Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Iyi geceler guzeller. Sabaha okulum var. 16 gibi bitecek ders ve direk ordan arkadas ev aldi hayirli olsuna gitcez esim ve kizimla. Uyuyayim biraz.

Kızlar uykum yok ben bu uyku problemini napıcam ya sabah zor kalkıyorum yatsam akşama kadar yatarım ama gece uykuya 2den önce geçemiyorum şuan yataktayım ama gram uyku yok

Kimler ayakta barnakları görelim huuuuu mrv2855 kız sendede hiç ses seda yohh nerdesin terki diyar eyledin buraları canım sıkılıyo gel az yamacıma muhabbet edek daa

2 mart cuma SPOR LİSTESİ

1.mrv2855
45 dakika yuruyis 45 puan
30 dakika lesli 45 puan
30 dakika zumba(dans ettim)45 puan

Toplam:135 puan

2. Compeng
100 squat 100 puan
1 saat yuruyus 60 puan

160 puan

3.Edebiye006
200 bölgesel 200 p.
30 dk yuruyus 30 p.
TOPLAM 230 P.
SU 2LT

4.soffty
30 dk yuruyus

5.blutungokyuzu
805 bölgesel 161
15dk bisiklet 30
100 mekik 100
500 ip 100
20 dk eliptik 60
10dk hit 40
100 squat 100
591 puan

Geçmişi okuyamadjm kızlar sabah okuyacağım spordan geç geldim ve şu satış markası(reklam oluyor ya hani yazamadım işte anlayın)beni deli etti insanlara yalan söylemiş gibi oldum çok mutsuzum şuan. Ne çabuk stoklrı bitiyor anlamıyorum. Yarında hiç yazamayacağım dışarda olucam internetim yok kendinize cici bakın

Günaydın canlarımmmm. Kızlar nedense akşamları çok halsiz oluyorum son zamanlarda çocuklar babasıyla dururken uyuyorum. Sonra gece uyandıklarında kalkıp bakıyorum. Aksattım burayı kusura bakmayın ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Evimin işlerini bile yapamıyorum.
Bu gün yardıma biri gelecek cam kapı silecek ben de dolap içlerini halletmeye çalışacağım inşallah faydası olur temizliğin kendime gelirim

Bu işler böyle. İndirime sınırlı stokla girer. Büyük satıcılar anında çeker ürünleri. Bozma moralini sen olduğu kadar. Baktın olmuyor çıkarsın

Günaydın kaptanım
Yakın zamanda kan değerlerine baktırdın mı
Bende aynı şikayet artı saç dökülmesi gittim
Demir eksiliği ve ona bağlı kansızlık çıktı
Eğer yaptırmadıysan mutlaka yaptır kan testi geniş kapsamlı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…