- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
O nasıl açılış kaptan50 squatla açılışı yapayım
Acıdı zaten bacaklarım devam eder miyim bilmiyorum hava olsun dediydimO nasıl açılış kaptan
Ben bi günde 50 düşünmüştüm
O zamaaan yapıyoruuuz
Herrrr
Şeyyyyy
Fit olmak
İçinnn
Evettttt listedesin
Yaa evet ama bakıcam dediklerini bu gün incelicemvalla şaştım bacım. Hem karnım doysun hem pastam dursun demişsin
Aynı benim durumumdasın bende alay konusu olmuştum küçük eltimle kaynım alay ettiler akıllarınca bir zamanlar ailenşn en kilolusu bendim şimdi küçük kaynım oldu madem diyette sin abim 5tane ekmek alıyo eve dedi kim yiyo onları gibi salakça espiriler yaptı eltimde rabbim imanla ölmeyi nasip etsin kilolu zayıf olmak önemli degil gibi eşinin yolundan gitti büyük kaynım oturmalara gittigimizde hep bana leblebi alır gülümse tatlı falan yemez dşye sagolsun ama ben hepsini sineye çektim mesafe koydum evlerine dahi gitmiyorum küçük kaynımın boşver bacım hepsi aynı b.kHepiniz mesajlarınız için çok sağolun arkadaşlar bu gece işkence gibiydi dolaba yapışmamak için zor tuttum kendimi ama başardım ben kendim için zayıflıyorum tabiki dışardan bakanlar umrumda bile değil ama ben zayıfken ona hiçbir zaman şu kilo dayım bilmem ne demedim her fırsatta bunu söylemesi sinir etti beni zaten yıldızım düşük her bir araya geldiğimizde başım ağrıyor agırlık çöküyor vücuduma veeltim kardeş kaynıma gelince en son kızdım zaten yok şunu almıyım kilom çıkar yok bunu yeniyim şişmanlarım dedi bende sen zaten obezsin abi bunun bi üstü mezar dedim çünkü delirtti beni sonra herkez sesini kesti ama ben kesmicem ve durmıcam spor salonuna yazılıcam bir hafta içinde sağolsun eşim hep destek tam destek
Aynı benim durumumdasın bende alay konusu olmuştum küçük eltimle kaynım alay ettiler akıllarınca bir zamanlar ailenşn en kilolusu bendim şimdi küçük kaynım oldu madem diyette sin abim 5tane ekmek alıyo eve dedi kim yiyo onları gibi salakça espiriler yaptı eltimde rabbim imanla ölmeyi nasip etsin kilolu zayıf olmak önemli degil gibi eşinin yolundan gitti büyük kaynım oturmalara gittigimizde hep bana leblebi alır gülümse tatlı falan yemez dşye sagolsun ama ben hepsini sineye çektim mesafe koydum evlerine dahi gitmiyorum küçük kaynımın boşver bacım hepsi aynı b.k
Benim sporum yok ama haksızlıkArkadaşlar bu günden itibaren günde en az 20 mesaj yazanların ve haftalık 250 puanın altında kalmayan herkesi 31 martta çekilişe alacağım. Çekilişte çıkan 1 kişiye pro üyelik hediye edeceğim. Katılmak isteyen herkes lütfen sporlarına dikkat etsin ve 20 mesaj doldurmaya çalışsın. Amaaaaa mesaj doldurmak için
Tek kelime veya tek smiley yazanların mesajları geçersiz sayılacaktır bilginiz olsun. Mesaj sayımları günlük 00:00 dan 23:59 a kadardır. 24 saatte en az 20 mesaj yazılabilir yaaa hadi bakalım. Eğer 60 mesajdan fazla yazanlar olursa onlar için ayrı çekiliş bile yaparım belki
Çekilişe girmek için listede olma zorunluluğu yoktur
Dizi karna çekmeyi ben yapıyorum 40-50Eki Görüntüle 2117469 Eki Görüntüle 2117470
Bi de ben bu iki hareketi buldum .
Biri yerinde koşar gibi yapıp topuğu kalçaya doğru çekiyoruz
Biri de yine yerinde koşar gibi bacağı karna çekiyoruz.
Yürüme fırsatı olmayanlar için iyi olur diye düşündüm .
Mekik çekebilirsin minder hareketleri yapabilirsin. Ayağına basmadan yapılacak çok hareket var canım istersen yaparsınBenim sporum yok ama haksızlık
Afiyet olsunben yemeğe gidiyorum kızlar sonra da yürüyüşe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?