Nisan da ağzıma sürmüyceğim için bu son haftam. Yurt dışından misafirim war rakı balık yapıcaz. Akşam yemeği yemem salatayla geçiştiririm olmazsaSondaki ni hiç sevmedim canına yazık valla bacım hele bu aylarda hiç yaklaşma bile
Kendi haşhaşlı ve cevizliydi üzerine krem şanti ve çikolata rendelemişti güzel olmuştu 1dilim yedimAyyy bayılırım üstü kremalı olanının hastasıyım özellikle
Afiyet olsun da kaptan görmesin bunlarıBugün Bende revani Yidim hemde haşhaşlı
O kadar ağır menüye dayanıyorsun ama bol kalori o son dediğin kuzu ya .Dünya bir yana et yumurta rakı bir yana :))) yarın ki kaçamağımda 3 duble rakı 1000 kalori :)))
Neden önce tatlı ?Mümkünse tatlıyı ilk başta. Çorbayıda en sonda tüket.
yeewYook artık
Kızz neettin sen o kadar et yenir mi yarım koca kuzu ,1 kg et hehehe
Bende istiyorum netten sipariş edeceğim
Bacım senin açlıktan gözün dönmüş yenirmi koca oğlak senin kilon kaç bu aradaWala yerim billa yerim. Taze miss gibi oğlak. Odun ateşinde. Lokum gibi missss :))))
Kendi haşhaşlı ve cevizliydi üzerine krem şanti ve çikolata rendelemişti güzel olmuştu 1dilim yedim
O öyle olmamıştı bi kere sen yoktun ki o zamanBizim kaptan bi gece nutella kavanozunun dibini görene kadar yedigi için nutella ya karşı alerjisi var hala
Tatlı krizini dengelemiş olursun. İştahını kapatır ana yemek fazla tüketmezsin. Çorbayıda fransızların usülü en son içtiğinde de metabolizmanın hızlanmasına yağ yakımına yardımcı olur. 48 kilodayken o şekilde besleniyordum.Afiyet olsun da kaptan görmesin bunları
O kadar ağır menüye dayanıyorsun ama bol kalori o son dediğin kuzu ya .
Neden önce tatlı ?
:))))
Ben geldim geleli kaç kere duydum sayısını hatırlamıyom bile nasıl olmuşsa olmuş ama olmuş işteO öyle olmamıştı bi kere sen yoktun ki o zaman
Hehehe afiyet olsun cnmWala yerim billa yerim. Taze miss gibi oğlak. Odun ateşinde. Lokum gibi missss :))))
Doğrudur belki de, severim de öyle çok bayılmam ben hergün olsun diye. .Et giren yere mi ewemi dert girmez derler :)))))
yeew
Sagol bacımEn sevdiğimdeennn afiyet olsun
Sonuca bak 57 oldum mu oldum mezun oldum mu oldumBen geldim geleli kaç kere duydum sayısını hatırlamıyom bile nasıl olmuşsa olmuş ama olmuş işte
Hiç denemedim ama denemekte fayda var tabiiTatlı krizini dengelemiş olursun. İştahını kapatır ana yemek fazla tüketmezsin. Çorbayıda fransızların usülü en son içtiğinde de metabolizmanın hızlanmasına yağ yakımına yardımcı olur. 48 kilodayken o şekilde besleniyordum.
Hehehe afiyet olsun cnm
Doğrudur belki de, severim de öyle çok bayılmam ben hergün olsun diye. .
Güneş değil mi o yahuEt giren yere mi ewemi dert girmez derler :)))))
yeew
Çok geç gördü bilemAfiyet olsun da kaptan görmesin bunları
O kadar ağır menüye dayanıyorsun ama bol kalori o son dediğin kuzu ya .
Neden önce tatlı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?