Gözün aydın canım sorun hallolmuş sevindim senin adınaCok tesekkur ederim :)
Çoooooooook zor bir durumyarın benim de başima gelebilir.Lanet olası zalııııııim hayat kaynanam pişi (hamur kızartması) yaptı ve ben yemem desem olmıcak yesem hiç istemiyorum of ya tam bir suikast dava edicem diyeti me tecavüz ediliyor diye
Tebrikler canım helal olsun.Evet yemedim bravo tebriklerinizi bekliyorum çok mutluyum çokkkkkk çoookkkkk çokkkkkk elmalı bitki çayımı içtim onlar kalori paundlarını toplarken ben erimek için azmettim ama çok dalga geçildi şimdi intikam zamanı sakın beni bırakmayın please
Sağol canımmmTebrikler canım helal olsun.
ahhh ergenlik zamanlariii....ben de bu şarkı zamanında henüz bir ergenken çok dinlerdim 3 4 sene bayağı dinledim sonra bıraktım
Bencede.......Hahhahahaha rapci zamanlarımız allam m neden neden ama iyiki sağo var ya
Ya gulSagoyu severim ama Cendy Crush sagoyu
Canım un helvası istedi kalktım yaptım ve çay tabağına koydum yedim ve gittim kustum bende böyle bi psikopatım işteEvet yemedim bravo tebriklerinizi bekliyorum çok mutluyum çokkkkkk çoookkkkk çokkkkkk elmalı bitki çayımı içtim onlar kalori paundlarını toplarken ben erimek için azmettim ama çok dalga geçildi şimdi intikam zamanı sakın beni bırakmayın please
Orasını karıştırma ben ne dediysem odurahhh ergenlik zamanlariii....
Yildiz tilbenin ama evlisin bnim degilsini dinleyip soylerdim evde bagira cagira..gorende sanacak evli birine asigim..Allahim sen ergenlikten koru
Bencede.......
Sagosuz ergen olana ergen oldu demem ben..
Ya gul
Oo saga degil mi..
Sagoyuda dinle aslinda tam bizlik yivrim..
Arabada accan son ses bas
Arabanin kici bam bam otcek...
Hastalik boyutu degil dimi gulumse.kusturdun mu kendini yani..Canım un helvası istedi kalktım yaptım ve çay tabağına koydum yedim ve gittim kustum bende böyle bi psikopatım işte
Ben ergenken doğuş delisiydim şimdi Mustafa Ceceli hayranıyım ama ilahi dinlemeyi daha çok seviyorum sago yerine maher zain dinlerimahhh ergenlik zamanlariii....
Yildiz tilbenin ama evlisin bnim degilsini dinleyip soylerdim evde bagira cagira..gorende sanacak evli birine asigim..Allahim sen ergenlikten koru
Bencede.......
Sagosuz ergen olana ergen oldu demem ben..
Ya gul
Oo saga degil mi..
Sagoyuda dinle aslinda tam bizlik yivrim..
Arabada accan son ses bas
Arabanin kici bam bam otcek...
Siz baska deryamisiniz..bizim drya60 kilo nickli olan miCok tesekkur ederim :)
Benim oğlumun adıdaa ömer faruk kızçeArkadaslarim gitti...
Ne yedim neler yedim...bi kase yogurt yedim..bi kase corba ictim onlar gelmeden..
Zaten inankn coluk cocukla ugrasmaktan birsey yicek istah kalmadi ..4 kisiydik..omeri saymassak toplam 8 cocuk..:ikin yiribbim didin
Allaha sukur..hepsinden yetecek kadar yaptim tam yetti..
Simdi esim gelcek .
Ben tarcinli sut ictim..yarim saat sonra asaam yemegimi yerim tamamdir..
Hee ooSiz baska deryamisiniz..bizim drya60 kilo nickli olan mi
Maher zain bnmde favorim..Ben ergenken doğuş delisiydim şimdi Mustafa Ceceli hayranıyım ama ilahi dinlemeyi daha çok seviyorum sago yerine maher zain dinlerim
Ben eski benden eser yok valla çok iradeli biriydim ama sanırım sıkıldım temmuzdan beri diyetteyim Pisikletim bozulduHastalik boyutu degil dimi gulumse.kusturdun mu kendini yani..
Bence yimeseydin dahami iyiydi ...
:)
Masallah ..omer ismini zaten cok seviyordum..Benim oğlumun adıdaa ömer faruk kızçe
Yok kız o kafar delirmedim daha pişman oldum yedigime o yüzden kustumHastalik boyutu degil dimi gulumse.kusturdun mu kendini yani..
Bence yimeseydin dahami iyiydi ...
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?