- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Flo ağzımdan aldı üç kaşık bulgur pilavı ne ki sıkma canını suyunuda aksatmaGünaydın moralim cok bozuk kizlar.
Dun menumu gordunuz bugun sonuc +1 kilo
3 kasik bulgur pilavi yedim diye boyle mi olacak
Bir de dun cok su icemedim bogazim agridigi icin.
Ve bugun daha kötüyüm burun tıkalı bogaz sis...
Aynen olabilir veremiyorum kilo hep aynıyım dekızlar farkettim de ne zaman birilerine şu kadar kilo verdim mutluyum dediğim günün ertesi bir artıyla uyanıyorumnazar mı değiyor acaba :)))
Kilon azaldıkça yavaşlıyor canım oynar o sen pes etmeaynene katiliyorum kizim arkadaslarina annem su kadar kilo verdi su kiloda demis bak ogun bugundur gr oynamiyor
Kız burdada kaç gündür öyleydi bu gün pazara gidicektim yağmur yağıyor pofGünaydın canlarımmmmm hava çok güzel burda yaa bahar gelmiş sanki
Aynen olabilir veremiyorum kilo hep aynıyım de
Senin dün doğum günün değilmiydi menülerini görmedim ama dikkat etmedin yediklerine diye hatırlıyorum. Bak bende etmedim aynıyımBen bu hafta gram veremeyecem galiba şimdiden yetkililere duyrulur. 79.5 te takılı kaldım. Insan 100 gram bari verir
Flo ağzımdan aldı üç kaşık bulgur pilavı ne ki sıkma canını suyunuda aksatma
İç canım mikropları da çabuk atarsınbugün içmeye çalışacağım zorla da olsa. hastayken çok zor su içiyorum ben.
Anladımm içemesende o yüzden mutlaka canını sıkıp stres yapma bunun içinbugün içmeye çalışacağım zorla da olsa. hastayken çok zor su içiyorum ben.
İlla sopa mı çıkaralım dikkat edin diyeSenin dün doğum günün değilmiydi menülerini görmedim ama dikkat etmedin yediklerine diye hatırlıyorum. Bak bende etmedim aynıyım
Seni var ya seni öpeceğim kaptanımİlla sopa mı çıkaralım dikkat edin diye
bende onu soracaktım kaptanim perşembe su cayli sey yi yapayimmiKilon azaldıkça yavaşlıyor canım oynar o sen pes etmebi şaşırt olmazsa bir gün.
Ben kafama takıp diyetteyim diyip yemeyip stres yapınca kilo veremediğimi fark ettim kuzum birde bugün yiyip yarın canım istemiyo herşeyi tadımlık yiyince ertesi gün kaçamak yapmıyosun zatin yedim tadını biliyorum diyip geçiyorsun ama yemeyince daha cazip geliyor ertesi gün daha fazla yiyerek pişman oluyorsun çok yaşadım bunu o yüzden bugün yedim yarın önüme gelsede yemem hevesim gitmiş oluyo
Bizim burdada yagisli ama nasil biliyomusun hani hava gunesli olurda oyle bi yagmur yagar aheste aheste. Cok guzell.Günaydın canlarımmmmm hava çok güzel burda yaa bahar gelmiş sanki
Ben yapmadim kaptanim aldim sebze corbasini. Icinde kup kup dogranmis havic kereviz sapi kirmizi pancar vardi.Yoğurdun içinde kuru meyve nasıl oluyor ki çok değişik:)))
Sebze çorbasının tarifini rica etsem
Canim yaa pazartesi fena arti ciktim onun mu etkisi bilemiyorum. Hiic halim yok moralim yokgayet guzel menu..afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim..bollll eksilerrr
Gayet guzel bir menu..spora bayildimmm.
Sanki ac kalmissin gibi bugun canim ya..bwlkide bana az geldi bilemedim..
afiget olsun canim
Afiyet olsun canim...
Kalori hesabi heee
İns acikmassin...cok karisik gitmis ama misafir oluncaaa..
Salata cesidi niye cok ki yaw..bi cesit neyiiize yetmiyaa.
Afiyet olsun cancazimmm
Deryacim suoer gidiyosun ...bugum pek gorunmedin..iyisin insaallah
Emziriyorsun ya bebeğe geçer canım bencebende onu soracaktım kaptanim perşembe su cayli sey yi yapayimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?