Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Akşam erkenden uyumuş kalmışım baya yorgundum. Gece üç kere bebeği emzirdim 2 kere kıza baktım. Sabah da büyük oğlanı okula kaldırdım. Servise zor yetiştik. Şimdi yine yatasım var

Akşam erkenden uyumuş kalmışım baya yorgundum. Gece üç kere bebeği emzirdim 2 kere kıza baktım. Sabah da büyük oğlanı okula kaldırdım. Servise zor yetiştik. Şimdi yine yatasım var
yat kaptanim yat demek ki vücut daha tooarlayamamis kendini

Hepiniz mesajlarınız için çok sağolun arkadaşlar bu gece işkence gibiydi dolaba yapışmamak için zor tuttum kendimi ama başardım ben kendim için zayıflıyorum tabiki dışardan bakanlar umrumda bile değil ama ben zayıfken ona hiçbir zaman şu kilo dayım bilmem ne demedim her fırsatta bunu söylemesi sinir etti beni zaten yıldızım düşük her bir araya geldiğimizde başım ağrıyor agırlık çöküyor vücuduma ve eltim kardeş kaynıma gelince en son kızdım zaten yok şunu almıyım kilom çıkar yok bunu yeniyim şişmanlarım dedi bende sen zaten obezsin abi bunun bi üstü mezar dedim çünkü delirtti beni sonra herkez sesini kesti ama ben kesmicem ve durmıcam spor salonuna yazılıcam bir hafta içinde sağolsun eşim hep destek tam destek

Acaip akıcı yazıyorsun maşallah
Kitap yazsan alırım

günaydın

28 şubat menüm
07.30 sabah : yufka ekmekle tost ( farkındayım yanlış )

12.30 öğle yarım kase tarhana çorbası
3 kaşık ali nazik yemeği

15.30
1 avuç beyaz leblebi

19.00 akşam
1 kase yayla çorbası
3 kaşık yeşil fasulye
2 yk kadar da patates salatası ( )

1 saat yürüyüş yaptım
suyu az içtim dün
verimsiz bir gündü.

Canim bana da oneride bulun lutfen. Ben izlediklerimi yazayim sana: big bang theory. Breaking bad. Prison break. How i met your mother. Game of thrones. Rome. Orange is the new black. Friends. Drop dead diva. Ve suanda izledigim birsey yok
Narcos izleyebilirsin bende bagimlilik yapmişti. Konusuna internetten bi bak burda anlatmayimŞimdi herkesin izledigi bir ispanyol dizisi var La casa de papel. Herkes bundan bahsediyor.Ben ona başlayacam. Sana da tavsiye ederim. Outlander izliyodum yarim kaldı ama o da baya iyiydi. Bak hatta o bulutungokyuzu ne tam uyar.

Günaydın kizlar. Sabah büyük oğlanı doktora götürdüm kaç gündür oksuruyordu. Gece astim gibiydi yine ama sabah ciğerleri rahattı. Üst solunum enfeksiyonu olmuş. Ateş yok şükür. Kahvaltı bitti akşama yemeğim var oğlana tarhana çorbası yapıyorum şuan. Kakaolu fındıklı kek yapacağım bir de. Öğlene ince bir dilimi sütle beraber yemek niyetine yiyim diyorum.

Dr who tek geçerim her bölümü 10 kere izleyip her saniyesini ezberledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…