- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Keçi gibi inatları olur ömerlerin ama çok zekiler maşallahBende bulut ömer koymak istiyorum. Ömer çok saf temiz bir isim bilmiyorum adı ömer olan insanlar sanki öyle oluröuş gibi bir izlenimim var
Biz iyiyiz sen nasılsın sevgili kaptanım
Aynen tam iyileşemedim bi durgunluk var üzerimde. Yoruyor çocuklar çokİyiyizde senin canin mi skkin ki...cocuklar mi hasta,yoksa sen iyilesmedin mi hala..atesin mi cikti yine...bi durgun hissettim seni..bi cani skkin
O ne demekkiÇiğleme yiyorum yine annemin canı çekmiş diye kadınlarla yapmış. 5tane yedim çay içicem üstüne yeterli dimi 5. güzel olmuş
Ben de izlemiyorum walking dead seviyordum onu da bozdular.Ben dizi izlemiyorum. Ama yabancıya başlamak istiyorum
Bende oyle dusunuyorum..saf temiz olmalari ile birlikte adaleti temsil ediyorlar diye dusunuyorum..hz omer efendimiz gibi heybet adalet asalet temsil ediyorlar,etsinler diye dusunuyorum..Bende bulut ömer koymak istiyorum. Ömer çok saf temiz bir isim bilmiyorum adı ömer olan insanlar sanki öyle oluröuş gibi bir izlenimim var
Gercekten oyle..Çok haklısın
Geçen ben de düşündüm yemenin sonu yok görüyoruz 300 leri görenleri tv'de
Yani bir yerde dur demek lazım yemek için değil yaşamak için yemek lazım
Anladim zaten ben...durgun ruzgarlar esti bana yazini okuyunca...Aynen tam iyileşemedim bi durgunluk var üzerimde. Yoruyor çocuklar çok
Tşk ederim canım benim hava kötü olsada evde eliptik koşu bandı ve plates topum var ama Ayagım su topladıgı için doktor spor yasakladı ve üzerine fazla durma dedi bandaj verdi eşimde kızıyo zatin kendini çok hırpaladın dedi amaliyat oldum ertesi hafta sporuma diyetime devam ettim ama eski azim yok malesef
AA aaaa n'oluyo kızlar yaCok gecmis olsun canim. Off yaa bende de diyette eski azim yok, ne yapsam ki bilemiyorum
Kızçeler sen anlat Karadenizi izleyeniniz varmı?
Son lokumu yemesem daha iyi olurdum aslındaKızlar napıyorsunuz iyisiniz inşallah.
Etsiz Domates kurulu sarımsaklı çiğ köfte annem yoğuruyor çiğleme diyoruzO ne demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?