Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım şimdi orda haklısın sürekli gözünün önünde cumaydı dün hem üzülme bu seferlik olmuş artık

7 nisan cumartesi menü
Sabah 10:00
2 yumurtalı omlet
10 badem
8 zeytin
Domates ve salatalık
Melisa çayı

Ara 15:00
Yarım sosyete poğaçası (Alternatifim yoktu)
Sade türk kahvesi

Akşam 18:30
1 porsiyon köz salata
4 yk limonlu yoğurt
1 kapya biber

Su: 3lt
Spor: 30 dk yürüyüş

06 Nisan Cuma menüm:
Sabah 07.30 :
1 yumurta, 1 domates, 3 zeytin.
Ara 09.30 : 5 tane leblebi, 2 tane eti form bisküvi ve 1 nescafe
Öğle 12.00: Tavuk çorba, yarım tabak orman kebap, yarım tabak zeytinyağlı pırasa
Akşam: Birkaç tane elma dilim patates, 2 tane nugget ve 1 bardak blush

07 Nisan Cumartesi menüm:
Erkek arkadaşımla kahvaltıya gittik serpme idi yedim biraz.
Sabah 09.00: Domates, salatalık, 3 çatal omlet, çeyrek dilim simit, 5 tane yeşil zeytin, 1 az bi çatal ucu fıstık ezmesi ve ne kadar yediğimi anlayamadığım kadar peynir yedimm
11.30 : Yarım kase magnolia ve şekersiz türk kahvesi
18.00 : 4 tane ceviz ve yarım kase yoğurt.

Yarın gezip tozma yok normal yeme düzenine devam, çok yoğun bi hafta geçirince cuma akşamı ve cumartesi günün yarısı acısını çıkarmakla geçti.

GELELİM FASULYENİN FAYDALARINAA !!!
Yorum yapamıyorum tablolar karşısında arkadaşlar bol çarpılı ve bol sıfırlı iki tablo. Belkide menüler ve sporlar eksiksiz olsa 500-600 değil 900-1000 gram vericektiniz. Bu disiplinsizlik nereye kadar. Siz takıma bende katılmak istiyorum aranıza deyip 1.sayfadaki kuralları kabul ettiğiniz anda o kurallara uymak zorundasınız.. Ki disiplin düzen varsa yolunuzu çizmişsiniz ışığa yürüyorsunuz demektir. Böyle bir liste son olsun bu takımda lütfen.

@florence_N abla çok teşekkür ederim listede değilsin mezun dahi değilsin izindesin ona rağmen gayretin taktiri hak ediyor..
@Edebiye 00 sen hep menülerini eksiksiz yazdın hemde iyisiyle kötüsüyle yine eksiksiz kuzum
@icecandy listeye girmek için öyle gayretliki. Tüm deneme sürecindekive listedeki arkadaşların yapması gerekeni elinden geldiğince yapmaya çalışıyor. Fena geldi fena gidecek yavrum benim
@tomrs @karamelli_turta bir tane eksik olunca hemen anlıyorum ya ben gözden kaçırdım ya da siz. Eksileriniz en büyük gösterge. Menülere dikkat ettiğiniz için teşekkürler

@elifff_9595 canım tebrik ederim geçen hafta olduğu gibi hatta bir aydır olduğu gibi yine spor birincisisin
Sakın takımı kendine örnek alma. Kilolarının gidişi olsunda dönüşü olmasın
@afatmas canım devam et böyle daha yeni katıldın aramıza puanların çok iyi ama her gün yada bir gün dinlenip diğer gün yapman çok faydalı olacak kilo vermende sende bakma takımdakilere. Geldi verdi kilocukları bi çırpıda diye baksınlar arkanızdan

Takımın gerisine söylecek başka lafım yok..

florence_N
tomrs elifff_9595
karamelli_turta
I icecandy
@Edebiye 006
afatmas

afiyet oolsun canım poğacayı yedim diyemi akşam yemeğini hafif yedin iyi yapmışsın gerçi yarım yemişsin oonuda ama temkinli olman çok güzel

Nerdesiniz kızlar
Abla deme kız bana. Çocuk odasına ranza almıştık, o geldi bugün. Montajı vs anca bitti. Çocukların dolabının yerini falan da değiştirdik, dolabı boşalt, sil, yerlestir, çok yoruldum. Oda kocaman oldu, değdi uğraşlara. En çok da ufaklık beşikten kurtuldu ona seviniyorum. Hemen katlayıp kaldırdım beşiği. Park yataklardandi. Çok yoruldum ama çok.

Cumartesi menü
Sabah 10:00
1 porsiyon sucuk (3 tane 1 lira kadar)
1 porsiyon lor (1 çay bardağı kadar)
1 haşlanmış yumurta

Ara çeyrek dilim ıslak kek

Akşam 20:00
3 orta boy içli köfte
2 bardak ayran
Yarım kase salata
Su bilmiyorum. 2 ltyi geçmiştir ama.

Canım çok sağol benim 3 günlük menü günü bişey yoktu zaten su orucu yapmıştım ya belirteyim dedim..
Ben kaplıcaya geldim balıkesire o yüzden aşırı bi spor yapamıcam bu hafta mekanda pek uygun değil ama bol bol yürüyüş düşünüyorum inşallah temiz havadan faydalanmak adına.
Sonra kaldığım yerden devam inşallah:)

7 nisan menü

Sahur 3.00

1 dilim kek ( yemicektim ama dayanamadım)
2 haşlama yumurta ( yoğurtla)
1 avuç kuruyemiş

İftar saat 20.00

1 kase buğday çorbası
5 yemek kaşığı mantar sote

Su 1.5 lt

Teşekkürler canım

7 nisan menü

Sahur 3.00

1 dilim kek ( yemicektim ama dayanamadım)
2 haşlama yumurta ( yoğurtla)
1 avuç kuruyemiş

İftar saat 20.00

1 kase buğday çorbası
5 yemek kaşığı mantar sote

Su 1.5 lt
İnanamıyorum ben bu menü ile düşer bayılırım çalışırken
Nasıl dayanıyorsun ?
Allah kabul etsin. ..

İnanamıyorum ben bu menü ile düşer bayılırım çalışırken
Nasıl dayanıyorsun ?
Allah kabul etsin. ..

Evde olduğum için anca ev işi yapıyorum canım.
Midem küçüldü galiba artık doyuyorum eskiden olsa saldırırdım ertesi güne herşeye..
Bide dünkü browni ve sahurdaki kekden dolayı vicdan yaptım psikolojikmen kiloma zarar gelcekmiş gibi hissediyorum.

07 Nisan Cumartesi ;

Kahvaltı 12.30;1,5 yumurtadan domates biberli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
3 yk menemen

Ara 14.30;sade türk kahvesi

Ara 17.30;1 kivi
Beyaz çay

Akşam 20.00;1 kase mercimek çorbası
2 küçük köfte
3 yk buğday salatası
3 yk zeytinyağlı bezelye

Ara 21.30;yeşil çay
6 badem

2,5 lt su

Yine de az gibi geldi bana ama duyuyorsan tabi sorun yok .
Bu menülerimi ramazanda unutun bir de o zaman görün beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…