, epey kilo vermiştim. Sende ters tepti demek ki..kızlar napıyorsunuz?kaç gündür giremedim oğlan yandı ateşte yavrum yaaantidepresanı da dün bıraktım kızlar yaa o nedir öylee nasıl iştah açtı aman ALLAHIM ilk 6 gün normaldi sonra kıtlıktan çıkmış gibi oluyor insan.
ilk sıra normal di ama sonraBen bir dönem kullandığında iştahımı kapatmıştı, epey kilo vermiştim. Sende ters tepti demek ki..
Canım epey zamandır ben de yoktum burada. Anneciğin nasıl oldu?ilk sıra normal di ama sonrayemekten 2 saat sonra sanki 1 gündür hiç yemek yememiş gibi bir açlık oluyor.normal değil yani hiç.bıraktım hemen.
Annem vefat ettiCanım epey zamandır ben de yoktum burada. Anneciğin nasıl oldu?
Basın sağolsun canım. Kurtuldu kadincagiz. Enfeksiyonu vardı ve makinaya baglamislardi solunumunu en son. Ben de annemi bu şekilde kaybettim. Ve 1 aylık hamileydim o dönemde. İlaçları boşver. Yas döneminde kendini kötü hissetmen normal. İçin acidiginda dua et. Hem seni rahatlatır hem annenin sevinmesine vesile olur. Öpüyorum yanaklarından. Allah senden razı olsun annen için verdiğin tüm mücadele için.Annem vefat ettidoğum günümden bir gün önce ayın 30 u bir ay olacak.o yüzden anidepresana başladım zaten
Allah razı olsunBasın sağolsun canım. Kurtuldu kadincagiz. Enfeksiyonu vardı ve makinaya baglamislardi solunumunu en son. Ben de annemi bu şekilde kaybettim. Ve 1 aylık hamileydim o dönemde. İlaçları boşver. Yas döneminde kendini kötü hissetmen normal. İçin acidiginda dua et. Hem seni rahatlatır hem annenin sevinmesine vesile olur. Öpüyorum yanaklarından. Allah senden razı olsun annen için verdiğin tüm mücadele için.
evet canım bir güno bir gün mü yapılıyordu :)
evde olduğum bir gün yaparım :)evet canım bir gün
Çalılıyorsan yanındada götüre bilirsin canımevde olduğum bir gün yaparım :)
Çalılıyorsan yanındada götüre bilirsin canım
Selam kizlar, ne yazik ki kisa sure sizlerle beraber olabildim. Daha onceden baska bir takimda farkli bir hesapla yaristigim icin ve uzerinden 6 ay gecmedigi icin yarisamiyorum bu hesapla@ankamisali canim, bir sekilde eski uyeligimin sifresini bulmaya calisip insallah geri donerim. Kendinize iyi bakin byee
Teşekkür ederizBen eski hesabınızı bu hesaba bağladım bununla devam edebilirsiniz.
Tşk ederizBen eski hesabınızı bu hesaba bağladım bununla devam edebilirsiniz.
Yok tok tutuyo zatin süt dene hak vereceksinbaşka hiçbir şey yenmiyor mu açlıktan ölürüm ben :)))
Cok tesekkur ederim :)Ben eski hesabınızı bu hesaba bağladım bununla devam edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?