- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Telefonu pirincin içine göm 1hafta sonra çıkar belki çalışır bizim komşunun öyle oldu çalıştı 1hafta sonra pirinç içindeki suyu emiyomuşGeldim canım. Benim telefonu bebek suya attı daha taksitleri bitmemiştieski telefonun bataryası bozuktu eşim batarya aldı ordan başka yerlere uğramış falan yeni geldi ben de geldim sonunda inşallah düzelir diğeri de yaa
Sen dikkat edersin cumaya eksiye bile geçersin sana güvenim tamcok sagol canim bu hafta regl gunlerim + lardayim
Ben de bahçeli ev deyince aklıma gelen börtü böcek kertenkelebahçeli bi ev demi yaşıyorsun benim hep hayalim boyle bi
Oyyy evde eşofman tayt takılınca öyle oluyor. Ben de aldım vallaselam kızlar herkeseablama gidecez irazdan hazırlandım eşimi bekliyorum.çıldırıyorum şuan varya dolapta ne giysem dar oldu düğme zor kapandı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi yaa çok kötü bir duygu yarın şekersiz 21 gün e başlıyorum bu göbek şekeri kesmeden gitmicek.ay psikolojim alt üst yaa o kadar üzgünüm ki keşke ablam çağardığında bir bahane bulsaydım diyorum
Oyyy ne zamandır istediğim. Sessizlik..Birazdan görümcem gelecek, oğlunu çalıştıracağım. Sessizlik ve huzur içinde balkonda keyif halindeyim.
Çok ilginç.Ben sadece bir dilim borek yedim tadina bakmak icin..
Bir pasta dilimi kadar patates salatasi yedim..
Ben boyle biseyler yaptigimda yiyemem yaptiklarimdan..midem almiyo niyeyse..
Yaparken doyuyorum diyolar ya..yemek yaptigimdada oyle..yemekleri erkenden yaparim mesela...yoksa midem bulaniyo canim ostemiyo
Maşallah yaa . Ben suyu iyice unuttum. Sütüm de azaldı zaten. Bıraktın mı sen emZirmeyi. Küçüktü sanki bebek daha.ben emzirirken her gun minimum 4 lt iciyordum ama bir sutum oldu yani 2 cocuga rahat yeterdi
Aman Hemen de lafı yapıştırAferin afiyet olsun. Çok güzel yüzdeyle geldin onu kutladın herhalde
Sen genden bahhhSen dikkat edersin cumaya eksiye bile geçersin sana güvenim tam
Ben de bahçeli ev deyince aklıma gelen börtü böcek kertenkele
Oyyy evde eşofman tayt takılınca öyle oluyor. Ben de aldım valla
Oyyy ne zamandır istediğim. Sessizlik..
Çok ilginç.
Maşallah yaa . Ben suyu iyice unuttum. Sütüm de azaldı zaten. Bıraktın mı sen emZirmeyi. Küçüktü sanki bebek daha.
Onun ustasıKızlar, yufkasiz pırasa böreği yapmak istiyorum ama internette bir sürü tarif var. Kimisi de mercimekli. Yapan bir kaç arkadaş vardı, tarif alabilir miyim?
Canımm senden başka selamımı alan olmamış. Bi de @Edebiye 006 hatırlamışSlm kaptanim
Seninle herşeye varım benAy çok kötü bir gün geçirdim çok mutsuzdum sırf kilomdan dolayi.yarından itibaren seker karbonhidrat yok.21 günlük oruca başlıyorum sonra vücut alisir zaten.ayy ne giysem olmadı gelde cildirma yaa
Ben olmadıysam kimse olmaz merak etme. Dukan yapıyorum diye bi ara koca danayı bitirdiydimSebebi şu ki eşimle bana sebzeden gına geldi. Adam isyanlarda bu hafta 3 gundur peş peşe et yedik bi mola olsun diye. Gut olacaz yakindakarnibahar yapacaktim esasen, iki gundur zaten et yiyoz diye ama herif istemedi
Sennnn inanmamoff off ben lahmacunlari gomdum bu aksam
Garantiye girmez de bakalım.Inş cnm ya garanti kapsaminda yaparlar zannımca duzelir merak etme.samsung flnsa serviste 1 hafta icinde yapip veriyolar ama digerlerini bilemiyecem.senle bulutun yokluğu belli oluyor hemenbulut daha yok ortada
Karatay kitabındaki tariflere bi bakayım ben yapmadım hiç ama.Kızlar, yufkasiz pırasa böreği yapmak istiyorum ama internette bir sürü tarif var. Kimisi de mercimekli. Yapan bir kaç arkadaş vardı, tarif alabilir miyim?
