Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Masallah ..omer ismini zaten cok seviyordum..
Sonra sehidimizin ismi olunca dedim birdaha ogluk olursa ismi omer olucak bitti:))
Oglum oldu..ismi omer asaf oldu
Benim halamın kızıda ömer halis koydu oğlunun adını teyze kızının olgunun adıda Ömer asaf

Ben eski benden eser yok valla çok iradeli biriydim ama sanırım sıkıldım temmuzdan beri diyetteyim Pisikletim bozuldu
Uzun zamandir ayni kiloda kaldigin icin olir..
Disari cikamiyoruz hava soguk enerji sifir..
Kendini bence kucumseme 100 kilodan 75 inmis birisin..bencw baya baya baya iyisin..
Duraklama donemlerinde psikolojik olarak cokmelerde oluyo ama toparlicana eminim..o isik var sende..cunku neseli pozitif birisin..
Sadece bu zamanin boyle gecmesi gerekiyomus boyle geciyo..pes etme bacim..

Afiyet olsun canım

Yok kız o kafar delirmedim daha pişman oldum yedigime o yüzden kustum
Aman gozunu sevim..bence yedigini sporla eritmeye calis bacim..Allah korusun colugun cocugun var..bu hastalik haline donusurse kendini alamassin.canim bnm..sen akilli bi kadinsin zaten yapmassinda..korkarim boyle seylerdeb o yizden dedim yani

Tşk ederim canım benim hava kötü olsada evde eliptik koşu bandı ve plates topum var ama Ayagım su topladıgı için doktor spor yasakladı ve üzerine fazla durma dedi bandaj verdi eşimde kızıyo zatin kendini çok hırpaladın dedi amaliyat oldum ertesi hafta sporuma diyetime devam ettim ama eski azim yok malesef

Cok gecmis olsun canim. Off yaa bende de diyette eski azim yok, ne yapsam ki bilemiyorum

benim canim Derya60kilo. Eskiden yarisirken nickim DeryaOnDiet ti ama sifresini unuttugum icin ayni nicki kullanamadim. Simdi eski hesabim kapatildi o yuzden eski nickime geri dondum :)
Tamm canim..hosgeldin tekrardan o zaman..

Cok gecmis olsun canim. Off yaa bende de diyette eski azim yok, ne yapsam ki bilemiyorum

Kızçeler sen anlat Karadenizi izleyeniniz varmı?
Kizlar azim yok falan demeyin ya..
Yiyin o zaman...alin kilolari..ne olcakki kilo almal kadar kolau bisey yok ki..alin kiloalri..ustunuze basiniza battal boy alirsiniz...dugunde bauramda citipiti hatunlar gectimi bi ohj cekersinir nolcak ki..
Kilolu olmak kadar kolay bisey mi var..kolayi secin siz tamam mi...
Kendinize guveniniz azalsin..cocuklarinizla rahatcada oynayamassiniz siz artik..azim yok ya...
Onumuz yaz..pikniklerde millet kostururken siz oturup mangal yirsiniz...
Kim koscak simdi o sicakta..bingil bingil yaglarla ...
Simdi kilolu olunca terdi falan..alimAllah pisik misikde olur..:)))
Azminizi birakin gitsin nolcak ki ya..en fazla kilo alirsiniz dimi..
Gulumse sen bide cocuk dusunuyosun..nolcak canim..
Deryacim sen mudursun....ha fit bir mudur olmussun giydigin kalip gibi olmus,sonucta kariyer yapiyosun kim onemsicekki gorunusunu bosverrr baseninde ciksin..gobeginde.
Azmiii birakinn gitsinn mademm..

Titre ve kendine gel yazisi olmuş çook tesekkurler.ben de bazen amaaaan napacan diyeti fln diyorum ama öyle de olmuyor böyle de ZOR

Benim tek problemim kilo zatin doktor en az 85 kiloya inmen lazım dedi gerçekten 8kilo verdim hamile kaldım aöa nasip olmadı hedefim yaza kadar kilo verip korunmayı bırakmak sonra hamile kalmak tmm kız kızma hemen Celallenme görende soluğu kebapçıda aldık sanır

Boyun kacti senin..bence sen en az 70 ol..
En az ama..
Hamile kaldiginda kilo alicaksin yine cunku..arada kiloda esneme payi olsun....
Yivrim kebapta yirsin..kararinda yedikten sonra ne hacet...

Ben anlamam yani arkadisss.olacaklari soyledimmm:))
Yalanim varsa gel agzima tukur

Masallah ..omer ismini zaten cok seviyordum..
Sonra sehidimizin ismi olunca dedim birdaha ogluk olursa ismi omer olucak bitti:))
Oglum oldu..ismi omer asaf oldu
Bende bulut ömer koymak istiyorum. Ömer çok saf temiz bir isim bilmiyorum adı ömer olan insanlar sanki öyle oluröuş gibi bir izlenimim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…