Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bir dönem kullandığında iştahımı kapatmıştı, epey kilo vermiştim. Sende ters tepti demek ki..

Hasta yavrulara geçmiş olsun. Allah analarına sabır ve güç versin. Telefon kirikken atlattık biz. Sırayla hepsi hasta oldu. Uzak kalsın eve uğramasın bir daha inşallah.

Ben bir dönem kullandığında iştahımı kapatmıştı, epey kilo vermiştim. Sende ters tepti demek ki..
ilk sıra normal di ama sonrayemekten 2 saat sonra sanki 1 gündür hiç yemek yememiş gibi bir açlık oluyor.normal değil yani hiç.bıraktım hemen.

Annem vefat ettidoğum günümden bir gün önceayın 30 u bir ay olacak.o yüzden anidepresana başladım zaten
Basın sağolsun canım. Kurtuldu kadincagiz. Enfeksiyonu vardı ve makinaya baglamislardi solunumunu en son. Ben de annemi bu şekilde kaybettim. Ve 1 aylık hamileydim o dönemde. İlaçları boşver. Yas döneminde kendini kötü hissetmen normal. İçin acidiginda dua et. Hem seni rahatlatır hem annenin sevinmesine vesile olur. Öpüyorum yanaklarından. Allah senden razı olsun annen için verdiğin tüm mücadele için.

Allah razı olsun enfeksiyondan kurtulamadı en zon 500 ü gördü enfeksiyon.ne kadar çabalasam da yine kaybettimçok acı gücüm yetmiyor bu acıyı kaldırmaya sürekli ağlar haldeyim çocukta etkileniyor o yüzden ilaca başlamıştım ama çok kilo yapacak gibi duruyor öyle psikolojim daha da bozulacak.kendim başa çıkmaya çalışacam artık.dua ediyorum sürekli. Allaha sığınıyorum

Ben eski hesabınızı bu hesaba bağladım bununla devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…