- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
ama sen hep dikkat ediyorsun canim arada bir olur kacamak degilse zaten uzun sureli diyet zor. Benim son 3 ayimin neredeyse her gunu kacamak gibiydi o yuzden 4 kilo aldimoff off ben lahmacunlari gomdum bu aksam
yaa canim bir de anlamadigim sey bunu bana soyleyen kiz 52 kilo ve bana diyor ki ayy 60 kilo cok az yok senin kadinsi bir vudun var verme boyle cok guzel olmussun. Sacmaliga bak ee madem sen kilo al da benim gibi 67 ol cok hosuna gittiyse. Cok da sevdigim bir arkadasimdir ama ilk defa iyi niyetinden suphe ettim yalan yok
Eve kendimi yeni attim. Getirdigim yiyecekleri buzluga yerleştirdim. Uzandim buraya girdim :)
Bugün ipin ucu fena kacti yarin kontrol tartisi günü ne cikacak bakalım.
Kayınvalidemlere gidince duzenim cok bozuluyor cok.
4 mart menü
Sabah 10.30
1 bazlama
Peynir zeytin
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
16.30
3 parca kiynali kıymalıpide ve 5 tane yaprak sarmasi
uzgunum oraya gidince dayanamadim. Yarın eski duzenime döneceğim.
4 mart pazar menü
07.00
1 hurma
10.00(kahvaltı)
1 porsiyon sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim kepekli ekmek
13.00
10 badem
1 hurma
15.00
3 kare bitter
18.00
1 kase mercimek çorbasi
1 porsiyon et haşlama(patates, garnitür vs yok)
1 galeta
20.30
1 elma
SU 2LT
Kahvaltı 08:30
1 küçük muz +1 çay kaşığı tarçın
2 yk yoğurt +2 ceviz
Öğle 12:00
1 dilim kepek ekmeği
Bi tabak söğüş salata
6 dilim keçi peyniri +5 zeytin + 3bardak çay
15:00 3 bardak çay +bir avuç çekirdek
Akşam 18:30
5 parça kanat 1 şiş Adana
2 bardak ayran 3 yaprak marul
19:00 Türk kahvesi
o kadın halt etmiş benimde basenden gidiyor belden gitmiyor kafayı yiyecem o yuzden soylenenleri takma kafana
4 mart pazar menüm
Sabah 9
1 kase salata
3 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Az peynir, 8 zeytin
1er tatlı kaşığı tereyağ ve bal
Tek şekerli çay
Ara Nescafe 3u bir arada
Ara yarım elma, yarım havuç
Akşam 20:30
1 kase (180ml) mercimek yemeği
Yarım kase yoğurt
Çeyrek dilim ekmek
Su 2 lt şimdilik
elif merak ettirme babam ne iş yapıyor kendi babam geldi aklıma benimki kasapti
Haklisin canim onemli olan bizim kendimizi mutlu hissetmemizBazen insan en yakınından beklemediği şeyleri görüyor o zaman çok üzülüyorum ben. Çekememezlik var demekki içte bi yerlerde.
Biz kendimizi mutlu güzel hissedelimde gerisi boooşş :))
Bişey olmaz inşallah toparlarsın yarından itibaren:) başka yere gittiğimde benimde düzenim illa bozuluyor ya hiç sevmiyorum o durumu..
Çok abartı bişey yok bence afiyet olsun:)
Afiyet olsunn güzel olmuş :)
Afiyet olsun:)
Benimde tam tersi bel ince basenler çok
Gider inşallah istediğimiz bölgelerden..
Şu güzellik merkezlerinde falan bölgesel zayıflama diye biley varmış bi kaç aletemi ne giriyomuşsun.. hiç duydunuzmu işe yarıyomu acaba :/
Afiyet olsun çok güzel:)
Babam dönercilik yapıyor :)
Bİz buradayız sen neredesin?Kizceler nerdesiniz
Her eve lazım öyle koca valla imrendim benimki dökmesinde süpürmesini geçtimAçsan fena mı olur yani? Sıkıldım kaç saattir kimse yoktemizlige giristik eşimle. Daha dogrusu ona yiktim tüm işi bi mutfagi süpur alacam dedim şu an son odayı süpüRüyo
Geldim canım. Benim telefonu bebek suya attı daha taksitleri bitmemiştiKaptanim kaptanım canim kaptanimAnka nerelerdesin kaptanım? Insallah ters bir durum yoktur bugün hiç yoktun buralarda
Vayyyy yedin mi herşeyden şimdiBugün yogun bir gün geçirdim öglene kadar yattım ögleden sonra görümcemin oglu benim oğlanla kızı sınava götürdüm orda bekledim 5de sınavdan çıktılar bugün kaynımın dogum günüydü oraya davetliydik yemege yemwk yedik pasta kestik çay kahve derkene bu saat oldu çocuklar yatmaya gitti bende size geldim hele gahın bi çay yapında içekk gece uzun daaa
Harikasın canımmm yaaa işte buuKızlar iki gün oldu giremedim annemdeydim internet te malum giremedim çok zor geçti ama yemedim pastalar tiramisu lar çerezler ve söylemek bile istemediğim herşey çok şükür atlattım 5.sınavımdı ve 100 aldım canım annem bilse asla yapmazdı kilo verdiğimi görünce çok mutlu oldu...
Yidim inkar etmiyomVayyyy yedin mi herşeyden şimdi
Aferin afiyet olsun. Çok güzel yüzdeyle geldin onu kutladın herhaldeYidim inkar etmiyom
Inş cnm ya garanti kapsaminda yaparlar zannımca duzelir merak etme.samsung flnsa serviste 1 hafta icinde yapip veriyolar ama digerlerini bilemiyecem.senle bulutun yokluğu belli oluyor hemenGeldim canım. Benim telefonu bebek suya attı daha taksitleri bitmemiştieski telefonun bataryası bozuktu eşim batarya aldı ordan başka yerlere uğramış falan yeni geldi ben de geldim sonunda inşallah düzelir diğeri de yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?