Yaaa ben semizotu sanıyordum.yok canım başka bir ot
Baharda ağaçlar insanın enerjisini çeker derler ya büyükler belki de ondandır toplanın hadi kızlar yaz geliyor tiril tiril gezicez bu seneal benden de o kadar. hastayım bir de tam oldubirkaç gün dinlensem iyi olacak hiç enerjim yok
Baharda ağaçlar insanın enerjisini çeker derler ya büyükler belki de ondandır toplanın hadi kızlar yaz geliyor tiril tiril gezicez bu sene
Çıkabilsen temiz hava iyi gelirdi aslında ama olsun dinlen bu gün deinşallah :)) yazın hantal olmak ve tshirtlerden göbeğimin çıkmasını istemiyorum :))) iyileşeym tam gaz devam edicem. bugun yürüyüşe cıkamadm
Dogru ya semiz otuna ic anadolu bolgesinde madimak deniyor degil miMadımak semiz otu değil mi?
Tadımlık ye ama evde yapma çok yersin misafir gelince ideal ona göre yap geriye kalmasınHimm gayet guzel de yemedigin iyi olmus canim. Kiz o kalori bombasi. Ben de diyet top filan sandiim. Hani belki arada yeriz arti olmayiz gibi bir hayale kapilmistim
Canim o corbayi hazir dedigim disarda yedim, hani hazir paketli almadim. Ama dedigin gibi disarda yedigin bile yine de evdeki gibi olmazHaa bir de sebze çorbası da hazır dedin ya onlar da çok zararlı canım. Yurtdışındaki bir çok paketli üründe Türkiyedeki kadar katkı yok ama yine de tüketmemek lazım.
Yok değilmiş canım. BaşkaymışDogru ya semiz otuna ic anadolu bolgesinde madimak deniyor degil mi
Anladım canım onun da öyle çok kilo yapacağını sanmıyorumCanim o corbayi hazir dedigim disarda yedim, hani hazir paketli almadim. Ama dedigin gibi disarda yedigin bile yine de evdeki gibi olmaz
Tamam canim cook sagol ilgine. Cumaya kadar suyu arttirayim. Pazar gunu kotu olarak dondurma yedim ama onu yeyince de aksam yemegi demedim. Arti 1 ciktimBuwrda öğlenki peynir çok olmuş sadece
Burda da tabak yazınca baya çok geliyor insanın gözüne. Ama öyle çok artı çıkacak kadar çok değil. Suyu artır istersen üç gün. Ya pazar hunharca yedin ya da ödem oldu. İş yerim uzak diyorsun o bile ödem yapabilit gidiş geliş aslında. Suyu artır içine maydanoz limon vb şeyler at bir de bakalım cumaya nasıl olacak.
Kaptanim sen beni evire cevire yenersin iyice sisko oldum off sabah 69 u gordum ne oluyor yaaYarışalım mı senleben bu sabah 62,7 çıktım.
Cunku o da yesil bir bitkiydi hatirliyorum cocukken gorurdukYok değilmiş canım. Başkaymış
Bir lavaboya gidip yapayim biraz40 squat yaptım var mı arttıran
Haklisin canim baslayinca ayiptir soylemesi hayvan gibi yedigimden ben artik evde tatli matli yapmiyomTadımlık ye ama evde yapma çok yersin misafir gelince ideal ona göre yap geriye kalmasın
Himm gayet guzel de yemedigin iyi olmus canim. Kiz o kalori bombasi. Ben de diyet top filan sandiim. Hani belki arada yeriz arti olmayiz gibi bir hayale kapilmistim
nerde çalışıyorsun canım.daha doğrusu ne iş yapıyorsun.bizim paşa biraz daha büyüse bende çalışmayı düşünüyorum inşallahOhh super yapmissin canim. Saat 10 oluyor ben hala yollardayim ins ise gidecem bugun. Off su yol cok yoruyor beni
ben zamana yaydım eşim kısmetse mayısın ilk haftası askere gidiyor 6 ay yapacak.kasımda kazasız belasız denüyor inşallah.kasımda inşallah hedef kilomda olurum.ama yaza da oram buram pörtlemese iyi olur haniBaharda ağaçlar insanın enerjisini çeker derler ya büyükler belki de ondandır toplanın hadi kızlar yaz geliyor tiril tiril gezicez bu sene
o göbeği saklamak için insan elini kolunu nereye koyacağını bilmiyor çok berbat bir duyguinşallah :)) yazın hantal olmak ve tshirtlerden göbeğimin çıkmasını istemiyorum :))) iyileşeym tam gaz devam edicem. bugun yürüyüşe cıkamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?