50 squat yaptim :)40 squat yaptım var mı arttıran
Supersin kaptaniim, cok sagool. Var yaa internetten baya bir kuru meyve findik fistik ceviz aldik dun geldi kargo. Yani boyle bir topu yapmanin tam zamani. Bakalim yarindan sonra evden calisacagim okul var 16 tehn sonra. O zaman vaktim olur evde yaparimAl sana diyet top
MALZEMELER (8 adet kakaolu top için)
- 4 adet gün kurusu kayısı
- 4-5 adet hurma
- 1 adet kuru incir
- 2 yemek kaşığı kuru üzüm
- 2 adet ceviz
- 1-2 tatlı kaşığı kakao-tarçın
YAPILIŞI:
- Kuru meyvelerin çekirdeklerini çıkarıp, yumuşayana kadar ıslatıyoruz.
- Malzemeleri macun kıvamına gelene kadar rondodan geçiriyoruz.
- Ceviz büyüklüğünde yuvarlıyoruz.
- Hindistan ceviziyle kaplıyoruz.
1 adet kakao topu sadece 40 kalori!
Ara öğünlerde veya tatlı krizlerinde 2-3 adet tüketilebilir.
Tokluk kan şekeri için şekerli su yedirebilirler. Ya da yemekten 2 saat sonra bakilir.Arkadaşlar ben yarın kan şekerimi ölçtürcem inşaallah sizede bi danışmak istedim bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.
Açlık kan şekerimi ölçtürcem ondan şüpheleniyorum belirtilerde o yönde daha çok.
Tokluk kan şekerimide ölçtüreyim mi sizce gerek varmıdır?
Tokluk kan şekeri için şekerli su yedirebilirler. Ya da yemekten 2 saat sonra bakilir.
Belli yaştan sonra şeker hastası olanların çoğunun açlık kan şekeri normal, tokluklari yüksek çıkıyor.ikisine de mutlaka baktırmak gerekli.Hmm yani 2 saat beklemeden şekerli suyla aynı anda tokluk kan şekerinide ölçtürebilirim doğrumu anladım?
İki kere git gel olmasın açlık şekerim normal çıkarsa tokluk için baktırmam düye düşündüm.
Zaten açlık normal çıkarsa tokluk bakılıyor diye biliyorum ben. Her halukrda 2 saat beklemen gerekli canım.Hmm yani 2 saat beklemeden şekerli suyla aynı anda tokluk kan şekerinide ölçtürebilirim doğrumu anladım?
İki kere git gel olmasın açlık şekerim normal çıkarsa tokluk için baktırmam düye düşündüm.
bende şeker hastasıyım canım.tokluk için genelde dr karar veriyorArkadaşlar ben yarın kan şekerimi ölçtürcem inşaallah sizede bi danışmak istedim bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.
Açlık kan şekerimi ölçtürcem ondan şüpheleniyorum belirtilerde o yönde daha çok.
Tokluk kan şekerimide ölçtüreyim mi sizce gerek varmıdır?
hoşgeldin canımNaber fıstıklar?Bu aralar tum hevesim kaçık ama bir sey de yemiyorum yanliş anlaşilmasin yanidaha yolun başındayim ve böyle hissediyorum hiç normal değil. DHa kilo verdigimi dışardan farkeden bile olmadı üstelik en azından birileri farketse gaza gelecem belki. Gerçi 85ken de çok kiloluydum 79.5 ken de kilolu görunuyorum haliyle. Ayrica neredeyse 6 gündür belki de daha fazla oldu gram veremedim yaa. Valla iyice sinir oldum. Bu kilolardayken hızli gitmesi gerekmiyo muydu bu kiloların.Sizde nasıldı ben mi anormalim? Yoksa gercekten bu kilolar bana yapişik mi?
Naber fıstıklar?Bu aralar tum hevesim kaçık ama bir sey de yemiyorum yanliş anlaşilmasin yanidaha yolun başındayim ve böyle hissediyorum hiç normal değil. DHa kilo verdigimi dışardan farkeden bile olmadı üstelik en azından birileri farketse gaza gelecem belki. Gerçi 85ken de çok kiloluydum 79.5 ken de kilolu görunuyorum haliyle. Ayrica neredeyse 6 gündür belki de daha fazla oldu gram veremedim yaa. Valla iyice sinir oldum. Bu kilolardayken hızli gitmesi gerekmiyo muydu bu kiloların.Sizde nasıldı ben mi anormalim? Yoksa gercekten bu kilolar bana yapişik mi?
Yawrum pilav yemiyom hiç ya. 1 ay 10 gün oldu diyete başlayali bir kere bulgur pilavi yedim.Sürekli tartiliyorum ewet hem de süreklihoşgeldin canımaürekli tartılma işte bak motiven ondan düşüyor.bende şiştiğimi hissettiğimde tartılmıyorum sırf motivem düşmesin diye.eve tartı bile almıyorum bu yüzden.takıntılıyım çünkü.menünü gözden geçir ama.pilav falan oluncada kilo vermeyi engelliyor
Bacım kalori sayiyordum bıraktım. Diyetisyene gitmeyi sewmiyorum.zaten ne diyecegini verecegi listeyi biliyorum.napsam bilemedim.kalori takibi yapmıyorsanız yapabilirsiniz veya diyetisyene gidebilirsiniz çok motive ediyor.
Bacım kalori sayiyordum bıraktım. Diyetisyene gitmeyi sewmiyorum.zaten ne diyecegini verecegi listeyi biliyorum.napsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?