Kız dayanamadım aklıma takıldı resmen gözümün önüne geldi gitti helva üşenmedim yaptım ama pişman oldum yedigime çıkardım gerislm kizlar nasilsinizGulumse24 canım hemsom naptın sen öyle ya yeme yada midene izin ver hazmetsin
bulutungokyuzu canım aldigin kararlar çok güzel ama spor puanları cogalmasin yoksa diskalifiye olurum yaaaa
Ben helva yiyim laf olsun siz lokum yiyin Ohhh gel keyfim geldün ıspanak günüydü bugun de lokum günüherhal :)
bugünkü menun güzel olmuş kahvaltıya 1 dilim ekmek köy bide bitter de olsa caklıt yeme bakalım cuma fark etcekmi28/2
10 Kahvaltı 1 yumurta domates salatalık ıkı zeytın
14 Öğlen 1 tabak taze fasulye
15:30 ara türk kahvesi 2 kare bıtter
18:30 akşam 4 kaşık ciğer kavurma 2 kaşık bulgur pilavı ıkı kaşık yoğurt
kiz ben sana helva yedin diye kizmadim çıkardığın için vücuduna eziyet yapma diyeBen helva yiyim laf olsun siz lokum yiyin Ohhh gel keyfim gel
Bacim helva yemene degil de pismanlik kismina uzuldum biraz..kendine eziyet etmissin diye..yoksa birazcik helva yani..telafi edilebilir bnce..:)Ben helva yiyim laf olsun siz lokum yiyin Ohhh gel keyfim gel
Kahvaltiyaa bayillllldimmmmm...afiyet olsunSabah kahvaltım saat 12.00
1bardak maydanoz suyu
1kaşık köy peyniri
2tane çeri domates
1küp şeker Beyaz peynir
1tk tahin pekmez
1tk ayva reçeli
1bardak şekersiz çay
2dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün saat 13.30
1tane tarçınlı elma
Öglen yemegi saat 15.30
1kase yayla çorbası
1çk tavuk sote
1dilim börek kadar patates püresi
2kaşık yogurt
Ara ögün saat 18.00
1çay tabagı un helvası
Aklam yemegi saat20.00
1kase semizotu yemegi
1dilim ekmek
2litre su
Bence menü listesiyle beraber herkez sporunu da yazsınnCanlarım spor listesini birbirinizinkini kopyalayıp altına ekleyin olurmu diğer sayfada. Ordakini düzenleyip paylaştıktan sonra zahmet olmazsa çoklu alıntı yapıp burda paylaşın yorum da yapılsın
Sabah gel beraber yapak kahvaltı bacı ayıpsınKahvaltiyaa bayillllldimmmmm...afiyet olsun
Canım öyle olduğunda benim işim çok zorlaşıyor her menüye bakıp kim yazmış kim yazmamış kim spor yapmış kim yapmamış bu bu günün sporu bu yarınınBence menü listesiyle beraber herkez sporunu da yazsınn
15 mekik çektim 200bacak çalıştım yattığım yerdeBacim helva yemene degil de pismanlik kismina uzuldum biraz..kendine eziyet etmissin diye..yoksa birazcik helva yani..telafi edilebilir bnce..:)
O zaman senin nasıl kolayına gelecekse öyle olsun kuzumCanım öyle olduğunda benim işim çok zorlaşıyor her menüye bakıp kim yazmış kim yazmamış kim spor yapmış kim yapmamış bu bu günün sporu bu yarının
Görüşürüz iyi gecelerBen yatıyom kızçeler herkese iyi geceler hepinizi öptüm uyuyamazsam gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?