- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim tam kivaminda olmus. Derler ya sabah altin oglen gumus aksam teneke diye. Afiyet olsunEMZİREN ANNE MENUSU
28 SUBAT CARSAMBA
SABAH(8:30)
Dereotlu lor peynir iki yk
Zeytin ..
Haslanmis yumurta beyazi
İki tk pekmez
Bir kk tahin helvasi
İki salatalik
Bir kirmizi biber
İki cay
Bir dilim tb.ekmegi
ARA(11:30)
Turk kahvesi orta
OGLEN(14:00)
Bir kase yogurt
Bir kase corba
Bir yk haslanmis patates
Bir catal biskuvi pastasi
ARA(17:00)
turk kahvesi orta
AKSAM(20:10)
Bir kase salata
Uc ceviz
Yarim kase tarcinli yogurt
Su:2 litre
Spor:30 dakika leslie (aksam yaptim..bir saate tamamlayamadim )
Sen iate yani..getiririk...Canim benim eline agzina saglik. Haklisin beni o merdane mi bezbol sopasi mi neyse onunla yola getirmek lazim
Menun cok guzel canim. Ne guzel duzenli ve az yemisdin.28 şubat menü
sabah
kalktığımda 2 hurma 2 bardak şu
10.30
1 yumurtaya yulafezmesini ve içine biraz sutle karıştırıp omlet yaptım yanımda 30 gr peynir
14 30 ara
yarım elma
çeyrek armut iki hurma üzerine tarcin+2 tam ceviz
18 30 akşam
domatesli yesillikli balıklı salata
1 dilim tb ekmeği
22.30ara
1 kase tarçınli sumakli yogurt+2 hurma
bu princ haslama ne oluyor pilavin yagsiz halimi eğer öyleyse çok olmuş akşam buğdayı etmeseydi diyecektim ama oda 3 kasik olunca 1 dilim ekmek yerine olmuş bide kekler de öyle kısacası karbonhidrat çok olmuş bacim28 subat menusu
Sabah: 2 yumurta 1ck tereyaginda. 1 dilim ekmek. 1 dilim beyaz peynir. 1 ceviz.
Ara: 1 muz. 1 dilim kek. 1 fincan kahve
Oglen: 7yk kadar pirinc haslama. Salata. Tavuk haslama.
Ara: 1 fincan kahve. 1 dilim kek. 1 greyfurt
Aksam: 17:00 .Hindi izgara. Brokoli baslama. 3 yk kadar bugday haslamasi.
Su: 3 lt
Tsk ederim cnm..aksami hafif tutuyorum..hem midem rahatszlanmasin diye...hemde gece meyve falan yiyorum..o yizden dengeleme olsun..kendimce isteCanim tam kivaminda olmus. Derler ya sabah altin oglen gumus aksam teneke diye. Afiyet olsun
Diyetteydim uzun zaman sonra ara verdim ve tabiki o arada 3 4 kilo kadar aldim. Simdi geri donmesi biraz zor oluyor. Ama en azindan sporuma geri dondum sayenizde. Ins ddiyeti de kisa surede duzenlemem lazimSen iate yani..getiririk...
Bence gayet guzel dengeliyorsun masallahTsk ederim cnm..aksami hafif tutuyorum..hem midem rahatszlanmasin diye...hemde gece meyve falan yiyorum..o yizden dengeleme olsun..kendimce iste
Ama o kekler ne ki derya....28 subat menusu
Sabah: 2 yumurta 1ck tereyaginda. 1 dilim ekmek. 1 dilim beyaz peynir. 1 ceviz.
Ara: 1 muz. 1 dilim kek. 1 fincan kahve
Oglen: 7yk kadar pirinc haslama. Salata. Tavuk haslama.
Ara: 1 fincan kahve. 1 dilim kek. 1 greyfurt
Aksam: 17:00 .Hindi izgara. Brokoli baslama. 3 yk kadar bugday haslamasi.
Su: 3 lt
Birsey kalmamis canim. Ins haftaya geliyor gibi 70lerAhhh 70 leri görsem artikkkkkk
Ya biliyosum böyle olacağını ben değişik insanımÇoookk şey istedin be bulut.hepsi bir arada olmaz sanırım.
Bayaa bi kriterin varmişsharlock flnmı olur sana bilemedim .braking bad tavsiye ederim ama fNtastik olabilir demişsin. Komedi istersen friends, how ı meet your mother, big bang theory olur. Sana en uygunu game of throns diyecem ee bu sefer de entrika olmasin demişsin. Nerden tutsam bi yerden çürütmuşssün bacim. Doctor who diycem o fazla aşirı bilim kurgu ve fantastik sana. Lost fln izle sen en iyisi. Baştan başlamiş gibi bi sey olur shameless izle desem(hani şu foxta çakmasi çekilen) 18+ sahneleri var aMa eglenceli ve kim ne olacak merak uyandiriyor.
Regliyim evetAma o kekler ne ki derya....
Niden ki..sebebi neydi ki bacim..
Regl donemindemisin..canin tatlimi cekiyi..
O haric menun guzel..
Canim bana da oneride bulun lutfen. Ben izlediklerimi yazayim sana: big bang theory. Breaking bad. Prison break. How i met your mother. Game of thrones. Rome. Orange is the new black. Friends. Drop dead diva. Ve suanda izledigim birsey yokBulut ben yabancı dizi manyagiyim bizzatNe tarz bir şey izlemek istiyorsun? Ya da daha once izledin mi hiç yabanci dizi? bulutungokyuzu
Canim ekmek veya khyi cikarmaya mi calisiyirsun menunden? Yani ozellikle mi yemedin? Eger devam edebilirsen kisa surede guzel sonuc alirsin bence. Ama tabii lokumsuzKahvaltı 10:30
1 haş yumurta ve
Bol Marul maydanoz tere domatesle salata
1 portakal 2 ceviz
Öğle 13:30
4 yk menemen el içi kadar yufka
1 bardak ayran
15:30 1 kivi
16:30 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 17:45 5 tane köfte
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak
20:30 2 küp şeker kadar fındıklı lokum
aaa inat etti de uyumuyor tv seyrediyor 11 aylık bebe gulermisin ağlarmisinGuzeller ben uyumaya gidiyorum. Iyi geceleer. Taptatli ruyalariniz olsun. Bebisler de guzel deliksiz uyusun bizler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?