Supersin..!!!!!15 mekik çektim 200bacak çalıştım yattığım yerde
yat kaptanim yat demek ki vücut daha tooarlayamamis kendiniAkşam erkenden uyumuş kalmışım baya yorgundum. Gece üç kere bebeği emzirdim 2 kere kıza baktım. Sabah da büyük oğlanı okula kaldırdım. Servise zor yetiştik. Şimdi yine yatasım var
Acaip akıcı yazıyorsun maşallahBence ilk once bi sakin ol ve sakin davran..zamana birak ve ASLA!!baskasina sana aaa zayiflamissin dicek diye zayiflama..cunku o zayiflik kisa suruyor..
Birseyi isterken millet ne diyo dusuncesini bi atsak kafamizdan he nasil olur...
Eltin veya bi baskasi 69 olmus...!!!banane diceksin..onemsemek istemedigin kisileri boyle yaparak aslinda onemsiyor ve onlarin istediklerini tam avuclarinin icine koyuyorsun gulum..yapma bence..
İnsan kendi ici yasarsa,kendi icin birsey yapmak osterse basarili olur..!!!
Cunku baskalari sen zayiflasanda aaaa zayiflamissin helal demez...sadece kilo almissim lafini soyleyemezler..tecrubeliyim biliyorum...
Hani bir soz varya TAKDİR ediliyorsan degil,TAKLİD ediliyorsan BASARMİSSİN demektir diye..
O yizden simdi sakinles ve kendini hedefine kitle..
Kendin icin yap bunu...
Günaydın canlarımmmmm.DeryaOnDiet aralıkta mezun olmuşsun canım. Liste dışı yarışabilirsin sorun değil ki amaç hep bir arada güzel vakit geçirmek
Ya biliyosum böyle olacağını ben değişik insanım
Narcos izleyebilirsin bende bagimlilik yapmişti. Konusuna internetten bi bak burda anlatmayimCanim bana da oneride bulun lutfen. Ben izlediklerimi yazayim sana: big bang theory. Breaking bad. Prison break. How i met your mother. Game of thrones. Rome. Orange is the new black. Friends. Drop dead diva. Ve suanda izledigim birsey yok
Dr who tek geçerim her bölümü 10 kere izleyip her saniyesini ezberledimÇoookk şey istedin be bulut.hepsi bir arada olmaz sanırım.
Bayaa bi kriterin varmişsharlock flnmı olur sana bilemedim .braking bad tavsiye ederim ama fNtastik olabilir demişsin. Komedi istersen friends, how ı meet your mother, big bang theory olur. Sana en uygunu game of throns diyecem ee bu sefer de entrika olmasin demişsin. Nerden tutsam bi yerden çürütmuşssün bacim. Doctor who diycem o fazla aşirı bilim kurgu ve fantastik sana. Lost fln izle sen en iyisi. Baştan başlamiş gibi bi sey olur shameless izle desem(hani şu foxta çakmasi çekilen) 18+ sahneleri var aMa eglenceli ve kim ne olacak merak uyandiriyor.
Güne 200 gr eksi ile başladım 77.4 ümdün yememem işe yaradı sanırım eminim yağlarım erimiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?