- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Sebebi şu ki eşimle bana sebzeden gına geldi. Adam isyanlarda bu hafta 3 gundur peş peşe et yedik bi mola olsun diye. Gut olacaz yakindaCanim menun kalori olarak guzel bence, ama sebze yok hic
Aa kotuymus ya, tuvalete gidememek cok siskin hissettirir tabiki.Ben başkasinin ewinde şişiyom valla. Yagindan mi salcasindan mi bilmemTUvalete dahi gidemiyom başka yerde. Bi de kaynanamgilin menü genelde pilav patates hamurişi oluyor. Ee onlari yiyince de tuvalete çikamiyo insan.
Yolunuz cok uzak miydi canim? Yol da yormustur.Yarın is var ben yine yorgunum:) hicbir haftasonu dinlenemez mi insan:)
ee bi salata yapaydiniz cnaim yaninaSebebi şu ki eşimle bana sebzeden gına geldi. Adam isyanlarda bu hafta 3 gundur peş peşe et yedik bi mola olsun diye. Gut olacaz yakindakarnibahar yapacaktim esasen, iki gundur zaten et yiyoz diye ama herif istemedi
Yolunuz cok uzak miydi canim? Yol da yormustur.
tabi az degil sonucta 3 saat. Iyi dinlenmeler canim dedigin gibi en iyisi erkenden uyumak. Bugun ben de yataga erken gitmeyi planliyorum 10 dakikaya ders bitiyor, kizim dun gece ateslendi eve gidip bakayim nasil olmus.3 saate yakindi evet ister istemez yoruldum az oturur uyurum erkenden:)
Is cocuk ev ve yuksek lisans Allah kolaylik versin canim cidden cok zor. Kolay gelsin sana. Ben de cikayim dinleneyim. Gorusmek uzere yarın:)tabi az degil sonucta 3 saat. Iyi dinlenmeler canim dedigin gibi en iyisi erkenden uyumak. Bugun ben de yataga erken gitmeyi planliyorum 10 dakikaya ders bitiyor, kizim dun gece ateslendi eve gidip bakayim nasil olmus.
İnşallah canım yaa valla utandım kendimden hirkayi cekistirip durdum yaza renkli renkli giyinip çıkarım inşallahBazen boyle olaylar cok iyi sonuclaniyor. Sende oldugu gibi bir an oluyor insan diyor ki tamam yeterr.
Herseyin hayirlisi var derler ya bu da senin icin hayirli olmus bence. 21 gunde super kilo verirsin.
o kadın halt etmiş benimde basenden gidiyor belden gitmiyor kafayı yiyecem o yuzden soylenenleri takma kafanaDün komşumuz geldi konu kilodan açıldı artık kimsenin yanında konuşmak istemiyorum bıktım aynı muhabbetlerden.
İşte senin boyun var sen iyisin bilmem ne..ben memnun değilim dedim. Klasik sözü söylüyo bana yemeğin yağlısı kadının ... diye.
Sen zayıflasan üstten gider basenlerin yine kalır bu seferde güzel olmazsın bilmem ne..sanki böyle daha güzel. Aman dedim elif sus bu kadınla laf yarıştıramazsın kapattım konuyu.
Bacak basen ağırlıklı yapmaya çalışıcam sporumu bundan sonra.
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor..
aslinda bi ekşinlar olacakta bebeden firsat bulamiyoruz ki aksam cok gec yatiyor 12 1 o saatten sonrada bende hal kalmiyor bide evde buyuk çocuklar oluncada olmuyorNiye kiz? Ben dogumdan sonra zayifladim baya cok dusuyor ustume evde azicik dekolte giy masallah 60 kilosun kiz manken gibisin. Adamin once gozu bayram etsinbak gor sonra kankalik aninda nasil bitiyor
elif merak ettirme babam ne iş yapıyor kendi babam geldi aklıma benimki kasaptiEvet abla öyle oluyo malesef.. babam evde yemek yemiyor dükkanında yiyor. O yüzden bizim evde düzen yok o konuda. Annemde sebze meyve hiç arası yoktur. Salatayla uğraşasım gelmiyor sırf kendim için yapabildikce sebze yapmaya çalışıyorum..
off off ben lahmacunlari gomdum bu aksamSlm kizlar eskiden KHyi azaltarak cok guzel kilo vermistim, yine aynisina basliyorum. KHyi memkun oldugunca hayatimdan cikaracagim. 2 gundur baya azalttim simdiden farki hissediyorum bakalim yarin tartida da farki gorebilecek miyim
bir daha söylerse kız şöyle bakalım ne tepki verecekyaa canim bir de anlamadigim sey bunu bana soyleyen kiz 52 kilo ve bana diyor ki ayy 60 kilo cok az yok senin kadinsi bir vudun var verme boyle cok guzel olmussun. Sacmaliga bak ee madem sen kilo al da benim gibi 67 ol cok hosuna gittiyse. Cok da sevdigim bir arkadasimdir ama ilk defa iyi niyetinden suphe ettim yalan yok
menun kötü değil canım ben keller el açma börekler bekliyordum4 mart menü
Sabah 10.30
1 bazlama
Peynir zeytin
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
16.30
3 parca kiynali kıymalıpide ve 5 tane yaprak sarmasi
uzgunum oraya gidince dayanamadim. Yarın eski duzenime döneceğim.
152 boyla daha guzel ya citi piti hatun olursunaslinda bi ekşinlar olacakta bebeden firsat bulamiyoruz ki aksam cok gec yatiyor 12 1 o saatten sonrada bende hal kalmiyor bide evde buyuk çocuklar oluncada olmuyor
bide 152 boy la ne manken olurum haaa
Aynen soyleyim yabir daha söylerse kız şöyle bakalım ne tepki verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?