Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın canım
Yakın zamanda baktırmadım ama hep d vitaminim ve b 12 im düşük benim dünya kadar iğne kullandım yükselmedi bıraktım onunda etkisi olabilir ama o zamanlarda bile bu kadar isteksiz değildim hayata

Canım benimm ben de sizi çok sevdim ufak tefek sorunlar var yınede burdayım bi gözüm bi kolum burda size durmak yok devam

Kan değerlerine bi baktır canım
Geçmiş olsun
Evin havası değişirse iyi gelir sana da inşallah

Günaydın kızlar
Dün regl oldum şükür ve bugün sabah dün kü tartıma göre 500 gr gitmişti .
Dün de ödem olduğunu biliyordum ama insan yine de tartıda bişiler görünce kötü oluyor .
Bi hafta sonra güzel bi sonuç alırım inşallah
Siz neler yapıyorsunuz
Ben bu saate kadar 1 litre limonlu su içtim ama henüz kahvaltı yapmadım

Nerdesiniz kızlaaarrr? Ben kahvalti yaptim da tekrar acikmak üzereyim bileelektrikler yok sabahtan beri. Ew de yavaştan sogumaya başladiinternet problemim yok AllhtanAma şarjim biterse naparim bilmem.

Canım kaptanım cıslı coslu yedikçe böyle oluyırum bende fit to fat to fit
Diye bir program var fit antrenör ler kilo alırken depresyona giriyor izlenmeli beni çok etkiliyor

Canım kaptanım cıslı coslu yedikçe böyle oluyırum bende fit to fat to fit
Diye bir program var fit antrenör ler kilo alırken depresyona giriyor izlenmeli beni çok etkiliyor
kız baktim da bi başkası için hunharca yiyecen sonra onunla zayiflayacan ya kilo alip verirken verdiği zararlar ya zayıflayamazsan ya kalıcı hasar olursa bu insanlar ya çılgın ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…