Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Azeri şarkılar dinliyorum ben çok daha güzel geliyo kulağa

Vee takımda kimse kalmamış sanırım. Ben geldim herkes gitti zor olduda üstünkötü okudum geçmişi. Bende menümğ yazayımda yorum yapın gerçi bu günlerde aynı şeyleri yemekten midem bulanıyor. Annem hem çok yapıyor yemeği hemde üç gün arka arkaya faklı yapıyor ye ye bitmiyor

05.03.2018 pazar

Sabah 08.30
1 yumurta haşlanmış
1 etimek
2-3 zeytin
5parça keçi peyniri
2 fincan çay

Ara 16.00 gibi
1 ince dilim çikolatalı pasta

Akşam 20.30 ( uyuyakalmışım )
1 kase semiz
4 sıkım çiğköfte etsiz
Çok azcık nar ekşisi
1.5 dal kıvırcık
1 kivi

Aslında dikkat etmiyorum yulaflı diyet bisküvi yazıyor. Onu yememin sebebi açlıktan bazen başım sönüyor yada midem bulanıyor aklıbaşında yemek yeme imkanım olmuyor açlığımı bastırmak için hep çantamda taşıyorum bozulmuyor bayatlamıyor nemlenmiyor. İyi oluyo yani acil durumlarda. Ve ben çok fazla bana kötü etkisinin olduğunu düşünmüyorum

Ben nasil dayanirim bilmiyorum ama dayanmam lazim..bu yedigim hurmalar birgun bni tirmalar..henuz patlak vermdei ama bu seker yeme isi hayra alamet cikmicak..patt diye iko haftada 4 kilo aldigimi biliyom ben..dur demem lazim..c
Telefonun ekranına 21 günlük geri sayım yaptım.21 i bitireyim çoğaltacağım. Aslında benim metabolizmam hızlı genelde ilaç kullanırken alırım kilo. Şimdi boyun ağrılarım için ağrı kesici iğne vurduruyorum onlar açıyor sanki iştahımı. Ya da ben bahane arıyorum bilmiyorum :)

benim de ayfon temizlik yaparken kovanin icine dusmustu hemen çıkarıp delik gibi yerlerinden suyu çıkarmaya calismistim çok şükür hasarsız atlattim bir keresinde kucağımda tatlı yiyiyordum şerbeti git mikrofonun üzerine damla tabiki ses gitti o zamanın parasıyla 30 gaymemi yemişti bi mikrofon

Yemeklerin kokusundan doymuştum

Grçmiş olsun canım
Fıtık benzeri bir sorun mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…