Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

maşallah 70li kilolara ulaştın canım süpersin :)

12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı

Gulumse25(76.1/
bulutungokyuzu(68,9/68,2/0,7)
Gamzemdwf(78,8/
soffty(60/
mrv2855(74.1/
compeng ( 68.4/68.4)

Yeni üyeler

@elifff_9595(72.5/

@DeryaOnDiet(68.6/
Edebiye 006(80,2/79.8/0.4)
@zeynepazra1013(77.6/
zinnia

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(72 sabit
Gulenyuzumsunsen(69.8/

İzinli üyeler
Florence_N(76.8/75.2/1.6)
Lemonade17(

Asya01(

Aayyy ewet o kadar mutluyum ki anlatamam. Tartinin resmini 10 defa çektim heralde atiyim diye ama beceremedim

ben de 73.6 ile karar verdim zayıflamaya. inan kararlı olunca ve kilo verdiğini gördükçe insna daha azimli oluyor emeği boşa gitmesin istiyor. Süperiz bence böyle devam edelim

ben de 73.6 ile karar verdim zayıflamaya. inan kararlı olunca ve kilo verdiğini gördükçe insna daha azimli oluyor emeği boşa gitmesin istiyor. Süperiz bence böyle devam edelim
İnsallah ya bi ara baya ümitsizlige kapildim ama verecem galiba şaka makadoguştan gobiş olmadigimi gösterecem insallah herkese

İnsallah ya bi ara baya ümitsizlige kapildim ama verecem galiba şaka makadoguştan gobiş olmadigimi gösterecem insallah herkese

tabi gösterirsin :) yürüyüş acaip faydalı cidden. ben her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum şaka maka selülitlerimin azaldığını gördüm gözümle :) bol su içmeyi de unutmuyoruz tabi ki :)

burası bana her konuda çok iyi geldi ya bebek konusunu bile daha az takar oldum akışına bıraktım herşeyi :)
Takma zaten slla. Ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyor. ALLAH öyle bir anda veriyor ki diyorsun ki ewet en dogru zmn şu zmnmiş. Biliyon mu birinin çocugu olmyacaksa o bendim işte. Ama oldu. Olur insallah asla ümitsizlige kPilma.

Takma zaten slla. Ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyor. ALLAH öyle bir anda veriyor ki diyorsun ki ewet en dogru zmn şu zmnmiş. Biliyon mu birinin çocugu olmyacaksa o bendim işte. Ama oldu. Olur insallah asla ümitsizlige kPilma.

inşallah canım vitamin eksikliklerim varmış onlar için takviye alıyorum. önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım herşeyin hayırlısı kafam daha rahat artık :)

inşallah canım vitamin eksikliklerim varmış onlar için takviye alıyorum. önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım herşeyin hayırlısı kafam daha rahat artık :)
Allahım sana da hayirli saglikli bir bebiş verir insallah belki de 2 belki de 3 üz dogurursun kızHer seyin hayirlisi bebegim

öğle arası baby shower var işyerinde bir arkadaşa pastalar börekler yapıldı. Allah'ım resmen sınanıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…