Teşekkürler canımmmmm BUĞÜN simit var ama yemiyeceğim öğlen ve akşamda a annemler deyim 5. Sınav günümAfiyet olsun canım çok güzel menü:)
Günaydın canımGünaydın kaptanım
Yakın zamanda kan değerlerine baktırdın mı
Bende aynı şikayet artı saç dökülmesi gittim
Demir eksiliği ve ona bağlı kansızlık çıktı
Eğer yaptırmadıysan mutlaka yaptır kan testi geniş kapsamlı canım
Canım benimm ben de sizi çok sevdim ufak tefek sorunlar var yınede burdayım bi gözüm bi kolum burda size durmak yok devamGamzemdwf umarım ayrılmamıştır
Canım az gitsin kalıcı gitsin moral bozma
Sadece suyu artırsan bile çok farkedece inan
Onca spor onca emek onca mücadele biz ne çok şey paylaştık
Ben seni çok sevdim çok candan bir insansın
Gerçekten duygulandım kız sabah sabah çok seviyom sizi listede olamazsamda sizinleyim herzamanGamzemdwf sen bırakmazsın takımı ben biliyorum çok azimlisin takım olmadanda yoluna devam edersin sen ama biz seni çok sevdik
Gamzemdwf ayrıldımı neden peki erken pes ettin kuzum
eline sağlık kaptanim da yemeyi dusunmuyorsun insKıbrıs tatlısı yaptım kızlar
Çok seviyom ama yememem lazım. Yarın başlarım yarın başlarım derken 63 kilo oldumeline sağlık kaptanim da yemeyi dusunmuyorsun ins
o yarın bugun ki yarın dün kız biraz kaçırdı bugün +1 seklinde ve krizlerdeÇok seviyom ama yememem lazım. Yarın başlarım yarın başlarım derken 63 kilo oldum
Böyle daha güzel olmuşForum giriş degişmiş yine
Kan değerlerine bi baktır canımGünaydın canlarımmmm. Kızlar nedense akşamları çok halsiz oluyorum son zamanlarda çocuklar babasıyla dururken uyuyorum. Sonra gece uyandıklarında kalkıp bakıyorum. Aksattım burayı kusura bakmayın ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Evimin işlerini bile yapamıyorum.
Bu gün yardıma biri gelecek cam kapı silecek ben de dolap içlerini halletmeye çalışacağım inşallah faydası olur temizliğin kendime gelirim
Abla gelemiyorum diye aramış şimdi kaldı işlerKan değerlerine bi baktır canım
Geçmiş olsun
Evin havası değişirse iyi gelir sana da inşallah
gaza gelmişken bi odayı yap bariAbla gelemiyorum diye aramış şimdi kaldı işler
Çok seviyom ama yememem lazım. Yarın başlarım yarın başlarım derken 63 kilo oldum
Günaydın canlarımmmm. Kızlar nedense akşamları çok halsiz oluyorum son zamanlarda çocuklar babasıyla dururken uyuyorum. Sonra gece uyandıklarında kalkıp bakıyorum. Aksattım burayı kusura bakmayın ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Evimin işlerini bile yapamıyorum.
Bu gün yardıma biri gelecek cam kapı silecek ben de dolap içlerini halletmeye çalışacağım inşallah faydası olur temizliğin kendime gelirim
kız baktim da bi başkası için hunharca yiyecen sonra onunla zayiflayacan ya kilo alip verirken verdiği zararlar ya zayıflayamazsan ya kalıcı hasar olursa bu insanlar ya çılgın ya...Canım kaptanım cıslı coslu yedikçe böyle oluyırum bende fit to fat to fit
Diye bir program var fit antrenör ler kilo alırken depresyona giriyor izlenmeli beni çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?