Aynen koyduk bakalım atar atmaz.Telefonu pirincin içine göm 1hafta sonra çıkar belki çalışır bizim komşunun öyle oldu çalıştı 1hafta sonra pirinç içindeki suyu emiyomuş
96 :)))Yok öyle birşey ya ne buğün yiyim yarın dengeliyim olur olurdu korumada olur daha hedefe ulaşmadan saçma çünkü amaç kilo vermek ve bu yolda engel olacak şeyleri veto etmek lazım korumada yerim bir dilim ertesi gün dengelerim ama kendime yüz gün verdim instagramdan bir heştag var 100gundayan diye kaldı
96 günüm yok 96 gün daha ve engüzeli yarın spora başlıyorum
Artık dikkat etmiyorsun. Her gün patates pirinç va illa bi yasak görüyorumAman Hemen de lafı yapıştırsakın altta kalma bu güne kadar takır takır gitti duraklama Dı ama yavaşladı neydahh ölekmi hıh
Ben listede değilim istediğim zaman yerim istediğim zaman dikkat ederim. Zamanında listedeyken neler çektim ben sen yoktun tabii o zamanlarSen genden bahhh
Haklısın valla ne diyim bu ara maddiyat fena sıkıştırdı evde ne varsa onu pişirdim taşınma olayı su elektrik dogalgaz üzerimize aldık girdigimiz eve kira çıktığımız eve kira oranın faturalarını sıfırla derken bizim cep sıfırlandı kaptanım canımız sag olsun ne yapalımCanımm senden başka selamımı alan olmamış. Bi de @Edebiye 006 hatırlamış
Seninle herşeye varım benben de takılıyorum peşine
Ben olmadıysam kimse olmaz merak etme. Dukan yapıyorum diye bi ara koca danayı bitirdiydim
Sennnn inanmam
Garantiye girmez de bakalım.
Karatay kitabındaki tariflere bi bakayım ben yapmadım hiç ama.
Aynen koyduk bakalım atar atmaz.
96 :)))
Artık dikkat etmiyorsun. Her gün patates pirinç va illa bi yasak görüyorum
Ben listede değilim istediğim zaman yerim istediğim zaman dikkat ederim. Zamanında listedeyken neler çektim ben sen yoktun tabii o zamanlarbir börek yedim santim santim ölçtürdüler
Evet canim ezhel ismi..Hic dinlemedim. satrkicinin adi mi Ezhel? bakatyim bir nete
Elifcim nasil diyim isaret parmagi kadar..cok degil..Yok canım bunları yedim işte :) mısır gevreği beni cok tok tutuyor :)
Afiyet olsun cok güzel:)
Afiyet olsun bulutcum. Hangi diyet bisküvi kullanıyosun tok tutuyomu?
Abla börekcik derken büyüklüğü nasıldı?
Afiyet olsun..
Afiyet olsun kahvaltıyla akşam arası sadece kahve var acıkmadınmı o arada?:)
Anam birak sana zayiflama diyenleri..sen hedefine odaklan...Dün komşumuz geldi konu kilodan açıldı artık kimsenin yanında konuşmak istemiyorum bıktım aynı muhabbetlerden.
İşte senin boyun var sen iyisin bilmem ne..ben memnun değilim dedim. Klasik sözü söylüyo bana yemeğin yağlısı kadının ... diye.
Sen zayıflasan üstten gider basenlerin yine kalır bu seferde güzel olmazsın bilmem ne..sanki böyle daha güzel. Aman dedim elif sus bu kadınla laf yarıştıramazsın kapattım konuyu.
Bacak basen ağırlıklı yapmaya çalışıcam sporumu bundan sonra.
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor..
Ya derya degisik birsey bu ama gercekteb oyleyim..benim cocuklar boyle ikramliklar pek sevmez o yizden evimde hep tencere yemegim olur o yuzden ac kalmiyorum genelde de..nasil diyim sana mesela borek pisiyor ya firindayken kokusu geliyor tikaniyorum ..ayni sekilde ne yaptiysam ugrastigim icin niyeyse cok cok yiyesim gelmez..yemekte oyle yemeklerin kokusundan bi acayip olurum.ne bileyim ya..acayibim iste kabul :))Desene misafirleri sismanlatacaksin
Kiz ben diyetteyken misafirim gelince ben sadece kendi yiyecegim yemekleri yapiyorum3 4 salata cesiti, firinda et, chiali puding filan ne yapayim ya misafir yerken ben onun agzina mi bakayim
Ya arkadasim bu diyet nasil birsey bana bilgi versebe..ben asiri sekee tuketiyorum ya..komaya gircem..gelip gidip seker yiyorum..sisligim var aslinda ama anlamiyorum nasil oluyo..Ay çok kötü bir gün geçirdim çok mutsuzdum sırf kilomdan dolayi.yarından itibaren seker karbonhidrat yok.21 günlük oruca başlıyorum sonra vücut alisir zaten.ayy ne giysem olmadı gelde cildirma yaa
Haklısın valla ne diyim bu ara maddiyat fena sıkıştırdı evde ne varsa onu pişirdim taşınma olayı su elektrik dogalgaz üzerimize aldık girdigimiz eve kira çıktığımız eve kira oranın faturalarını sıfırla derken bizim cep sıfırlandı kaptanım canımız sag olsun ne yapalım
100 gin dayan bana mantıklı geldi. Gerçi ben daha 21 gün şekersiz yapamadım hiç amaBende kendime gunmu versem..60 kilo olmak icin gun...
Allah yaa bu kadar zor olmamali kilo vermek yaa..
Ayda iki kilocuk dahi veremezmiyiz..5 ayda on kilo yapiyo ya..
Ne bes aylar gecirdik bom boss..ne on aylar..
Ben nasil dayanirim bilmiyorum ama dayanmam lazim..bu yedigim hurmalar birgun bni tirmalar..henuz patlak vermdei ama bu seker yeme isi hayra alamet cikmicak..patt diye iko haftada 4 kilo aldigimi biliyom ben..dur demem lazim..c100 gin dayan bana mantıklı geldi. Gerçi ben daha 21 gün şekersiz yapamadım hiç ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?