Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

buraya yazılıyor ama liste var listeye yazicaz

Öyle birşey yok senin kararın yapabilirsin ama aramızda kilosu sabit olan yok canım kimaenin detoksa ihtiyacı yok aramızda arkadaşlar. Detoksun gidişi varsa geri sönüşüde var bu aşamada

Sporlari buraya mi yaziyoruz artik

Ben burda gördüm onun için yazdım

buraya yazılıyor ama liste var listeye yazicaz

Evet geçen hafta oylama yaptık takip edenler görmüştür arkadaşlr oy çokluğu evetle buradan devam edeceğiz eski liste bulunup alına spor eklenecek pıçuanlama yapılıp toplanıcak. Eğer bulamazsanız beni etiketleyin sorun ben size bulurum canlarım

Öyle birşey yok senin kararın yapabilirsin ama aramızda kilosu sabit olan yok canım kimaenin detoksa ihtiyacı yok aramızda arkadaşlar. Detoksun gidişi varsa geri sönüşüde var bu aşamada
Ayy tmm bulut ya sen de ne desem kızıyon. Valla anlamadım... konuşmuyom tmm artık.

Tünaydın can kızlar. Yeğenim bu hafta sonu da geldi, çok sıkıştırmadan ders yapıyoruz, kahve içiyorum şuan, moladayiz. Kaçamak yok, devam ediyorum. Görümcem de diyette, birlikte güzel motive oluyoruz bir araya gelince.

yemek pişiricem mutfaktayim bu yandan da kizin dagittiklarini topluyorum UOTE="asya_01, post: 55580743, member: 687778"]nörüyonuz kızlar?[/QUOTE]

yanına bir ortak olunca çok iyi oolur biribinize deestek olursunuz ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…