Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim tam kivaminda olmus. Derler ya sabah altin oglen gumus aksam teneke diye. Afiyet olsun

Menun cok guzel canim. Ne guzel duzenli ve az yemisdin.

bu princ haslama ne oluyor pilavin yagsiz halimi eğer öyleyse çok olmuş akşam buğdayı etmeseydi diyecektim ama oda 3 kasik olunca 1 dilim ekmek yerine olmuş bide kekler de öyle kısacası karbonhidrat çok olmuş bacim

Sen iate yani..getiririk...
Diyetteydim uzun zaman sonra ara verdim ve tabiki o arada 3 4 kilo kadar aldim. Simdi geri donmesi biraz zor oluyor. Ama en azindan sporuma geri dondum sayenizde. Ins ddiyeti de kisa surede duzenlemem lazim

Ama o kekler ne ki derya....
Niden ki..sebebi neydi ki bacim..
Regl donemindemisin..canin tatlimi cekiyi..
O haric menun guzel..

Ya biliyosum böyle olacağını ben değişik insanım

Bu arada deliha 2 kalktımı bilmiyorum ama kesinlikle çok güzeldi herkes gülerken ağladım hem güldüm hem ağladım o benim psikolojimin bozukluğundan ama çok beğendim tabi zevkler ve renkler tartışılır

@anka_misali kaptanim ee ben simdi ne zaman listeye girebilirim ? Bugun mezuniyet uzerinden 6 ay gecmeli demistin degil mi? Himm ne zaman mezun oldum ki. Kasimdi galiba. Daha cok var 6 ayin dolmasin

Bulut ben yabancı dizi manyagiyim bizzatNe tarz bir şey izlemek istiyorsun? Ya da daha once izledin mi hiç yabanci dizi? bulutungokyuzu
Canim bana da oneride bulun lutfen. Ben izlediklerimi yazayim sana: big bang theory. Breaking bad. Prison break. How i met your mother. Game of thrones. Rome. Orange is the new black. Friends. Drop dead diva. Ve suanda izledigim birsey yok

Canim ekmek veya khyi cikarmaya mi calisiyirsun menunden? Yani ozellikle mi yemedin? Eger devam edebilirsen kisa surede guzel sonuc alirsin bence. Ama tabii lokumsuz

Bu ara doymuyorum kizlar ya. Yedikce yiyesim geliyor. Regliden mi anlamadim. Bugun de o kekleri yedim diye baya spor yaptim ama surekli yiyesim var.

Guzeller ben uyumaya gidiyorum. Iyi geceleer. Taptatli ruyalariniz olsun. Bebisler de guzel deliksiz uyusun bizler de

bugün hiç spor yapamadım halbuki bu hafta hiç aksatmayacaktim yine hüsran yine husran

Gülümse25 /yaş 31 /boy 1.61 /10yaş oğlu 9yaş kızı/ev hanım / erzurumda / bş:100.2 /gnc:76.5 /hdf:75
Bulutungokyuzu /yaş 20 /boy 1.63 /bekar / işsiz /istanbulda /bş:84 /gnc:70 /hdf:65
mrv2855 /yaş 27/boy /3çocuklu/evhanımı/istanbulda/bş: /gnc:75.9/hdf:60
Hamzakifzulal/yaş 39/boy /3çocuklu/ev hanımı/ /bş: /gnc: /hdf: /mezun
elifff_9595/yaş 22/boy 1.68/bekar/dışardan okuyor/istanbulda/dışardan okuyor/bş:75/gnc:72/hdf:60
compeng/yaş 26/boy /evli/ /bilg. müh.//bş:71.6/gnc:68.6/hdf:65
Edebiye 006/yaş 29/boy 160/7aylık bebek/samsunda/öğretmen/bş:85/gnc:81.9/hdf: 69
Derya60kilo/yaş 33/boy 1.59/19aylık bebek/polonyada /bandaka proje müd. veokuyor/bş:69/gnc: 67.7/hdf:60
florence_N/yaş 36/boy /3oğullu/adanada/ izinli hemşire/bş:91.5/gnc:77/hdf:
gulenyuzumsunsen/yaş 26/boy /2çocuklu/ /ev hanımı/bş:86/gnc:70/hdf:65
zeynepazra1013/yaş 28/boy /8-4yaş ikikız/istanbulda/ /bş:82/gnc:77.8/hdf:59
Anka_misali / yaş 30 / boy 165/3 çocuklu/ Konya/bşlgıç:75 / güncel /63 / hedef 57

@anka_misali ilk sayfaya ekler misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…