- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Sağlık olsun canımevde ol tum 152
Dalga mı geçiyorsun kız. Dolma ve sarma pirinç bulgur karışıktı ama ben acayip vicdan yaptım.
Vatandaşlık için Bulgaristan'a gitmek gerekiyor mu bacı? Benim büyük büyük dede Şumnu doğumlu. Olur mu ki çifte vatandaşlık acaba?Sağlık olsun canım
Bu arada ben biraz kendimi tanıtayım.
33 yaşındayım, 2 oğlum var, aslen Bulgaristan göçmeniyim .Tekirdağda yaşıyoruz,çalışıyorum.
Siz nerelerdensiniz kızlar, yaşlar kaç ?
Yok valla dalga geçmiyorum.,yarın dengelersinDalga mı geçiyorsun kız. Dolma ve sarma pirinç bulgur karışıktı ama ben acayip vicdan yaptım.
Benim vatandaşlığım var ama ben orada doğdum . Bence araştırın, orada doğduysa vatandaşlık hakediyor.Vatandaşlık için Bulgaristan'a gitmek gerekiyor mu bacı? Benim büyük büyük dede Şumnu doğumlu. Olur mu ki çifte vatandaşlık acaba?
Geçenlerde Tv'de haberde vardı, bazı ülkeler elden başvuru alıyormuş. Ben dil bilmiyorum. Bazı ülkeler de online ya da uzaktan başvuru alıyormuş. Ondan sordum. Nüfus kayıt örneğimiz var, miras için çıkartmıştık soyumuzu, 10 yıl oluyor. O dedemden öncesi yok zaten.Benim vatandaşlığım var ama ben orada doğdum . Bence araştırın, orada doğduysa vatandaşlık hakediyor.
Dil bilmemen sorun değil ,büyüklerden birinin orada doğmuş olması yeterli diye biliyorum .Geçenlerde Tv'de haberde vardı, bazı ülkeler elden başvuru alıyormuş. Ben dil bilmiyorum. Bazı ülkeler de online ya da uzaktan başvuru alıyormuş. Ondan sordum. Nüfus kayıt örneğimiz var, miras için çıkartmıştık soyumuzu, 10 yıl oluyor. O dedemden öncesi yok zaten.
Kıız ne izni ben kimim kiDemaa
İzni kopardık ,yarın akşam pasta gecesi o zaman
Benim boyum çok uzun değil canım hatta kısa bile sayılır o bakımdan yani
Kıız ne izni ben kimim kikaptan atıverir valla beni.yeme sen yeme boşver
ara öğünler sağlıksız olmuş çekirdeği bu avucla kurtardiysan maşallah diim ama bu avuç için buluşmaya değmez salepte hazır zannımca içindeki katkı maddelerini düşünemiyorum bile yok canım olmamış bizimle degılsınızSabah kahvaltım saat 11.00
2tane tam bugday ekmegi arası peynirli tost
1bardak şekersiz çay
Ara ögün saat 13.00
1fincan sütlü salep
Öglen yemegi saat 15.00
2kepçe yeşil mercimek yemegi
1büyük kase karışık limonlu salata
Ara ögün saat 16.30
1avuç tuzsuz ay çekirdeği
Akşam yemegi saat 19.00
2 küçük kase ayran çorbası toplam 2kepçe eder
1tahta kaşık sebzeli karışık patates salatası
2dilim peynir
1litre dukan birası
1litre su
ara öğünler sağlıksız olmuş çekirdeği bu avucla kurtardiysan maşallah diim ama bu avuç için buluşmaya değmez salepte hazır zannımca içindeki katkı maddelerini düşünemiyorum bile yok canım olmamış bizimle degılsınız
Hoş geldinİyi akşamlar ben geldim
Anka kaptanım hatırladın mı
Hazir yememen cok iyi.Tesekkur ederim.DeryaOnDiet pastayi ben de seviyorum malesef. Kendim yaptigim icn biraz daha rahatim yiyorum..Hazir gidaya karsiyim. Buarada hazir pasta yiyemez oldum.
Yok canim yapmadim hic. Bugun ben de satin almamamao da yumusakti.Bende yapıyordum ama böyle güzel olmuyordu. Hazırdı bu dışı sert içi yumuşaktı. Benimki heptem yumuşak oluyor. Acaba diyorum azcık fırınamı attılar sertleştı dışı sen hiç yaptınmı ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?