- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Bence yapışmadı ,devam edecek mutlaka. Bozma moraliniNaber fıstıklar?Bu aralar tum hevesim kaçık ama bir sey de yemiyorum yanliş anlaşilmasin yanidaha yolun başındayim ve böyle hissediyorum hiç normal değil. DHa kilo verdigimi dışardan farkeden bile olmadı üstelik en azından birileri farketse gaza gelecem belki. Gerçi 85ken de çok kiloluydum 79.5 ken de kilolu görunuyorum haliyle. Ayrica neredeyse 6 gündür belki de daha fazla oldu gram veremedim yaa. Valla iyice sinir oldum. Bu kilolardayken hızli gitmesi gerekmiyo muydu bu kiloların.Sizde nasıldı ben mi anormalim? Yoksa gercekten bu kilolar bana yapişik mi?
Et yedikten sonra +1 kg mı?Bazı gıdalar su tutup tartıda fazla çıkardığı için az da olsa perşembe yenmesin diyoruz. Geçen et yedim ertesi gün 1 kg + çıktım. Akşam yatmadan birazı gitti, sabaha da az da olsa + çıkardı beni. Pilavlar da öyle.
Ah hepimiz yapıyoruz aynı şeyi canım. .Ben hergün tartındım gr gr verdiğimi görüncede moralim bozuldu bugunde karar verdim cuma ve pztleri tartıncam sadece.
Zaten ideal olan haftada 1 diyolar.
Ben cok hastayim kizlar yatıyorum beni mazur gorun
Dedimki görürsünüz siz hhahahaBen de biraz inat yontemini deneyim kız barihelal sana
Sen işini bilirsin canımkaramelli_turta bugün az yedim dünkü pastayi telafi etmek için. Ondan önce de bulgur pilavı yemiştim. Bir kaç gün arka arkaya aksattım o yüzden bugün böyle.aslinda az da değil normalde böyle olması gerekiyo cumaya eksiyle gelmeye calisacam bakalim.
Bu haftayı pasta haftası ilan ediyorum. Kim pasta yiyecekse yesin bu haftaSen işini bilirsin canım
Ayarlaman iyi olmuş.
Pasta deme bana, yarın eşimin doğum günüsü varrr, tartıya da kaldı 2 gün
Sizin ewe gelip o mantıyı bitirecem bulut13.03.2018 salı
Sabah 11.30
3yk yulaf ezmesi (1.5ceviz iki kuru kayısı 5kuru üzüm yarım havuç yarım elma az süt tarçın)
1 kurabiye
Öğle 16.00
3yk kadar patates salatası
3-4 fincan çay
Akşam 19.30
1 kırmızı biber dolması
2 pazı sarması
3-4yk mantı
Çok mu olmuş. Öğlen patatesi yemezdimde komşuya gittik oda yani ne kuvırcık ne bişey doğradı içine kuru patates soğan yedik üç kaşık yedim olda dolu dolu değildi
bebek mi yoksa buyuk oglan mı hastaAhh kizceler dumden beri oglumla ugrasiyorum..daha dogrusu istahi kesildi ve ishal...!!
Su takviyesi yapiyorum..
Surekli az az birseylee yedirmeye calisiyorum..
İnsallah duzelir bir an once...
akşam çok olmuş canım hem sarma hem dolma bide üstüne mantı13.03.2018 salı
Sabah 11.30
3yk yulaf ezmesi (1.5ceviz iki kuru kayısı 5kuru üzüm yarım havuç yarım elma az süt tarçın)
1 kurabiye
Öğle 16.00
3yk kadar patates salatası
3-4 fincan çay
Akşam 19.30
1 kırmızı biber dolması
2 pazı sarması
3-4yk mantı
Çok mu olmuş. Öğlen patatesi yemezdimde komşuya gittik oda yani ne kuvırcık ne bişey doğradı içine kuru patates soğan yedik üç kaşık yedim olda dolu dolu değildi
DemaaBu haftayı pasta haftası ilan ediyorum. Kim pasta yiyecekse yesin bu haftabacım ben 58 olsam pastaneyi yerim beee
boyun mu kısa benim ki kadar olamazDemaa
İzni koyardık ,yarın akşam pasta gecesi o zaman
Benim boyum çok uzun değil canım hatta kısa bile sayılır o bakımdan yani
AA çok beğendim menüyü, afiyet olsunSabah 9
Mayasız cevizden biraz buyuk hamurdan lavas, içinde 1 YK peynir, sarıp yedim. Burada sıkma diyorlar.
1 kase salata
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 14
5 yaprak sarma
2 küçük kuru patlıcan dolması
1.5 kase yoğurt
Akşam 19
4 YK yoğurtlu makarna
akşamın karbonhidratlı değilde proteinli olsaymis güzel olurdi13 mart sali
Sabah 9
Mayasız cevizden biraz buyuk hamurdan lavas, içinde 1 YK peynir, sarıp yedim. Burada sıkma diyorlar.
1 kase salata
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 14
5 yaprak sarma
2 küçük kuru patlıcan dolması
1.5 kase yoğurt
Akşam 19
4 YK yoğurtlu makarna
evde ol tum 1521.58 ben
Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?