- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Gunaydin canim, saat 11de ancak ise gelebildim bugun :) uzunca bir gun beni bekliyor yani, 18:00 - 18:30 gibi isten cikip bir de spora gitmeye niyetliyim. Senin gunun nasil geciyor Mervecim?Gunaydinnn kizlarrre
Kolay gelsin canim@anka_misali cooook gecmis olsun....benim arkadaslar gelcek kizlar hazirlik yapiyorum...insaallah bugun abartmam..
Patates salatasi yapicam en cok ondan yerim..onlar gelmedende karnimi doyurayim ....
Diger cissslara dokunmim..bu arada artim cikmisti o gitti sukur...
Eksilerdeyim simdi...bu aralar karnim agriyo belim agriyo..regl olcam gibi..ins tarti gunu olmaz...
o bir gün mü yapılıyordu :)Hayır canım süt ve yeşil çayla yapılan detoks
Harikasin canim, tebrikleeerhatunlar :) yıllardır 70 altını görmemiştim hep diyete başlıyordum 2 3 gün sonra bırakıyordum. tam oalrak 26 gün oldu ve 3 kilo verdim. çok mutluyum :) sizlerin ve buranın sayesinde oldu bu.
hepinize teşekkürler
Gunaydin canim, tum enerjinle gelmissin masallahGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hatun kişilerrrrrrr
Harikasin canim, tebrikleeer
Gunaydin canim, tum enerjinle gelmissin masallah
İstisnalar kaideyi bozmaz,kuru yaninda yas telas yapmaz..eli uzin alemin cebi ise tenha..sivri dillerin alayi kesilir anla!!!!
Bu sarkidan beriii...hemidebir sagocu gördüm sanki :)))
Deryacim iyi..hazirlik yapiyorumm.hek soyluyorum arada oynuyorum..cocuklarla oynuyorum arada ordan donuyorum mutfaga...Gunaydin canim, saat 11de ancak ise gelebildim bugun :) uzunca bir gun beni bekliyor yani, 18:00 - 18:30 gibi isten cikip bir de spora gitmeye niyetliyim. Senin gunun nasil geciyor Mervecim?
Bu sarkidan beriii...hemide
Robotum bozulmadan önce ben de yapmıştım, çok faydasını gördüm o dönem.8.20 de kalktim Maydanoz limon suyu ictim 10 dk sonra yaparim kahvaltiyi ben de bu maydanoz limon suyu tavsoye ederim 1 hafta gece icip yatiyorum sabah karnm dumduz kalkiyorum pantalon beli falan gevsemis oluyor bilmem sebep o mu
Kız 3 çocuklu yazsaydın yaBoşlukları doldurup yazamayan varsa ekleyebilir
Gülümse25 /yaş 31 /boy 1.61 /10yaş oğlu 9yaş kızı/ev hanım / erzurumda / bş:100.2 /gnc:76.5 /hdf:75
Bulutungokyuzu /yaş 20 /boy 1.63 /bekar / işsiz /istanbulda /bş:84 /gnc:70 /hdf:65
mrv2855 /yaş 27/boy /3çocuklu/evhanımı/istanbulda/bş: /gnc:75.9/hdf:60
Hamzakifzulal/yaş 39/boy /3çocuklu/ev hanımı/ /bş: /gnc: /hdf: /mezun
elifff_9595/yaş 22/boy 1.68/bekar/dışardan okuyor/istanbulda/dışardan okuyor/bş:75/gnc:72/hdf:60
compeng/yaş 26/boy /evli/ /bilg. müh.//bş:71.6/gnc:68.6/hdf:65
Edebiye 006/yaş 29/boy 160/7aylık bebek/samsunda/öğretmen/bş:85/gnc:81.9/hdf: 69
Derya60kilo/yaş 33/boy 1.59/19aylık bebek/polonyada /bandaka proje müd. veokuyor/bş:69/gnc: /hdf:60
florence_N/yaş 36/boy /3oğullu/adanada/ izinli hemşire/bş:91.5/gnc:77/hdf:
gulenyuzumsunsen/yaş 26/boy /2çocuklu/ /ev hanımı/bş:86/gnc:70/hdf:65
zeynepazra1013/yaş 28/boy /8-4yaş ikikız/istanbulda/ /bş:82/gnc:77.8/hdf:59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?