Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Slm canim. Iyilesti sukir. Ikinci testin ve ekg nin sonuclari iyi cikti sukur. Sen nasilsin canim? Nasil gecti gunun?
Iyi çok sewindim canım geçmiş olsun tekrar..okul ew bebe koşturuyoz. Ew temizlemeye vakit bulamiyom ya. Bebiş elektrik süpürgesinin sesinden korkuyoben de pinekliyom bos bos

Iyi çok sewindim canım geçmiş olsun tekrar..okul ew bebe koşturuyoz. Ew temizlemeye vakit bulamiyom ya. Bebiş elektrik süpürgesinin sesinden korkuyoben de pinekliyom bos bos
1 yasina kadar benim kizim da korkuyirdu. Onun icin biz yuruyuse cikinca esim supururdu veya esim kizla yuruyuse cikardi ben supururdum. Bosver hic bebisi korkutmaya degmez.

Hep beraber zayıflayalım
Hoşgeldin canım kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Benim ki de çok korkardı bi elimde süpürge bi kolumda çocuk la ev süpürürdüm öyle olunca oyun sanıyordu susuyordu

sabah
2 yumurta beyazı
1.5 dilim tb ekmeği
rezene çayı
bol salata
1 kk süzme peynir

ara
1 light süt
1 yeşil elma

akşam
6yk kıymalı kabak
2yk yoğurt
80 gr yağsız ton balığı

ara kiraz sapı çayı

yatmadan yoğurt-limon kürü

09.02.2018 cuma
Sabah 11.30
1 yumurtalı sucuklu yumurta
1 zeytin
1kase kadar roka salatası
4 fincan çay
1 kare çikolata
Az çökelek
1 diyet bisküvi
1 çay kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı ayva reçeli

Ara 16.30
1 kivi

Akşam 19.30
4yk mantı
5-6 yk yoğurt
2 küçük diş sarımsak
Üztün az yağ kızdırdım pul biberli onsun sevmiyorum.

Bu günde benim kaçamak günüm olsun

Afiyet olsun cnm. Güzel menü

Cok begendim. Afiyet olsn canm

Afiyet olsun cnm. Bugunden sonra hakettin mantiyi

Afiyet olsuuunn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…