Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

anam ben geldim kimse yok bir yakalıyamıyorum sizi kızçeler

Supersin kaptaniim, cok sagool. Var yaa internetten baya bir kuru meyve findik fistik ceviz aldik dun geldi kargo. Yani boyle bir topu yapmanin tam zamani. Bakalim yarindan sonra evden calisacagim okul var 16 tehn sonra. O zaman vaktim olur evde yaparim

Tesekkur ederim. DeryaOnDiet pastayi ben de seviyorum malesef. Kendim yaptigim icn biraz daha rahatim yiyorum..Hazir gidaya karsiyim. Buarada hazir pasta yiyemez oldum.

Arkadaşlar ben yarın kan şekerimi ölçtürcem inşaallah sizede bi danışmak istedim bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.

Açlık kan şekerimi ölçtürcem ondan şüpheleniyorum belirtilerde o yönde daha çok.
Tokluk kan şekerimide ölçtüreyim mi sizce gerek varmıdır?

Tokluk kan şekeri için şekerli su yedirebilirler. Ya da yemekten 2 saat sonra bakilir.

Tokluk kan şekeri için şekerli su yedirebilirler. Ya da yemekten 2 saat sonra bakilir.

Hmm yani 2 saat beklemeden şekerli suyla aynı anda tokluk kan şekerinide ölçtürebilirim doğrumu anladım?
İki kere git gel olmasın açlık şekerim normal çıkarsa tokluk için baktırmam düye düşündüm.

Belli yaştan sonra şeker hastası olanların çoğunun açlık kan şekeri normal, tokluklari yüksek çıkıyor.ikisine de mutlaka baktırmak gerekli.

Zaten açlık normal çıkarsa tokluk bakılıyor diye biliyorum ben. Her halukrda 2 saat beklemen gerekli canım.

Naber fıstıklar?Bu aralar tum hevesim kaçık ama bir sey de yemiyorum yanliş anlaşilmasin yani daha yolun başındayim ve böyle hissediyorum hiç normal değil. DHa kilo verdigimi dışardan farkeden bile olmadı üstelik en azından birileri farketse gaza gelecem belki. Gerçi 85ken de çok kiloluydum 79.5 ken de kilolu görunuyorum haliyle. Ayrica neredeyse 6 gündür belki de daha fazla oldu gram veremedim yaa. Valla iyice sinir oldum. Bu kilolardayken hızli gitmesi gerekmiyo muydu bu kiloların.Sizde nasıldı ben mi anormalim? Yoksa gercekten bu kilolar bana yapişik mi?

bende şeker hastasıyım canım.tokluk için genelde dr karar veriyor

hoşgeldin canımaürekli tartılma işte bak motiven ondan düşüyor.bende şiştiğimi hissettiğimde tartılmıyorum sırf motivem düşmesin diye.eve tartı bile almıyorum bu yüzden.takıntılıyım çünkü.menünü gözden geçir ama.pilav falan oluncada kilo vermeyi engelliyor

kalori takibi yapmıyorsanız yapabilirsiniz veya diyetisyene gidebilirsiniz çok motive ediyor.

Yawrum pilav yemiyom hiç ya. 1 ay 10 gün oldu diyete başlayali bir kere bulgur pilavi yedim.Sürekli tartiliyorum ewet hem de süreklidurduramiyorum kendimi

Bacım kalori sayiyordum bıraktım. Diyetisyene gitmeyi sewmiyorum.zaten ne diyecegini verecegi listeyi biliyorum.napsam bilemedim.

listenize baktım birazcık tabi benim fikrim bunlar siz kendinizi daha iyi bilirsiniz ama bence galeta, patates ve çikolatayı az yeseniz bile olsa çıkarın diyetinizden. bir süre tb ekmeği yiyin sabah galeta yerine. benim fikrim siz bilirsiniz

Bazı gıdalar su tutup tartıda fazla çıkardığı için az da olsa perşembe yenmesin diyoruz. Geçen et yedim ertesi gün 1 kg + çıktım. Akşam yatmadan birazı gitti, sabaha da az da olsa + çıkardı beni. Pilavlar da öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…