Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben başkasinin ewinde şişiyom valla. Yagindan mi salcasindan mi bilmemTUvalete dahi gidemiyom başka yerde. Bi de kaynanamgilin menü genelde pilav patates hamurişi oluyor. Ee onlari yiyince de tuvalete çikamiyo insan.
Aa kotuymus ya, tuvalete gidememek cok siskin hissettirir tabiki.
Benim de gorumcemler degisik yemekler yapiyorlar cok benim damagima uygun olmuyor ama, benim icin iyi oluyor daha az yiyorum Gerci gorumcelerime gidince en kotusu pasta oluyor, gorumcemin hele ki bir tanesi cok sever ve cok guzel pasta yapar cesit cesit, her bayram dokturur. O pasta konusu kotu oluyor tabiki. Hic yemesem bir iki dilim yiyorum gunde

Sebebi şu ki eşimle bana sebzeden gına geldi. Adam isyanlarda bu hafta 3 gundur peş peşe et yedik bi mola olsun diye. Gut olacaz yakindakarnibahar yapacaktim esasen, iki gundur zaten et yiyoz diye ama herif istemedi
ee bi salata yapaydiniz cnaim yanina acikcasi diyetteyken eti ben de cok severim hem tok tutuyor uzun sure, ama salata da candir

3 saate yakindi evet ister istemez yoruldum az oturur uyurum erkenden:)
tabi az degil sonucta 3 saat. Iyi dinlenmeler canim dedigin gibi en iyisi erkenden uyumak. Bugun ben de yataga erken gitmeyi planliyorum 10 dakikaya ders bitiyor, kizim dun gece ateslendi eve gidip bakayim nasil olmus.

tabi az degil sonucta 3 saat. Iyi dinlenmeler canim dedigin gibi en iyisi erkenden uyumak. Bugun ben de yataga erken gitmeyi planliyorum 10 dakikaya ders bitiyor, kizim dun gece ateslendi eve gidip bakayim nasil olmus.
Is cocuk ev ve yuksek lisans Allah kolaylik versin canim cidden cok zor. Kolay gelsin sana. Ben de cikayim dinleneyim. Gorusmek uzere yarın:)

Bazen boyle olaylar cok iyi sonuclaniyor. Sende oldugu gibi bir an oluyor insan diyor ki tamam yeterr.
Herseyin hayirlisi var derler ya bu da senin icin hayirli olmus bence. 21 gunde super kilo verirsin.
İnşallah canım yaa valla utandım kendimden hirkayi cekistirip durdum yaza renkli renkli giyinip çıkarım inşallah

Kahvaltı 08:30
1 küçük muz +1 çay kaşığı tarçın
2 yk yoğurt +2 ceviz

Öğle 12:00
1 dilim kepek ekmeği
Bi tabak söğüş salata
6 dilim keçi peyniri +5 zeytin + 3bardak çay

15:00 3 bardak çay +bir avuç çekirdek

Akşam 18:30
5 parça kanat 1 şiş Adana
2 bardak ayran 3 yaprak marul

19:00 Türk kahvesi

o kadın halt etmiş benimde basenden gidiyor belden gitmiyor kafayı yiyecem o yuzden soylenenleri takma kafana

4 mart pazar menüm
Sabah 9
1 kase salata
3 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Az peynir, 8 zeytin
1er tatlı kaşığı tereyağ ve bal
Tek şekerli çay

Ara Nescafe 3u bir arada

Ara yarım elma, yarım havuç

Akşam 20:30
1 kase (180ml) mercimek yemeği
Yarım kase yoğurt
Çeyrek dilim ekmek

Su 2 lt şimdilik

Niye kiz? Ben dogumdan sonra zayifladim baya cok dusuyor ustume evde azicik dekolte giy masallah 60 kilosun kiz manken gibisin. Adamin once gozu bayram etsin bak gor sonra kankalik aninda nasil bitiyor
aslinda bi ekşinlar olacakta bebeden firsat bulamiyoruz ki aksam cok gec yatiyor 12 1 o saatten sonrada bende hal kalmiyor bide evde buyuk çocuklar oluncada olmuyor
bide 152 boy la ne manken olurum haaa

elif merak ettirme babam ne iş yapıyor kendi babam geldi aklıma benimki kasapti

Slm kizlar eskiden KHyi azaltarak cok guzel kilo vermistim, yine aynisina basliyorum. KHyi memkun oldugunca hayatimdan cikaracagim. 2 gundur baya azalttim simdiden farki hissediyorum bakalim yarin tartida da farki gorebilecek miyim
off off ben lahmacunlari gomdum bu aksam

bir daha söylerse kız şöyle bakalım ne tepki verecek

4 mart menü

Sabah 10.30
1 bazlama
Peynir zeytin
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik

16.30
3 parca kiynali kıymalıpide ve 5 tane yaprak sarmasi

uzgunum oraya gidince dayanamadim. Yarın eski duzenime döneceğim.
menun kötü değil canım ben keller el açma börekler bekliyordum

aslinda bi ekşinlar olacakta bebeden firsat bulamiyoruz ki aksam cok gec yatiyor 12 1 o saatten sonrada bende hal kalmiyor bide evde buyuk çocuklar oluncada olmuyor
bide 152 boy la ne manken olurum haaa
152 boyla daha guzel ya citi piti hatun olursun benim de boy kisa 159 ins senin guncel kilon hayalim 60 kilo olursam tam citi piti olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…