- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
canım şimdi orda haklısın sürekli gözünün önünde cumaydı dün hem üzülme bu seferlik olmuş artıkGünaydın kızlar
6 nisan cuma menü
Sabah 08.00
Peynir
Zeytin
Domates salatalik yesillik
Yoğurt
Az kayisi kompostosu
Öğle 13.00
Bol salata(çoban,tavuklu,semizotlu) hepsinden az az
1 dilim sebzeli pide
Akşam
2 parca izgara tavuk
2 kasik eriste
Bol salata
Ve 1 profiterol maalesef.
Burdaki tatlilara karsi koymak o kadar zor ki.
20bin adim attim ve 2 bardak yesil çay ictim.
GELELİM FASULYENİN FAYDALARINAA !!!
Yorum yapamıyorum tablolar karşısında arkadaşlar bol çarpılı ve bol sıfırlı iki tablo. Belkide menüler ve sporlar eksiksiz olsa 500-600 değil 900-1000 gram vericektiniz. Bu disiplinsizlik nereye kadar. Siz takıma bende katılmak istiyorum aranıza deyip 1.sayfadaki kuralları kabul ettiğiniz anda o kurallara uymak zorundasınız.. Ki disiplin düzen varsa yolunuzu çizmişsiniz ışığa yürüyorsunuz demektir. Böyle bir liste son olsun bu takımda lütfen.
Eki Görüntüle 2134186
@florence_N abla çok teşekkür ederim listede değilsin mezun dahi değilsin izindesin ona rağmen gayretin taktiri hak ediyor..
@Edebiye 00 sen hep menülerini eksiksiz yazdın hemde iyisiyle kötüsüyle yine eksiksiz kuzum
@icecandy listeye girmek için öyle gayretliki. Tüm deneme sürecindekive listedeki arkadaşların yapması gerekeni elinden geldiğince yapmaya çalışıyor. Fena geldi fena gidecek yavrum benim
@tomrs @karamelli_turta bir tane eksik olunca hemen anlıyorum ya ben gözden kaçırdım ya da siz. Eksileriniz en büyük gösterge. Menülere dikkat ettiğiniz için teşekkürler
Eki Görüntüle 2134187
@elifff_9595 canım tebrik ederim geçen hafta olduğu gibi hatta bir aydır olduğu gibi yine spor birincisisin
Sakın takımı kendine örnek alma. Kilolarının gidişi olsunda dönüşü olmasın
@afatmas canım devam et böyle daha yeni katıldın aramıza puanların çok iyi ama her gün yada bir gün dinlenip diğer gün yapman çok faydalı olacak kilo vermende sende bakma takımdakilere. Geldi verdi kilocukları bi çırpıda diye baksınlar arkanızdan
Takımın gerisine söylecek başka lafım yok..
afiyet oolsun canım poğacayı yedim diyemi akşam yemeğini hafif yedin iyi yapmışsın gerçi yarım yemişsin oonuda ama temkinli olman çok güzel7 nisan cumartesi menü
Sabah 10:00
2 yumurtalı omlet
10 badem
8 zeytin
Domates ve salatalık
Melisa çayı
Ara 15:00
Yarım sosyete poğaçası (Alternatifim yoktu)
Sade türk kahvesi
Akşam 18:30
1 porsiyon köz salata
4 yk limonlu yoğurt
1 kapya biber
Su: 3lt
Spor: 30 dk yürüyüş
Abla deme kız bana. Çocuk odasına ranza almıştık, o geldi bugün. Montajı vs anca bitti. Çocukların dolabının yerini falan da değiştirdik, dolabı boşalt, sil, yerlestir, çok yoruldum. Oda kocaman oldu, değdi uğraşlara. En çok da ufaklık beşikten kurtuldu ona seviniyorum. Hemen katlayıp kaldırdım beşiği. Park yataklardandi. Çok yoruldum ama çok.Nerdesiniz kızlar
GELELİM FASULYENİN FAYDALARINAA !!!
Yorum yapamıyorum tablolar karşısında arkadaşlar bol çarpılı ve bol sıfırlı iki tablo. Belkide menüler ve sporlar eksiksiz olsa 500-600 değil 900-1000 gram vericektiniz. Bu disiplinsizlik nereye kadar. Siz takıma bende katılmak istiyorum aranıza deyip 1.sayfadaki kuralları kabul ettiğiniz anda o kurallara uymak zorundasınız.. Ki disiplin düzen varsa yolunuzu çizmişsiniz ışığa yürüyorsunuz demektir. Böyle bir liste son olsun bu takımda lütfen.
Eki Görüntüle 2134186
@florence_N abla çok teşekkür ederim listede değilsin mezun dahi değilsin izindesin ona rağmen gayretin taktiri hak ediyor..
@Edebiye 00 sen hep menülerini eksiksiz yazdın hemde iyisiyle kötüsüyle yine eksiksiz kuzum
@icecandy listeye girmek için öyle gayretliki. Tüm deneme sürecindekive listedeki arkadaşların yapması gerekeni elinden geldiğince yapmaya çalışıyor. Fena geldi fena gidecek yavrum benim
@tomrs @karamelli_turta bir tane eksik olunca hemen anlıyorum ya ben gözden kaçırdım ya da siz. Eksileriniz en büyük gösterge. Menülere dikkat ettiğiniz için teşekkürler
Eki Görüntüle 2134187
@elifff_9595 canım tebrik ederim geçen hafta olduğu gibi hatta bir aydır olduğu gibi yine spor birincisisin
@afatmas canım devam et böyle daha yeni katıldın aramıza puanların çok iyi ama her gün yada bir gün dinlenip diğer gün yapman çok faydalı olacak kilo vermende sende bakma takımdakilere. Geldi verdi kilocukları bi çırpıda diye baksınlar arkanızdan
Teşekkürler canımGELELİM FASULYENİN FAYDALARINAA !!!
Eki Görüntüle 2134186
Eki Görüntüle 2134187
İnanamıyorum ben bu menü ile düşer bayılırım çalışırken7 nisan menü
Sahur 3.00
1 dilim kek ( yemicektim ama dayanamadım)
2 haşlama yumurta ( yoğurtla)
1 avuç kuruyemiş
İftar saat 20.00
1 kase buğday çorbası
5 yemek kaşığı mantar sote
Su 1.5 lt
İnanamıyorum ben bu menü ile düşer bayılırım çalışırken
Nasıl dayanıyorsun ?
Allah kabul etsin. ..
Yine de az gibi geldi bana ama duyuyorsan tabi sorun yok .Evde olduğum için anca ev işi yapıyorum canım.
Midem küçüldü galiba artık doyuyorum eskiden olsa saldırırdım ertesi güne herşeye..
Bide dünkü browni ve sahurdaki kekden dolayı vicdan yaptım psikolojikmen kiloma zarar gelcekmiş gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?