Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bazen insan en yakınından beklemediği şeyleri görüyor o zaman çok üzülüyorum ben. Çekememezlik var demekki içte bi yerlerde.
Biz kendimizi mutlu güzel hissedelimde gerisi boooşş :))

Eve kendimi yeni attim. Getirdigim yiyecekleri buzluga yerleştirdim. Uzandim buraya girdim :)
Bugün ipin ucu fena kacti yarin kontrol tartisi günü ne cikacak bakalım.
Kayınvalidemlere gidince duzenim cok bozuluyor cok.

Bişey olmaz inşallah toparlarsın yarından itibaren:) başka yere gittiğimde benimde düzenim illa bozuluyor ya hiç sevmiyorum o durumu..

4 mart menü

Sabah 10.30
1 bazlama
Peynir zeytin
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik

16.30
3 parca kiynali kıymalıpide ve 5 tane yaprak sarmasi

uzgunum oraya gidince dayanamadim. Yarın eski duzenime döneceğim.

Çok abartı bişey yok bence afiyet olsun:)

Afiyet olsunn güzel olmuş :)

Afiyet olsun:)

o kadın halt etmiş benimde basenden gidiyor belden gitmiyor kafayı yiyecem o yuzden soylenenleri takma kafana

Benimde tam tersi bel ince basenler çok
Gider inşallah istediğimiz bölgelerden..

Şu güzellik merkezlerinde falan bölgesel zayıflama diye biley varmış bi kaç aletemi ne giriyomuşsun.. hiç duydunuzmu işe yarıyomu acaba :/

Afiyet olsun çok güzel:)

elif merak ettirme babam ne iş yapıyor kendi babam geldi aklıma benimki kasapti

Babam dönercilik yapıyor :)

Haklisin canim onemli olan bizim kendimizi mutlu hissetmemiz

Bugün yogun bir gün geçirdim öglene kadar yattım ögleden sonra görümcemin oglu benim oğlanla kızı sınava götürdüm orda bekledim 5de sınavdan çıktılar bugün kaynımın dogum günüydü oraya davetliydik yemege yemwk yedik pasta kestik çay kahve derkene bu saat oldu çocuklar yatmaya gitti bende size geldim hele gahın bi çay yapında içekk gece uzun daaa

Kızlar iki gün oldu giremedim annemdeydim internet te malum giremedim çok zor geçti ama yemedim pastalar tiramisu lar çerezler ve söylemek bile istemediğim herşey çok şükür atlattım 5.sınavımdı ve 100 aldım canım annem bilse asla yapmazdı kilo verdiğimi görünce çok mutlu oldu...

Kaptanim kaptanım canim kaptanim Anka nerelerdesin kaptanım? Insallah ters bir durum yokturbugün hiç yoktun buralarda
Geldim canım. Benim telefonu bebek suya attı daha taksitleri bitmemişti eski telefonun bataryası bozuktu eşim batarya aldı ordan başka yerlere uğramış falan yeni geldi ben de geldim sonunda inşallah düzelir diğeri de yaa

Vayyyy yedin mi herşeyden şimdi

Harikasın canımmm yaaa işte buu
Bu gün yiyim yarın kaldığım yerden dememişsin
Maşllah sana canım ben de çok mutlu oldum şimdi bunları okuyunca

Inş cnm ya garanti kapsaminda yaparlar zannımca duzelir merak etme.samsung flnsa serviste 1 hafta icinde yapip veriyolar ama digerlerini bilemiyecem.senle bulutun yokluğu belli oluyor hemenbulut daha yok ortada

Sabah kahvaltım saat 12.00
3tane parmak galeta
2küp şeker Beyaz peynir
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
1bardak şekersiz çay

Ara ögün 17.30
2tane parmak galeta

Akşam yemegi saat 18.30
1tabak içinde 10tane patates kızartma
4yemek kaşıgı ev yapımı tavuk döner
2kaşık salata
2bardak ayran

Ara ögün saat 21.00
2çatal yaş pasta
2bardak şekersiz çay

2.5litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…