- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Senin üçü bi arada ve çikolatadan sonra fazla olmuş sanki28 Şubat menüm
Sabah 9
1 dilim ekmek
DDomates-taze soğan-maydanoz salatasından 2 yemek kaşığı
1.5 çay bardağı lor
Yarım bardak portakal suyu (greyfurtlu)
Ara 12 neskafe 3u bir arada
Ara sütlü çikolata (sütü benden hazır toz) yarım bardak
Ara yarım elma
18:30
8 kaşık barbunya pilaki
1 kase yoğurt
4 küçük boy fındıklı lokum
Su 1.5 lt
Gulenyuzumsunsen de almış bizim lokumdan :)
Ben sizin iyiliğiniz için konuştum ki 250yide yapmıyor takımda çoğu kişi maleseslm kizlar nasilsiniz @Gulumse25 canım hemsom naptın sen öyle ya yeme yada midene izin ver hazmetsin
bulutungokyuzu canım aldigin kararlar çok güzel ama spor puanları cogalmasin yoksa diskalifiye olurum yaaaa
Daha önce hiç izlemedim yani birkaç bölüm öyle tvden falan isimlerini bile hatırlamıyorum. Zombili vampirli şeyleri sevmiyorum. Çok genç laylaylom Yoğun aşk ve entrika yüklü dizileri sevmiyorum. Merak uyandırsın birşeyler çözmeye çalışayım düşündürsün biraz bilgi versin mumya filmini izledinmi bilmiyorum o tarz. Fantastik olmayabilir olursada çok abartı değilde yıldızlararasında filmindeki kadar olabilir.Bulut ben yabancı dizi manyagiyim bizzatNe tarz bir şey izlemek istiyorsun? Ya da daha once izledin mi hiç yabanci dizi? bulutungokyuzu
Kıskançlar hepsi. Sendeki azim sendeki güzellik onlarda yoookk biliyorlar zayıflayıp güzelliğine güzellik katacaksın diye çatlıyorlar. Çatlat onları kız arkandan konuşsunlar günahlarını alsınlar imrenerek baksınlar orta yerlerinden çatlasınlaarrHanımlar inanılmaz motivasyyonum düşmüş gibi hissediyorum bugün eltilerim ve büyük kaynımın dedikleri patavatsızlıkları beni çok yordu morelim yerlerde herlokmalarında tiye almaları sinir etti beni acil bi beş kilo en azından vermem lazım yıllardır kilosunu söylemiyen eltim şimdi ben 69 kiloyum diyip duruyor sinir oluyorum sinir sinir sinir
Bunla motivasyonunu düşürmek yerine daha da hırslanmalısınHanımlar inanılmaz motivasyyonum düşmüş gibi hissediyorum bugün eltilerim ve büyük kaynımın dedikleri patavatsızlıkları beni çok yordu morelim yerlerde herlokmalarında tiye almaları sinir etti beni acil bi beş kilo en azından vermem lazım yıllardır kilosunu söylemiyen eltim şimdi ben 69 kiloyum diyip duruyor sinir oluyorum sinir sinir sinir
Daha önce hiç izlemedim yani birkaç bölüm öyle tvden falan isimlerini bile hatırlamıyorum. Zombili vampirli şeyleri sevmiyorum. Çok genç laylaylom Yoğun aşk ve entrika yüklü dizileri sevmiyorum. Merak uyandırsın birşeyler çözmeye çalışayım düşündürsün biraz bilgi versin mumya filmini izledinmi bilmiyorum o tarz. Fantastik olmayabilir olursada çok abartı değilde yıldızlararasında filmindeki kadar olabilir.
Zeynepazra kaç kilosun?Hanımlar inanılmaz motivasyyonum düşmüş gibi hissediyorum bugün eltilerim ve büyük kaynımın dedikleri patavatsızlıkları beni çok yordu morelim yerlerde herlokmalarında tiye almaları sinir etti beni acil bi beş kilo en azından vermem lazım yıllardır kilosunu söylemiyen eltim şimdi ben 69 kiloyum diyip duruyor sinir oluyorum sinir sinir sinir
Bence ilk once bi sakin ol ve sakin davran..zamana birak ve ASLA!!baskasina sana aaa zayiflamissin dicek diye zayiflama..cunku o zayiflik kisa suruyor..Hanımlar inanılmaz motivasyyonum düşmüş gibi hissediyorum bugün eltilerim ve büyük kaynımın dedikleri patavatsızlıkları beni çok yordu morelim yerlerde herlokmalarında tiye almaları sinir etti beni acil bi beş kilo en azından vermem lazım yıllardır kilosunu söylemiyen eltim şimdi ben 69 kiloyum diyip duruyor sinir oluyorum sinir sinir sinir
ya eltini anlarımda kaynin ne alaka onu ne ilgilendirir cok buyuk terbiyesizlik yapmis valla bana kilomla vucudumla ilgili konususa cirkeflesirim ne oluyor karını bosayıp beni mi alican derimHanımlar inanılmaz motivasyyonum düşmüş gibi hissediyorum bugün eltilerim ve büyük kaynımın dedikleri patavatsızlıkları beni çok yordu morelim yerlerde herlokmalarında tiye almaları sinir etti beni acil bi beş kilo en azından vermem lazım yıllardır kilosunu söylemiyen eltim şimdi ben 69 kiloyum diyip duruyor sinir oluyorum sinir sinir sinir
Canim benim eline agzina saglik. Haklisin beni o merdane mi bezbol sopasi mi neyse onunla yola getirmek lazimTamm canim..hosgeldin tekrardan o zaman..
Kizlar azim yok falan demeyin ya..
Yiyin o zaman...alin kilolari..ne olcakki kilo almal kadar kolau bisey yok ki..alin kiloalri..ustunuze basiniza battal boy alirsiniz...dugunde bauramda citipiti hatunlar gectimi bi ohj cekersinir nolcak ki..
Kilolu olmak kadar kolay bisey mi var..kolayi secin siz tamam mi...
Kendinize guveniniz azalsin..cocuklarinizla rahatcada oynayamassiniz siz artik..azim yok ya...
Onumuz yaz..pikniklerde millet kostururken siz oturup mangal yirsiniz...
Kim koscak simdi o sicakta..bingil bingil yaglarla ...
Simdi kilolu olunca terdi falan..alimAllah pisik misikde olur..:)))
Azminizi birakin gitsin nolcak ki ya..en fazla kilo alirsiniz dimi..
Gulumse sen bide cocuk dusunuyosun..nolcak canim..
Deryacim sen mudursun....ha fit bir mudur olmussun giydigin kalip gibi olmus,sonucta kariyer yapiyosun kim onemsicekki gorunusunu bosverrr baseninde ciksin..gobeginde.
Azmiii birakinn gitsinn mademm..
Sagol canim. Insallah 60i gorur bu gozler birgunAA aaaa n'oluyo kızlar ya
Hiç bişi yok aynen yola devam
Hedeflere ulaşana kadar tam yollll ileriiiii
Ben
Ben
Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?