- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
kız baktim da bi başkası için hunharca yiyecen sonra onunla zayiflayacan ya kilo alip verirken verdiği zararlar ya zayıflayamazsan ya kalıcı hasar olursa bu insanlar ya çılgın ya...
Evet farkındayım karatayda anlatıyor kitabında aslında. Vücudumda çok fazla toksin birikti artık ağrılarım kronikleşti resmenCanım kaptanım cıslı coslu yedikçe böyle oluyırum bende fit to fat to fit
Diye bir program var fit antrenör ler kilo alırken depresyona giriyor izlenmeli beni çok etkiliyor
Gaza geldiğimi kim söyledi ki camları bile açmadım dahagaza gelmişken bi odayı yap bari
Yok daha yatagın içindeyim ne kahvaltısıKahvalti çoktan yaptık canim benimm ))
Ne kilimi flo ya hasta olmazsın inşallah..Günaydın. Bugün ben de geç kalktım. 10du yataktan çıktığımda. Hava güzel, balkondaki kilimleri yıkayacağım. Deterjanı suya bastırdim, ufaklığı uyutuyorum. Akşama kadar kururlar inşallah. Yağmur geri gelecekmiş..
Evet farkındayım karatayda anlatıyor kitabında aslında. Vücudumda çok fazla toksin birikti artık ağrılarım kronikleşti resmenkarataya başlamam lazım
Sen oyunbozanlık yapıyonDetoks yapak mı
biraber
Geçen hafta denedim ben yapamadım ama pazartesi tekrar mı denesem bilemedim şimdi.Olabilir
Yooo oturuyorum kalkmadım ki yerimden:)))Evi toptan kaldırasım oda oda deşesim var halim yok Bir başlasam ne güzel olacak
Sen ne yaptın anka iş güç halloldu mu
Tatlı güzel oldu mu
O dediğini 2 gün önce yaptım gel bak sanki bi senedir dokunmamışızEvi toptan kaldırasım oda oda deşesim var halim yok Bir başlasam ne güzel olacak
Sen ne yaptın anka iş güç halloldu mu
Tatlı güzel oldu mu
Camlar duvarlar temizse diğerleri günlük işler çok da kirli göstermez evi. Benim gözüme camlar duvarlar batıyorO dediğini 2 gün önce yaptım gel bak sanki bi senedir dokunmamışız
Nankör bu ev işleri
Baza altı dolap içi üstü birde eşyaların yeri değişse bana yetecekO dediğini 2 gün önce yaptım gel bak sanki bi senedir dokunmamışız
Nankör bu ev işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?