Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tebrikler canım helal olsun.

ben de bu şarkı zamanında henüz bir ergenken çok dinlerdim 3 4 sene bayağı dinledim sonra bıraktım
ahhh ergenlik zamanlariii....
Yildiz tilbenin ama evlisin bnim degilsini dinleyip soylerdim evde bagira cagira..gorende sanacak evli birine asigim.. Allahim sen ergenlikten koru

Hahhahahaha rapci zamanlarımız allam m neden neden ama iyiki sağo var ya
Bencede.......
Sagosuz ergen olana ergen oldu demem ben..
Sagoyu severim ama Cendy Crush sagoyu
Ya gul
Oo saga degil mi..
Sagoyuda dinle aslinda tam bizlik yivrim..
Arabada accan son ses bas
Arabanin kici bam bam otcek...

Canım un helvası istedi kalktım yaptım ve çay tabağına koydum yedim ve gittim kustum bende böyle bi psikopatım işte

Orasını karıştırma ben ne dediysem odur

Arkadaslarim gitti...
Ne yedim neler yedim...bi kase yogurt yedim..bi kase corba ictim onlar gelmeden..
Zaten inankn coluk cocukla ugrasmaktan birsey yicek istah kalmadi ..4 kisiydik..omeri saymassak toplam 8 cocuk..:ikin yiribbim didin
Allaha sukur..hepsinden yetecek kadar yaptim tam yetti..
Simdi esim gelcek .
Ben tarcinli sut ictim..yarim saat sonra asaam yemegimi yerim tamamdir..

Ben ergenken doğuş delisiydim şimdi Mustafa Ceceli hayranıyım ama ilahi dinlemeyi daha çok seviyorum sago yerine maher zain dinlerim

Benim oğlumun adıdaa ömer faruk kızçe

Ben ergenken doğuş delisiydim şimdi Mustafa Ceceli hayranıyım ama ilahi dinlemeyi daha çok seviyorum sago yerine maher zain dinlerim
Maher zain bnmde favorim..
Allahu Allahu Allahu Allah..
Subhanallah var..bende cok seviyorum..
Ama hepsinon yeri ayri..
Maher zaini genelde tek basima kafa dinlemek icin dinlerim..sago magi is guc yaparken enerji veriyo...

28 şubat çarsamba menusu
8.00
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta

10.30
3 hurma

13.00
1 yumurta tavada az tereyaği ile
1 kepekli ekmek

18.00
1 porsiyon firinda somon
1 porsiyon firinda patates
3 çeri domates
1 közlenmiş soğan(orta)

21.00
1 elma veya portaKal
2Lt SU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…