Ypmıyo musunGözunun yagini yiyem kaptanim diyecem ama diyetteyim kilo yapar şimdik.bi daha yapmayacam insallah söz verdim kendime. Ne gerek vardi da yedin dedim.aklim basima geldi merak etme sen
İlk hedef bu hafta 2 kilo vermek.hadi bakalımOkkeyyyhadi bakalim kapısalimm
Bir hafta ac kalsanz olur aslindaİlk hedef bu hafta 2 kilo vermek.hadi bakalım
Kız bizim kilomuz fazla suan 80 lerdeyiz. İdeal kiloya yakın olsa verilmezde suan verebilirizBir hafta ac kalsanz olur aslinda
Kem küm şey ıhhmmmYpmıyo musun
O zaman daha avantijlisiniz..o kilolarrr gidecekKız bizim kilomuz fazla suan 80 lerdeyiz. İdeal kiloya yakın olsa verilmezde suan verebilirizyani inşallah
Peki tmm kız. Sen daha iyi kilo vereceksin ama eminim. Ben 83 kiloda 2 gun fln durdum heraldeİlk hedef bu hafta 2 kilo vermek.hadi bakalım
Bizi gözden cikardiniz heraldeBir hafta ac kalsanz olur aslinda
Allahım sen kimseyi kimseye muhtaç etme RabbimBitmiş yaaa haftaya artık
Yoooo sende verebilirsin.bende senden eminim 20 günde 5 kilo ne demekPeki tmm kız. Sen daha iyi kilo vereceksin ama eminim. Ben 83 kiloda 2 gun fln durdum heralde
aklımdan 55 geciyorsoffty hedef kaç yapacaksın canım. Değiştirelim istiyorsan.
çok tesekkur ederim kaptanim sayende olduAaaa bitmişti amasoffty i kutlamadık onun için bi daha aldım geldim
Harikasınnn canımmmm tebrik ederim seniii
Insallah şu 7 li rakamlari göruyum artik yaaa. Bugunku pilavdan sonra zor biraz ama...Yoooo sende verebilirsin.bende senden eminim 20 günde 5 kilo ne demek
valla bende soktayım bundan sonra gelsin 5 li rakamlar
Tebrikler soffty. Darisi basimizaaklımdan 55 geciyor
Yarın telafi edersinInsallah şu 7 li rakamlari göruyum artik yaaa. Bugunku pilavdan sonra zor biraz ama...
Canım Tebriklervalla bende soktayım bundan sonra gelsin 5 li rakamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?