Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O browniden mi bilmem ama dun cok fena arti gordum

Cok mu yemissin? Kesinliklehayir. Gayet guzel canim menun.

O borekle cikolatayi cok guzel dengelemissin canim gun icinde ve aksam.

Yaa cok guzel dikkat etmissin aksam. Kiz ben o yogurdu yemegin ustune yiyom gece acikinca sonra da arti cikiyom iste

12 mart menü

Kahvaltı saat 12.00

5 ceviz 3 fındık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates

Ara saat 16.00

Elmalı portakallı smoothie

Akşam saat 17.40

Büyük tabakda domates çorbası

Su 2lt
Canim aksama da bir yogurt et salatafilan mi yeseydin az geldi gozume. Amaacikmadiysan ne mutlu. Bu gidisle guzel eksin olacak cumaya.

Toplam kalorin super.

12 mart menu.
Sabah
Yufka ekmekle küçük tost
1 avuc cig kuruyemis
3 zeytin
1 elma

Öğle
3 kasik mercimekli bulgur pilavı
Nohur yemegi
Cacik

Aksam
Yumurtali kavurma
1 kase madimak yemegi
Himm madimak yemegi nasilmis ki rakip. Masallah guzel menun.

Sporun da menun da cok guzel masallah.

Anam anam kiz aksama parti varmisti ya sizde saati gec olmus yediklerinin. Belki gunduz yense erir miydi ki diye dusunuyorum.

Oy cok gecmis olsun fistiklara. Ben de diyorum tek kacamak yapan ben miyim aha buldum bir pastaci daha

aksamin saati gec olmus. Ama bakalim cumaya eksi gelirsen demek ki sorun degil senin icin.
Bulutum su toplari sen yaptiysan tarifini verir misin?

Cuma cumartesi pazar menülerini buraya alt alta alıntılar mısın canım bakalım
Yaziyorum kaptanim. Ama pazar yok yazmadim

Aynı toplardan dün bende yaptım ama yemedim petibör bisküviyi eziyosun içine kakao ve tereyağı eritip döküyosun hamur gibi yoguruyosun ovuç içinde açıyorsun içine krem şanti yaptım koydum top gibi yuvarlayıp hindistan cevizine buluyorsun benimki böyleydi

selam kızçelernapıyorsunuz?nasılsınız?ben yürüyüşten geldim oğluşu koydum arabasına 45 dk yürüdüm geldim.hava çok güzel bahardan bir gün
Ohh super yapmissin canim. Saat 10 oluyor ben hala yollardayim ins ise gidecem bugun. Off su yol cok yoruyor beni

@DeryaOnDiet aslında öğlen yemeğimi 2.30 gibi yediğim için aksama pek acıkmadım ama dün öğle yemeği sonrası fitoform diye çay içtim bir fincan ondan akşam acıkmadığımı düşünüyorum

Himm gayet guzel de yemedigin iyi olmus canim. Kiz o kalori bombasi. Ben de diyet top filan sandiim. Hani belki arada yeriz arti olmayiz gibi bir hayale kapilmistim

Guzeller ben motive olamiyorum. Bir de cok bi halsizlik yorgunluk var hep ustumde bu aralar. Bilemedim ki bir iki gun detoks filan yapip da sonucu gorup mutlu mu olsam acaba? Ne dersiniz? Nasil motive olabilirim

Buwrda öğlenki peynir çok olmuş sadece

Burda da tabak yazınca baya çok geliyor insanın gözüne. Ama öyle çok artı çıkacak kadar çok değil. Suyu artır istersen üç gün. Ya pazar hunharca yedin ya da ödem oldu. İş yerim uzak diyorsun o bile ödem yapabilit gidiş geliş aslında. Suyu artır içine maydanoz limon vb şeyler at bir de bakalım cumaya nasıl olacak.

Haa bir de sebze çorbası da hazır dedin ya onlar da çok zararlı canım. Yurtdışındaki bir çok paketli üründe Türkiyedeki kadar katkı yok ama yine de tüketmemek lazım.

Guzeller ben motive olamiyorum. Bir de cok bi halsizlik yorgunluk var hep ustumde bu aralar. Bilemedim ki bir iki gun detoks filan yapip da sonucu gorup mutlu mu olsam acaba? Ne dersiniz? Nasil motive olabilirim

al benden de o kadar. hastayım bir de tam oldu birkaç gün dinlensem iyi olacak hiç enerjim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…