Öyle birşey yok senin kararın yapabilirsin ama aramızda kilosu sabit olan yok canım kimaenin detoksa ihtiyacı yok aramızda arkadaşlar. Detoksun gidişi varsa geri sönüşüde var bu aşamadaBU ARADA KIZLAR PAZARTESI GÜNÜ BENİMLE KABAK DETOXUNA BAŞLAMAK ISTEYEN VAR MI? ACİL KILO VERMEM LAZIM.1 YA DA 2 HAFTAYA KIZ KARDESIM DOGUM YAPACAK HAYIRLISIYLA. ISTANBULA GITCEM INSALLAH. TABİ DOGUM FOTOGRAFCISI ORGANIZASYON VS VS HER SEY AYARLANDI. Bİ TON İNSAN OLACAK. ŞİŞMAN OLMAK ISTEMIYORUM YAAAAA.... EN FAZLA 2 HAFTAM VAR. BİRİLERİ BENLE ŞU DETOXA BAŞLASIN BE HACILARR... 3 GÜN SÜRECEK...
Sen kilo bildirmedinAvlu saçmaladık ça saçmaladı bence boşuna vaktini ona harcama bi insanın üzerine yogunlaşılmaz 2haftadır izliyorum çok çok saçmaladılar hele bu hafta
Sporlari buraya mi yaziyoruz artik
Ben burda gördüm onun için yazdım
buraya yazılıyor ama liste var listeye yazicaz
Ayy tmm bulut ya sen de ne desem kızıyon. Valla anlamadım... konuşmuyom tmm artık.Öyle birşey yok senin kararın yapabilirsin ama aramızda kilosu sabit olan yok canım kimaenin detoksa ihtiyacı yok aramızda arkadaşlar. Detoksun gidişi varsa geri sönüşüde var bu aşamada
iltihaplanmış canım antibiyotik verdi damla ve ağrı kesici yazdı.ayyy bu yaşıma kadar böyle bir ağrı görmedim sabaha kadar ağla ağla helak oldum.asya_01 baptın canım ne dediler
Geçmiş olsun canımiltihaplanmış canım antibiyotik verdi damla ve ağrı kesici yazdı.ayyy bu yaşıma kadar böyle bir ağrı görmedim sabaha kadar ağla ağla helak oldum.
kız şimdi gördüm mesajını nerelerdesin sen nasıl gidiyorGünaydın 12. Takımın Fit ve başarılı hatunları
3. Olmuşsunuz tebrik ediyorum hepinizi
aşkım bir sor neden kızdım. ankada hep derdi kilo verebiliyorken detoks şok diyet yapmayın diye zararlı olmasa dermiAyy tmm bulut ya sen de ne desem kızıyon. Valla anlamadım... konuşmuyom tmm artık.
yanına bir ortak olunca çok iyi oolur biribinize deestek olursunuz ne güzelTünaydın can kızlar. Yeğenim bu hafta sonu da geldi, çok sıkıştırmadan ders yapıyoruz, kahve içiyorum şuan, moladayiz. Kaçamak yok, devam ediyorum. Görümcem de diyette, birlikte güzel motive oluyoruz bir araya gelince.
kıyamam ya geçer insallah geçmiş olsun. bende şimdi menü ve spor listelerini hazırladım atıcam buraya.iltihaplanmış canım antibiyotik verdi damla ve ağrı kesici yazdı.ayyy bu yaşıma kadar böyle bir ağrı görmedim sabaha kadar ağla ağla helak oldum.
kv kp okurken eskiden burda çok yadırgıyodum buda ney diye alıştımbenim akşama kv kp gelebilirlermis evi topluyorum ışık hızında
Tmm gülümaşkım bir sor neden kızdım. ankada hep derdi kilo verebiliyorken detoks şok diyet yapmayın diye zararlı olmasa dermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?