Saolasin bacimm..eywallah
Bu hafta çok yoğun yorucu ve kötü geçti malesef sen niye bu hafta sonu evdeydinbulutungokyuzu bulutum sen nerelerdesin ya?hafta sonu ben ewde pinekledim ya herkesi kendim gibi sanıyom
Abla resmini değiştirmeyeydin aeni tanımıyor bu kim diyorum ben avatarlardan şey ediyordum hepBuda benden size gelsin kızçeler
Aslında dikkat etmiyorum yulaflı diyet bisküvi yazıyor. Onu yememin sebebi açlıktan bazen başım sönüyor yada midem bulanıyor aklıbaşında yemek yeme imkanım olmuyor açlığımı bastırmak için hep çantamda taşıyorum bozulmuyor bayatlamıyor nemlenmiyor. İyi oluyo yani acil durumlarda. Ve ben çok fazla bana kötü etkisinin olduğunu düşünmüyorumYok canım bunları yedim işte :) mısır gevreği beni cok tok tutuyor :)
Afiyet olsun cok güzel:)
Afiyet olsun bulutcum. Hangi diyet bisküvi kullanıyosun tok tutuyomu?
Abla börekcik derken büyüklüğü nasıldı?
Afiyet olsun..
Afiyet olsun kahvaltıyla akşam arası sadece kahve var acıkmadınmı o arada?:)
Telefonun ekranına 21 günlük geri sayım yaptım.21 i bitireyim çoğaltacağım. Aslında benim metabolizmam hızlı genelde ilaç kullanırken alırım kilo. Şimdi boyun ağrılarım için ağrı kesici iğne vurduruyorum onlar açıyor sanki iştahımı. Ya da ben bahane arıyorum bilmiyorum :)Ben nasil dayanirim bilmiyorum ama dayanmam lazim..bu yedigim hurmalar birgun bni tirmalar..henuz patlak vermdei ama bu seker yeme isi hayra alamet cikmicak..patt diye iko haftada 4 kilo aldigimi biliyom ben..dur demem lazim..c
benim de ayfon temizlik yaparken kovanin icine dusmustu hemen çıkarıp delik gibi yerlerinden suyu çıkarmaya calismistim çok şükür hasarsız atlattim bir keresinde kucağımda tatlı yiyiyordum şerbeti git mikrofonun üzerine damla tabiki ses gitti o zamanın parasıyla 30 gaymemi yemişti bi mikrofonGeldim canım. Benim telefonu bebek suya attı daha taksitleri bitmemiştieski telefonun bataryası bozuktu eşim batarya aldı ordan başka yerlere uğramış falan yeni geldi ben de geldim sonunda inşallah düzelir diğeri de yaa
evet wc eşittir sen oluyorsun.4 lt su mu bacim bu kadar icince wc olayi ne oluyor ben öyle içsem banyoya yatak atarım herhalde
Yapılıyor kuzum.aa evde sirke yapildigini bilmiyordum
Teşekkür ederiim canımslm
canim menun de sporun da harika masallah
Yemeklerin kokusundan doymuştumYok canım bunları yedim işte :) mısır gevreği beni cok tok tutuyor :)
Afiyet olsun cok güzel:)
Afiyet olsun bulutcum. Hangi diyet bisküvi kullanıyosun tok tutuyomu?
Abla börekcik derken büyüklüğü nasıldı?
Afiyet olsun..
Afiyet olsun kahvaltıyla akşam arası sadece kahve var acıkmadınmı o arada?:)
Grçmiş olsun canımTelefonun ekranına 21 günlük geri sayım yaptım.21 i bitireyim çoğaltacağım. Aslında benim metabolizmam hızlı genelde ilaç kullanırken alırım kilo. Şimdi boyun ağrılarım için ağrı kesici iğne vurduruyorum onlar açıyor sanki iştahımı. Ya da ben bahane arıyorum bilmiyorum :)
Günaydın kızlar.
GünaydınlarrrGünaydın hatunlar iyi haftalar hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?