- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Anladim canim dogru bugun bahsetmistin haftasonu kayinvalidedesiniz. Ailecek iyi huzurlu bir hafta sonu gecirin ins canimYola çıkacagimiz icin gecistirdim biraz canım.
Aynen surekli degisiyor. Ben bu halini begendimForum giriş degişmiş yine
Yarın bende komşuma gidiyorum hayırlı olsuna iyi geceler Derya online diyetIyi geceler guzeller. Sabaha okulum var. 16 gibi bitecek ders ve direk ordan arkadas ev aldi hayirli olsuna gitcez esim ve kizimla. Uyuyayim biraz.
Burdayimmm..civcivi emzirdim simdi..niye uyumuyon gii uyusaaaaana...Kimler ayakta barnakları görelim huuuuumrv2855 kız sendede hiç ses seda yohh nerdesin terki diyar eyledin buraları canım sıkılıyo gel az yamacıma muhabbet edek daa
Geçmişi okuyamadjm kızlar sabah okuyacağım spordan geç geldim ve şu satış markası(reklam oluyor ya hani yazamadım işte anlayın)beni deli etti insanlara yalan söylemiş gibi oldum çok mutsuzum şuan. Ne çabuk stoklrı bitiyor anlamıyorum. Yarında hiç yazamayacağım dışarda olucam internetim yok kendinize cici bakın
Maşallah kızlar tablomuza
Günaydın kaptanımGünaydın canlarımmmm. Kızlar nedense akşamları çok halsiz oluyorum son zamanlarda çocuklar babasıyla dururken uyuyorum. Sonra gece uyandıklarında kalkıp bakıyorum. Aksattım burayı kusura bakmayın ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Evimin işlerini bile yapamıyorum.
Bu gün yardıma biri gelecek cam kapı silecek ben de dolap içlerini halletmeye çalışacağım inşallah faydası olur temizliğin kendime gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?