Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Senin üçü bi arada ve çikolatadan sonra fazla olmuş sanki
Bende yememek için zor tutuyorum bugün kendimi
Gulenyuzumsunsen de almış bizim lokumdan :)

slm kizlar nasilsiniz @Gulumse25 canım hemsom naptın sen öyle ya yeme yada midene izin ver hazmetsin
bulutungokyuzu canım aldigin kararlar çok güzel ama spor puanları cogalmasin yoksa diskalifiye olurum yaaaa
Ben sizin iyiliğiniz için konuştum ki 250yide yapmıyor takımda çoğu kişi malese (

Bulut ben yabancı dizi manyagiyim bizzatNe tarz bir şey izlemek istiyorsun? Ya da daha once izledin mi hiç yabanci dizi? bulutungokyuzu
Daha önce hiç izlemedim yani birkaç bölüm öyle tvden falan isimlerini bile hatırlamıyorum. Zombili vampirli şeyleri sevmiyorum. Çok genç laylaylom Yoğun aşk ve entrika yüklü dizileri sevmiyorum. Merak uyandırsın birşeyler çözmeye çalışayım düşündürsün biraz bilgi versin mumya filmini izledinmi bilmiyorum o tarz. Fantastik olmayabilir olursada çok abartı değilde yıldızlararasında filmindeki kadar olabilir. Çoookk şey istedim

28.02.2018 çarşamba

Sabah 11.30
Tavuk küçük iki üç parça soslu (ziyan olmasın diye yedim)
6-7 parça keçi peyniri
2 zeytin
1 etimek
Az çökelek
1 un kurabiyesi

Ara 14.30
1 ceviz
1 kare çikolata

Akşam 19.30
5 sıkım etsiz çiğköfte
3 fincan çay

Hanımlar inanılmaz motivasyyonum düşmüş gibi hissediyorum bugün eltilerim ve büyük kaynımın dedikleri patavatsızlıkları beni çok yordu morelim yerlerde herlokmalarında tiye almaları sinir etti beni acil bi beş kilo en azından vermem lazım yıllardır kilosunu söylemiyen eltim şimdi ben 69 kiloyum diyip duruyor sinir oluyorum sinir sinir sinir

Kıskançlar hepsi. Sendeki azim sendeki güzellik onlarda yoookk biliyorlar zayıflayıp güzelliğine güzellik katacaksın diye çatlıyorlar. Çatlat onları kız arkandan konuşsunlar günahlarını alsınlar imrenerek baksınlar orta yerlerinden çatlasınlaarr

Bunla motivasyonunu düşürmek yerine daha da hırslanmalısın
Kaç kiloydun bilmiyorum ama er veya geç verirsin canım burdan elini çekme yeter

EMZİREN ANNE MENUSU
28 SUBAT CARSAMBA
SABAH(8:30)
Dereotlu lor peynir iki yk
Zeytin ..
Haslanmis yumurta beyazi
İki tk pekmez
Bir kk tahin helvasi
İki salatalik
Bir kirmizi biber
İki cay
Bir dilim tb.ekmegi
ARA(11:30)
Turk kahvesi orta

OGLEN(14:00)
Bir kase yogurt
Bir kase corba
Bir yk haslanmis patates
Bir catal biskuvi pastasi
ARA(17:00)
turk kahvesi orta

AKSAM(20:10)
Bir kase salata
Uc ceviz
Yarim kase tarcinli yogurt

Su:2 litre
Spor:30 dakika leslie (aksam yaptim..bir saate tamamlayamadim )

Çoookk şey istedin be bulut.hepsi bir arada olmaz sanırım.
Bayaa bi kriterin varmişsharlock flnmı olur sana bilemedim .braking bad tavsiye ederim ama fNtastik olabilir demişsin. Komedi istersen friends, how ı meet your mother, big bang theory olur. Sana en uygunu game of throns diyecem ee bu sefer de entrika olmasin demişsin. Nerden tutsam bi yerden çürütmuşssün bacim. Doctor who diycem o fazla aşirı bilim kurgu ve fantastik sana. Lost fln izle sen en iyisi. Baştan başlamiş gibi bi sey olurshameless izle desem(hani şu foxta çakmasi çekilen) 18+ sahneleri var aMa eglenceli ve kim ne olacak merak uyandiriyor.

Zeynepazra kaç kilosun?
Söylenenleri takma kısa zamanda görecekler inşallah yolunda kararlı olduklarini. Milletin işi zaten güzel bir şey yapanları sabote etmek. Oyunlarına gelme. Sanirim onlarla sürekli iç içesin. Bu süreç senin için onlarin yaninda daha da zor olacak ama pes etme.başardigini gorececegiz inş Mesela şu an benim açliktan midem kaziniyor. Menüye yazdıgim elmayi da yemedim ölüyorum açliktan. Ama uyuyunca geçecek insallah

Bence ilk once bi sakin ol ve sakin davran..zamana birak ve ASLA!!baskasina sana aaa zayiflamissin dicek diye zayiflama..cunku o zayiflik kisa suruyor..
Birseyi isterken millet ne diyo dusuncesini bi atsak kafamizdan he nasil olur...
Eltin veya bi baskasi 69 olmus...!!!banane diceksin..onemsemek istemedigin kisileri boyle yaparak aslinda onemsiyor ve onlarin istediklerini tam avuclarinin icine koyuyorsun gulum..yapma bence..
İnsan kendi ici yasarsa,kendi icin birsey yapmak osterse basarili olur..!!!
Cunku baskalari sen zayiflasanda aaaa zayiflamissin helal demez...sadece kilo almissim lafini soyleyemezler..tecrubeliyim biliyorum...
Hani bir soz varya TAKDİR ediliyorsan degil,TAKLİD ediliyorsan BASARMİSSİN demektir diye..
O yizden simdi sakinles ve kendini hedefine kitle..
Kendin icin yap bunu...

ya eltini anlarımda kaynin ne alaka onu ne ilgilendirir cok buyuk terbiyesizlik yapmis valla bana kilomla vucudumla ilgili konususa cirkeflesirim ne oluyor karını bosayıp beni mi alican derim

valla arkadaşım takma hedefe kitlen bak bugün bana aaaa çok zayiflamissin diyende oldu yeter daha ne kadar zayifkayacan diyen kişi zayıflamaya karar vermeden öncede maşallah bebek değil sen kilo almışsın dedi kimseyi memnun edemezsin sen kendine bak mutlu olmaya bak

Canim benim eline agzina saglik. Haklisin beni o merdane mi bezbol sopasi mi neyse onunla yola getirmek lazim

28 şubat menü
sabah
kalktığımda 2 hurma 2 bardak şu
10.30
1 yumurtaya yulafezmesini ve içine biraz sutle karıştırıp omlet yaptım yanımda 30 gr peynir
14 30 ara
yarım elma
çeyrek armut iki hurma üzerine tarcin+2 tam ceviz
18 30 akşam
domatesli yesillikli balıklı salata
1 dilim tb ekmeği
22.30ara
1 kase tarçınli sumakli yogurt+2 hurma

28 subat menusu
Sabah: 2 yumurta 1ck tereyaginda. 1 dilim ekmek. 1 dilim beyaz peynir. 1 ceviz.
Ara: 1 muz. 1 dilim kek. 1 fincan kahve
Oglen: 7yk kadar pirinc haslama. Salata. Tavuk haslama.
Ara: 1 fincan kahve. 1 dilim kek. 1 greyfurt
Aksam: 17:00 .Hindi izgara. Brokoli baslama. 3 yk kadar bugday haslamasi.

Su: 3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…