Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çiğleme yiyorum yine annemin canı çekmiş diye kadınlarla yapmış. 5tane yedim çay içicem üstüne yeterli dimi 5. güzel olmuş

Bende bulut ömer koymak istiyorum. Ömer çok saf temiz bir isim bilmiyorum adı ömer olan insanlar sanki öyle oluröuş gibi bir izlenimim var
Bende oyle dusunuyorum..saf temiz olmalari ile birlikte adaleti temsil ediyorlar diye dusunuyorum..hz omer efendimiz gibi heybet adalet asalet temsil ediyorlar,etsinler diye dusunuyorum..

Çok haklısın
Geçen ben de düşündüm yemenin sonu yok görüyoruz 300 leri görenleri tv'de
Yani bir yerde dur demek lazım yemek için değil yaşamak için yemek lazım
Gercekten oyle..
Bu konu hani azimden acildi ama sorum su biz diyet adi altinda donemlik beslenme tarzi uyguluyoruz..aslinda dusundugumuzde yapmamiz gereken tek sey adimiz givi bildigimiz seyleri hayatimiza serpmek,yerlestirmek..yasam bicimi haline getirmek..
Saglikli beslenmek bir donemde olmamali..omur boyunca yapmamiz gereken sey olmali..iste o zaman basarili oluriz..surekli diyetler sunlar bunlar yapmak zorumda kalmayiz bence..
Mesela dedim ya kebapta yersin ama kararinda yersek ne kadar zarari olcak ki..
Herseyin fazlasi zarar,azi karar...
Ben suna indeksledim kendimi..benim bir hayatim var..hayatim boyunca kilolu olmak istemiyorum..cunku kilolu oldugumda mutlu olmuyorum....saglikli olmuyorum..
Mutlu olamadigimda bana ihtiyaci olan kisileride mutlu edemiyorum..
Kilolu olirsam soyle oluyor,zayif olursam boyle oluyor..artilar eksiler..hangisinden arti yonleri coksa ona yonelmem lazim..
Bunu kendim icon yapicam diyorum..bir gun kacamak yaparsam o hafta artik diyorim yedim zaten gerek yok..ins hedefime ulasirim..ilk once kendim daha sonra cocuklarim icin..

Cok gecmis olsun canim. Off yaa bende de diyette eski azim yok, ne yapsam ki bilemiyorum
AA aaaa n'oluyo kızlar ya
Hiç bişi yok aynen yola devam
Hedeflere ulaşana kadar tam yollll ileriiiii
Kızçeler sen anlat Karadenizi izleyeniniz varmı?

Ben
Ben
Ben

Kahvaltı 10:30
1 haş yumurta ve
Bol Marul maydanoz tere domatesle salata
1 portakal 2 ceviz

Öğle 13:30
4 yk menemen el içi kadar yufka
1 bardak ayran

15:30 1 kivi
16:30 1 bardak tarçınlı süt

Akşam 17:45 5 tane köfte
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak

20:30 2 küp şeker kadar fındıklı lokum

Bugün günlerden Ertuğrul benim için. Olur da bir daha doğurur o da oğlan olursa Ertuğrul koyacağım adını :)

28 Şubat menüm

Sabah 9
1 dilim ekmek
DDomates-taze soğan-maydanoz salatasından 2 yemek kaşığı
1.5 çay bardağı lor
Yarım bardak portakal suyu (greyfurtlu)

Ara 12 neskafe 3u bir arada

Ara sütlü çikolata (sütü benden hazır toz) yarım bardak

Ara yarım elma

18:30
8 kaşık barbunya pilaki
1 kase yoğurt
4 küçük boy fındıklı lokum

Su 1.5 lt

slm kizlar nasilsiniz Gulumse24 canım hemsom naptın sen öyle ya yeme yada midene izin ver hazmetsin
bulutungokyuzu canım aldigin kararlar çok güzel ama spor puanları cogalmasin yoksa diskalifiye olurum yaaaa

Lokum günüydü de benim haberim yok galiba afiyet olsun kızlar nazar boncuğu olmuşsize yetişene kadar lokum fln yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…