Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

13 Mart menüsü ;

Uyanınca 06.00;1 bardak ılık limonlu beyaz sirkeli su.

Sabah 06.30 ;
1 haşlanmış yumurta,
yarım salatalık,
4 dal maydanoz ,
4 zeytin ,
1 dilim beyaz peynir,
1 tm ekmeği
Ara 09.30;
2 kuru kayısı
1 bardak yeşil çay

Öğlen 12.00 ;
1 kase düğün çorbası
1 porsiyon kuru fasulye
1 küçük kase cacık

Ara 16.30
; bir adet kivi ,1 bardak sulu ayran

Akşam 19.00 ;
1 kase tarhana çorbası
1 kase yeşillik salata

Ara;
1 bardak hibisküs çayı

2,5 lt su
Yarım saat yürüyüş ...

Ben hergün tartındım gr gr verdiğimi görüncede moralim bozuldu bugunde karar verdim cuma ve pztleri tartıncam sadece.
Zaten ideal olan haftada 1 diyolar.

Yawrum pilav yemiyom hiç ya. 1 ay 10 gün oldu diyete başlayali bir kere bulgur pilavi yedim.Sürekli tartiliyorum ewet hem de süreklidurduramiyorum kendimi
sürekli tartılma işte.motive düşürüyor bazen.senin menüne özellikle bakıcam.bakalım gözüme birşey çarpacak mı

Ben hergün tartındım gr gr verdiğimi görüncede moralim bozuldu bugunde karar verdim cuma ve pztleri tartıncam sadece.
Zaten ideal olan haftada 1 diyolar.
ben sırf bu yüzden almıyorum eve tartı.gider gelir tartılırım takarım yani

kızlar menüm

sabah
2 haş yum az peynir
6 zeytin salatalık çeyrek ekmek çay

öğlen
ıspanak
yoğurt

akşam
1 tabak ıspanak
yoğurt
3 kaşık pilav
2 yeşil biber

su 3 lt olur
spor 45 dk yürüyüş.akşam 9 gibi bir ara öğün yaparım gibime geliyor.açlık krizini önlemek için de sağlıklı bir öğün yaparım

sabah
2 yumurta beyazı
1.5 dilim rb ekmeği
1 kk kadar light süzme peynir
rezene çayı
bol roka,nane,dereotu ve maydanoz salatası

ara
1 light süt

ara
3 yk light yoğurt
2 tatlı kaşıgı keten tohumu

akşam
1 haşanmış tavuk gögüs
roka marul salatası

gece kefir içicem

yarım saat yürüdüm

Bende yapıyordum ama böyle güzel olmuyordu. Hazırdı bu dışı sert içi yumuşaktı. Benimki heptem yumuşak oluyor. Acaba diyorum azcık fırınamı attılar sertleştı dışı sen hiç yaptınmı ondan

Sende baya kilo vermişsin canım yaa massallah.senin bizi motive etmen lazım.profilinde yeni gördüm daha
Bana herkes soruyor nasıl yaptın diye bende bilmiyorum. Ben dışarıdan gelen gazdan almadığım için sizide motive edecek birşey söyleyemiyorumki

Ama ilk zamanlar hatta ilk üç dört ay kimse destek olmadı bana ve kimse inanmadı. Bu yüzden iş biraz inada bindi galiba. Başka bir açıklama bulamıyorum

Ara öğün candır
Güzel menü afiyet olsun :)
Afiyet olsun, çok da az yiyiyorsun aslında canım . Sanki ben böyle doymam gibi

karamelli_turta bugün az yedim dünkü pastayi telafi etmek için. Ondan önce de bulgur pilavı yemiştim. Bir kaç gün arka arkaya aksattım o yüzden bugün böyle.aslinda az da değil normalde böyle olması gerekiyocumaya eksiyle gelmeye calisacam bakalim.

Ben de biraz inat yontemini deneyim kız barihelal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…