Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Telefonu pirincin içine göm 1hafta sonra çıkar belki çalışır bizim komşunun öyle oldu çalıştı 1hafta sonra pirinç içindeki suyu emiyomuş

cok sagol canim bu hafta regl gunlerim + lardayim
Sen dikkat edersin cumaya eksiye bile geçersin sana güvenim tam

bahçeli bi ev demi yaşıyorsun benim hep hayalim boyle bi
Ben de bahçeli ev deyince aklıma gelen börtü böcek kertenkele
Oyyy evde eşofman tayt takılınca öyle oluyor. Ben de aldım valla
Birazdan görümcem gelecek, oğlunu çalıştıracağım. Sessizlik ve huzur içinde balkonda keyif halindeyim.
Oyyy ne zamandır istediğim. Sessizlik..
Çok ilginç.
ben emzirirken her gun minimum 4 lt iciyordum ama bir sutum oldu yani 2 cocuga rahat yeterdi
Maşallah yaa . Ben suyu iyice unuttum. Sütüm de azaldı zaten. Bıraktın mı sen emZirmeyi. Küçüktü sanki bebek daha.

Yok öyle birşey ya ne buğün yiyim yarın dengeliyim olur olurdu korumada olur daha hedefe ulaşmadan saçma çünkü amaç kilo vermek ve bu yolda engel olacak şeyleri veto etmek lazım korumada yerim bir dilim ertesi gün dengelerim ama kendime yüz gün verdim instagramdan bir heştag var 100gundayan diye kaldı
96 günüm yok 96 gün daha ve engüzeli yarın spora başlıyorum

Sen genden bahhh

Canımm senden başka selamımı alan olmamış. Bi de @Edebiye 006 hatırlamış

Ay çok kötü bir gün geçirdim çok mutsuzdum sırf kilomdan dolayi.yarından itibaren seker karbonhidrat yok.21 günlük oruca başlıyorum sonra vücut alisir zaten.ayy ne giysem olmadı gelde cildirma yaa
Seninle herşeye varım ben ben de takılıyorum peşine
Sebebi şu ki eşimle bana sebzeden gına geldi. Adam isyanlarda bu hafta 3 gundur peş peşe et yedik bi mola olsun diye. Gut olacaz yakindakarnibahar yapacaktim esasen, iki gundur zaten et yiyoz diye ama herif istemedi
Ben olmadıysam kimse olmaz merak etme. Dukan yapıyorum diye bi ara koca danayı bitirdiydim
off off ben lahmacunlari gomdum bu aksam
Sennnn inanmam
Inş cnm ya garanti kapsaminda yaparlar zannımca duzelir merak etme.samsung flnsa serviste 1 hafta icinde yapip veriyolar ama digerlerini bilemiyecem.senle bulutun yokluğu belli oluyor hemenbulut daha yok ortada
Garantiye girmez de bakalım.
Kızlar, yufkasiz pırasa böreği yapmak istiyorum ama internette bir sürü tarif var. Kimisi de mercimekli. Yapan bir kaç arkadaş vardı, tarif alabilir miyim?
Karatay kitabındaki tariflere bi bakayım ben yapmadım hiç ama.
Telefonu pirincin içine göm 1hafta sonra çıkar belki çalışır bizim komşunun öyle oldu çalıştı 1hafta sonra pirinç içindeki suyu emiyomuş
Aynen koyduk bakalım atar atmaz.
96 :)))

Aman Hemen de lafı yapıştır sakın altta kalma bu güne kadar takır takır gitti duraklama Dı ama yavaşladı neydahh ölekmi hıh
Artık dikkat etmiyorsun. Her gün patates pirinç va illa bi yasak görüyorum

Sen genden bahhh
Ben listede değilim istediğim zaman yerim istediğim zaman dikkat ederim. Zamanında listedeyken neler çektim ben sen yoktun tabii o zamanlar bir börek yedim santim santim ölçtürdüler

Haklısın valla ne diyim bu ara maddiyat fena sıkıştırdı evde ne varsa onu pişirdim taşınma olayı su elektrik dogalgaz üzerimize aldık girdigimiz eve kira çıktığımız eve kira oranın faturalarını sıfırla derken bizim cep sıfırlandı kaptanım canımız sag olsun ne yapalım

Hic dinlemedim. satrkicinin adi mi Ezhel? bakatyim bir nete
Evet canim ezhel ismi..
Ben begendim kafami dagitiyo en azindan..ne diyim:))

Elifcim nasil diyim isaret parmagi kadar..cok degil..

Anam birak sana zayiflama diyenleri..sen hedefine odaklan...
Desene misafirleri sismanlatacaksin
Kiz ben diyetteyken misafirim gelince ben sadece kendi yiyecegim yemekleri yapiyorum 3 4 salata cesiti, firinda et, chiali puding filan ne yapayim ya misafir yerken ben onun agzina mi bakayim
Ya derya degisik birsey bu ama gercekteb oyleyim..benim cocuklar boyle ikramliklar pek sevmez o yizden evimde hep tencere yemegim olur o yuzden ac kalmiyorum genelde de..nasil diyim sana mesela borek pisiyor ya firindayken kokusu geliyor tikaniyorum ..ayni sekilde ne yaptiysam ugrastigim icin niyeyse cok cok yiyesim gelmez..yemekte oyle yemeklerin kokusundan bi acayip olurum.ne bileyim ya..acayibim iste kabul :))

Ay çok kötü bir gün geçirdim çok mutsuzdum sırf kilomdan dolayi.yarından itibaren seker karbonhidrat yok.21 günlük oruca başlıyorum sonra vücut alisir zaten.ayy ne giysem olmadı gelde cildirma yaa
Ya arkadasim bu diyet nasil birsey bana bilgi versebe..ben asiri sekee tuketiyorum ya..komaya gircem..gelip gidip seker yiyorum..sisligim var aslinda ama anlamiyorum nasil oluyo..

Bende kendime gunmu versem..60 kilo olmak icin gun...
Allah yaa bu kadar zor olmamali kilo vermek yaa..
Ayda iki kilocuk dahi veremezmiyiz..5 ayda on kilo yapiyo ya..
Ne bes aylar gecirdik bom boss..ne on aylar..

Allah kolaylık versin.

Bende kendime gunmu versem..60 kilo olmak icin gun...
Allah yaa bu kadar zor olmamali kilo vermek yaa..
Ayda iki kilocuk dahi veremezmiyiz..5 ayda on kilo yapiyo ya..
Ne bes aylar gecirdik bom boss..ne on aylar..
100 gin dayan bana mantıklı geldi. Gerçi ben daha 21 gün şekersiz yapamadım hiç ama

100 gin dayan bana mantıklı geldi. Gerçi ben daha 21 gün şekersiz yapamadım hiç ama
Ben nasil dayanirim bilmiyorum ama dayanmam lazim..bu yedigim hurmalar birgun bni tirmalar..henuz patlak vermdei ama bu seker yeme isi hayra alamet cikmicak..patt diye iko haftada 4 kilo aldigimi biliyom ben..dur demem lazim..c

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…