- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(76.1/
bulutungokyuzu(68,9/
Gamzemdwf(78,8/
soffty(60/
mrv2855(74.1/
compeng ( 68.4/68.4)
Yeni üyeler
@elifff_9595(72.5/
@DeryaOnDiet(68.6/
Edebiye 006(80,2/79.8/0.4)
@zeynepazra1013(77.6/
zinnia
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(72 sabit
Gulenyuzumsunsen(69.8/
İzinli üyeler
Florence_N(76.8/75.2/1.6)
Lemonade17(
Asya01(
Bence kesin gorursun ne kalmiş ki şurda zatenhedefim cumaya kadar 67li kiloları görmek 500 gram versem yeter
Aayyy ewet o kadar mutluyum ki anlatamam. Tartinin resmini 10 defa çektim heralde atiyim diye ama beceremedimmaşallah 70li kilolara ulaştın canım süpersin :)
Aayyy ewet o kadar mutluyum ki anlatamam. Tartinin resmini 10 defa çektim heralde atiyim diye ama beceremedim
Ben de 79ler ilk gördüğümde çok sevinmiştim. Holeeeeyyyyy. Gelsin eksiler, gelsin 70lerin başı..Aayyy ewet o kadar mutluyum ki anlatamam. Tartinin resmini 10 defa çektim heralde atiyim diye ama beceremedim
Bence kesin gorursun ne kalmiş ki şurda zaten
Ben de 79ler ilk gördüğümde çok sevinmiştim. Holeeeeyyyyy. Gelsin eksiler, gelsin 70lerin başı..
İnsallah yaben de 73.6 ile karar verdim zayıflamaya. inan kararlı olunca ve kilo verdiğini gördükçe insna daha azimli oluyor emeği boşa gitmesin istiyor. Süperiz bence böyle devam edelim
Yok ben ya. Ben 71in kenarından geldim bu kiloya. 60 hayal benim için.senin de 60lılara az kalmış canım :)
İnsallah yabi ara baya ümitsizlige kapildim ama verecem galiba şaka maka doguştan gobiş olmadigimi gösterecem insallah herkese
deme öyle canım 69luları görsen devamı gelir zaten :)Yok ben ya. Ben 71in kenarından geldim bu kiloya. 60 hayal benim için.
İnsallaahhh ahh ahh ewlenmeden onceye dönebilsem.insan ewlenince neden bu kadar kilo aliyor yaa. Bir daha böyle yapmayacam ama.Bu kadar kilolu olmak istemiyorum daha.Ben de 79ler ilk gördüğümde çok sevinmiştim. Holeeeeyyyyy. Gelsin eksiler, gelsin 70lerin başı..
Takma zaten slla. Ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyor. ALLAH öyle bir anda veriyor ki diyorsun ki ewet en dogru zmn şu zmnmiş. Biliyon mu birinin çocugu olmyacaksa o bendim işte. Ama oldu. Olur insallah asla ümitsizlige kPilma.burası bana her konuda çok iyi geldi ya bebek konusunu bile daha az takar oldum akışına bıraktım herşeyi :)
Takma zaten slla. Ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyor. ALLAH öyle bir anda veriyor ki diyorsun ki ewet en dogru zmn şu zmnmiş. Biliyon mu birinin çocugu olmyacaksa o bendim işte. Ama oldu. Olur insallah asla ümitsizlige kPilma.
Allahım sana da hayirli saglikli bir bebiş verir insallahinşallah canım vitamin eksikliklerim varmış onlar için takviye alıyorum. önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım herşeyin hayırlısı kafam daha rahat artık :)
Allahım sana da hayirli saglikli bir bebiş verir insallahbelki de 2 belki de 3 üz dogurursun kız Her seyin hayirlisi bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?