Cuma heyecanıyla arada kaynamış canım mesajın hoşgeldinSelam arkadaşlar ben tekımınıza katılmak istiyorum 24 yaşındayım boyum 165 68 kiloyum 6 ayda 8 kilo aldım normalde 60 kiloydum özlleikle göbek bölgem çok yağlandı yaza fit girmek isitoyrum
Kaptanimiz da gorup yazdi canim. Hosgeldin tekrar. Insallah beraber zayiflayalimTeşekkür ederim bir tek sen msjıma cvp verdin
Aynen canim. Ve katilim cok onemli. Ne kadar cok katilimdabulunursak o kadar motive oluyoruz.Hb okudum onları önemli olan her gün düzenli menü atmak ve cumaları tartılmak anlafığım kadarıyla
Canim kilon oturmamistir daha. Ins kolayca cabucak verirsinİnşallah 6 ayda 8 kilo aldım aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorm hele alışverişler hiç sormayın
Olur canim nedrn olmasinEski kilom 60 dı ama yine simidim göbeğim vardı ben dümdüz karın istiyorum gaza geldim
Hoşgeldin cnmHb okudum onları önemli olan her gün düzenli menü atmak ve cumaları tartılmak anlafığım kadarıyla
Teşekkür ederim inşallah hepimizHoşgeldin cnmumarım tez zamnda amacına ulasirsin.
Çok güzel menü afiyet olsun9 mart menü
Kahvaltıdan önce saat 11.30
3 ceviz
3 fındık
Kahvaltı öğle beraber saat 12.30
5 yemek kaşığı kadar menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara saat 15.00
1 bardak elmalı muzlu smoothie
Akşam saat 18.00
3 yemek kaşığı mantar sote
1 orta tabak yoğurtlu semizotu salatası
Su 2lt
Akşama sütlü şekersiz kahve içicem bide :)
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim inşallah hepimiz
Slm canim. Iyilesti sukir. Ikinci testin ve ekg nin sonuclari iyi cikti sukur. Sen nasilsin canim? Nasil gecti gunun?
Çok güzel menü afiyet olsunsmothie için makinen var mı? Nasil yaptin baci
Hb okudum onları önemli olan her gün düzenli menü atmak ve cumaları tartılmak anlafığım kadarıyla
Afiyet olsun canim.Teşekkür ederim:)
Makinam yok ama mutfakta çareler tükenmez demişler blenderden geçirdim mis gibide oldu valla ilk defa denedim bi arkadaş tavsiye etti çok beğendim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?