- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
sürekli tartılma işte.motive düşürüyor bazen.senin menüne özellikle bakıcam.bakalım gözüme birşey çarpacak mıYawrum pilav yemiyom hiç ya. 1 ay 10 gün oldu diyete başlayali bir kere bulgur pilavi yedim.Sürekli tartiliyorum ewet hem de süreklidurduramiyorum kendimi
ben sırf bu yüzden almıyorum eve tartı.gider gelir tartılırım takarım yaniBen hergün tartındım gr gr verdiğimi görüncede moralim bozuldu bugunde karar verdim cuma ve pztleri tartıncam sadece.
Zaten ideal olan haftada 1 diyolar.
Bende yapıyordum ama böyle güzel olmuyordu. Hazırdı bu dışı sert içi yumuşaktı. Benimki heptem yumuşak oluyor. Acaba diyorum azcık fırınamı attılar sertleştı dışı sen hiç yaptınmı ondanCok mu yemissin? Kesinliklehayir. Gayet guzel canim menun.
O borekle cikolatayi cok guzel dengelemissin canim gun icinde ve aksam.
Yaa cok guzel dikkat etmissin aksam. Kiz ben o yogurdu yemegin ustune yiyom gece acikinca sonra da arti cikiyom iste
Canim aksama da bir yogurt et salatafilan mi yeseydin az geldi gozume. Amaacikmadiysan ne mutlu. Bu gidisle guzel eksin olacak cumaya.
Toplam kalorin super.
Himm madimak yemegi nasilmis ki rakip. Masallah guzel menun.
Sporun da menun da cok guzel masallah.
Anam anam kiz aksama parti varmisti ya sizdesaati gec olmus yediklerinin. Belki gunduz yense erir miydi ki diye dusunuyorum.
Oy cok gecmis olsun fistiklara. Ben de diyorum tek kacamak yapan ben miyim aha buldum bir pastaci daha
aksamin saati gec olmus. Ama bakalim cumaya eksi gelirsen demek ki sorun degil senin icin.
Bulutum su toplari sen yaptiysan tarifini verir misin?
Maşallah hiçte dediğiniz gibi çok almamışsınız bunada şükürYarışalım mı senleben bu sabah 62,7 çıktım.
Sende baya kilo vermişsin canım yaa massallah.senin bizi motive etmen lazım.profilinde yeni gördüm dahaMaşallah hiçte dediğiniz gibi çok almamışsınız bunada şükür
Geçmiş olsun canım.dinlenmeye bakBen cok hastayim kizlar yatıyorum beni mazur gorun
Ben neyim bende bilmiyorum@anka_misali
bulutungokyuzu
Bi ara yardımcı lazım diyodunuz..eğer gerekirse yardım için gönüllüyüm ben:)
Ama bilgisayarlıksa yapsmam telden girebiliyorum sadece..
Dinlen bakalım geçmiş olsunBen cok hastayim kizlar yatıyorum beni mazur gorun
Ben neyim bende bilmiyorumkendi kendime takılıyorum takımda
Bana herkes soruyor nasıl yaptın diye bende bilmiyorum. Ben dışarıdan gelen gazdan almadığım için sizide motive edecek birşey söyleyemiyorumkiSende baya kilo vermişsin canım yaa massallah.senin bizi motive etmen lazım.profilinde yeni gördüm daha
Ara öğün candırkızlar menüm
sabah
2 haş yum az peynir
6 zeytin salatalık çeyrek ekmek çay
öğlen
ıspanak
yoğurt
akşam
1 tabak ıspanak
yoğurt
3 kaşık pilav
2 yeşil biber
su 3 lt olur
spor 45 dk yürüyüş.akşam 9 gibi bir ara öğün yaparım gibime geliyor.açlık krizini önlemek için de sağlıklı bir öğün yaparım
Güzel menü afiyet olsun :)sabah
2 yumurta beyazı
1.5 dilim rb ekmeği
1 kk kadar light süzme peynir
rezene çayı
bol roka,nane,dereotu ve maydanoz salatası
ara
1 light süt
ara
3 yk light yoğurt
2 tatlı kaşıgı keten tohumu
akşam
1 haşanmış tavuk gögüs
roka marul salatası
gece kefir içicem
yarım saat yürüdüm
Afiyet olsun, çok da az yiyiyorsun aslında canım . Sanki ben böyle doymam gibi13 mart salı menü
08.00
1 haslnmis yumurta
1 galeta
1 kk beyaz peynir
13.30
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
2 kaşık yoğurt
17.00
1 porsiyondan az ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
3 kaşık yoğurt
3 dilim turp
Su 1.5 lt
Ben de biraz inat yontemini deneyim kız bariBana herkes soruyor nasıl yaptın diye bende bilmiyorum. Ben dışarıdan gelen gazdan almadığım için sizide motive edecek birşey söyleyemiyorumki
Ama ilk zamanlar hatta ilk üç dört ay kimse destek olmadı bana ve kimse inanmadı. Bu yüzden iş biraz inada bindi galiba. Başka bir açıklama bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?