Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben ekteki squat challange'tan yapmayı düşünüyorum. Var mı bana katılan :) burdaki adetlere göre 30 gün yaparım. bir de aralarda wcye gidip ek olarak yaparım.

Eklentiler

• squat.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 31
Aynı benim durumumdasın bende alay konusu olmuştum küçük eltimle kaynım alay ettiler akıllarınca bir zamanlar ailenşn en kilolusu bendim şimdi küçük kaynım oldu madem diyette sin abim 5tane ekmek alıyo eve dedi kim yiyo onları gibi salakça espiriler yaptı eltimde rabbim imanla ölmeyi nasip etsin kilolu zayıf olmak önemli degil gibi eşinin yolundan gitti büyük kaynım oturmalara gittigimizde hep bana leblebi alır gülümse tatlı falan yemez dşye sagolsun ama ben hepsini sineye çektim mesafe koydum evlerine dahi gitmiyorum küçük kaynımın boşver bacım hepsi aynı b.k

hahahaha son cümlene bittim canım haklısın hepsi aynı :))) boşver takmamak lazım. Senin zayıfladığını görünce kıskançlıktan çatlıyordur onlar :)

Benim sporum yok ama haksızlık

Ne diyecektım unuttum.
He squtta bazı duruşlar var daha rahat squat yapmayı sağlıyor vardor mutlaka youtubeda bir bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…