Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Baharda ağaçlar insanın enerjisini çeker derler ya büyükler belki de ondandır toplanın hadi kızlar yaz geliyor tiril tiril gezicez bu sene

inşallah :)) yazın hantal olmak ve tshirtlerden göbeğimin çıkmasını istemiyorum :))) iyileşeym tam gaz devam edicem. bugun yürüyüşe cıkamadm

Haa bir de sebze çorbası da hazır dedin ya onlar da çok zararlı canım. Yurtdışındaki bir çok paketli üründe Türkiyedeki kadar katkı yok ama yine de tüketmemek lazım.
Canim o corbayi hazir dedigim disarda yedim, hani hazir paketli almadim. Ama dedigin gibi disarda yedigin bile yine de evdeki gibi olmaz

Tamam canim cook sagol ilgine. Cumaya kadar suyu arttirayim. Pazar gunu kotu olarak dondurma yedim ama onu yeyince de aksam yemegi demedim. Arti 1 ciktim Ne bileyim odem mi oldu acaba. Hic de halkim yok. Bugun de ise gec basladim allahim git git bitmiyor su is yolu. Bugun isten sonra havuza gideceh=gim bakalim biraz hareket olsun

Himm gayet guzel de yemedigin iyi olmus canim. Kiz o kalori bombasi. Ben de diyet top filan sandiim. Hani belki arada yeriz arti olmayiz gibi bir hayale kapilmistim

Al sana diyet top

MALZEMELER (8 adet kakaolu top için)

• 4 adet gün kurusu kayısı
  • 4-5 adet hurma
  • 1 adet kuru incir
  • 2 yemek kaşığı kuru üzüm
  • 2 adet ceviz
  • 1-2 tatlı kaşığı kakao-tarçın

YAPILIŞI:

• Kuru meyvelerin çekirdeklerini çıkarıp, yumuşayana kadar ıslatıyoruz.
  • Malzemeleri macun kıvamına gelene kadar rondodan geçiriyoruz.
  • Ceviz büyüklüğünde yuvarlıyoruz.
  • Hindistan ceviziyle kaplıyoruz.

1 adet kakao topu sadece 40 kalori!

Ara öğünlerde veya tatlı krizlerinde 2-3 adet tüketilebilir.

Ohh super yapmissin canim. Saat 10 oluyor ben hala yollardayim ins ise gidecem bugun. Off su yol cok yoruyor beni
nerde çalışıyorsun canım.daha doğrusu ne iş yapıyorsun.bizim paşa biraz daha büyüse bende çalışmayı düşünüyorum inşallah

Baharda ağaçlar insanın enerjisini çeker derler ya büyükler belki de ondandır toplanın hadi kızlar yaz geliyor tiril tiril gezicez bu sene
ben zamana yaydım eşim kısmetse mayısın ilk haftası askere gidiyor 6 ay yapacak.kasımda kazasız belasız denüyor inşallah.kasımda inşallah hedef kilomda olurum.ama yaza da oram buram pörtlemese iyi olur hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…