Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Emzirdiğin için gayet normal geldi afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım hurmaları süt için yiyorsun sanırım .
Sonuncunun saati bi saat daha önce olsaymış daha iyi olırmuş

Şimdi menünü okuyunca ne desem bilemedim canım .
Kek 1 dilim de
Haşlanmış pirinç 3 kaşıkta kalsa daha iyi olırmuş sanırım ama üzülme devam diyete ...

Canim ekmek veya khyi cikarmaya mi calisiyirsun menunden? Yani ozellikle mi yemedin? Eger devam edebilirsen kisa surede guzel sonuc alirsin bence. Ama tabii lokumsuz
Ben 5 Aydır diyetteyim 5 Aydır
pirinç pilav hiç yemedim
Makarna 6 kaşığı geçmemiştir
Bulgur pilavı 10 kaşığı geçmemiştir
Beyaz ekmek zaten Yok.
Bi tam buğday ekmeği yiyordum o da bi Ay önce bitti bende almadım ama alsam iyi olur aslında .
Yani çoğunluk karbonhidratsızım canım .
Sende benim gibi ekmeksizsin ama öğle ve sabah da birer dilim olsa aslında güzel olur canım buna (Benim menüler de dahil )

Afiyet olsun canım menün kararında

Ben o kadar verimsiz görmedim aslında canım
Sabahki tostun baya erken miktarı da fazla değilse bazen böyle şeyler olabilir canım bence menün güzel afiyet olsun

Arkadaşlar bu günden itibaren günde en az 20 mesaj yazanların ve haftalık 250 puanın altında kalmayan herkesi 31 martta çekilişe alacağım. Çekilişte çıkan 1 kişiye pro üyelik hediye edeceğim. Katılmak isteyen herkes lütfen sporlarına dikkat etsin ve 20 mesaj doldurmaya çalışsın. Amaaaaa mesaj doldurmak için
Tek kelime veya tek smiley yazanların mesajları geçersiz sayılacaktır bilginiz olsun. Mesaj sayımları günlük 00:00 dan 23:59 a kadardır. 24 saatte en az 20 mesaj yazılabilir yaaa hadi bakalım. Eğer 60 mesajdan fazla yazanlar olursa onlar için ayrı çekiliş bile yaparım belki

Çekilişe girmek için listede olma zorunluluğu yoktur

Bu ara doymuyorum kizlar ya. Yedikce yiyesim geliyor. Regliden mi anlamadim. Bugun de o kekleri yedim diye baya spor yaptim ama surekli yiyesim var.
Tabiki reglden canım
Elinde su şişen olsun sürekli . İstek geldikçe su iç geçer bi kaç güne üzülme ..
bugün hiç spor yapamadım halbuki bu hafta hiç aksatmayacaktim yine hüsran yine husran

Yarın Cuma senle yarışalım mı bi hafta heves ederiz belki canım
Ben geçen hafta günlük en az 30 dk Leslie demiştim 3 gündür yapıyorum şükür

Listedeki kızlar
Bugün daha dikkat edelim protein ağırlıklı beslenelim .
Yarın Cuma diye az yemeye çalıştığınız için bile bu liste işinin kıymetini bilin
O günlük dikkat bile çok güzel oluyor .
İnşallah yarın güzel sonuçlar alır.
emeklerinizin karşılığını görürsünüz

ne çabuk cuma oldu :) evet bugün perşembe olduğu için daha çok dikkat edelim yarını düşünelim motive olalım kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…