- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
elifff_9595 kaplıcalara gitmiştin dimi nasıl geçiyor
Hahaha ama hamilelik işte bahane edip bulduğunu yemişsin
Hayırdır kötü bir şey miGunaydın kizlarrokuldan izin aldim sabah için bir sebepten otürü. Bir saate gidecem ama yine
Afiyet olsunKimin oykusuuuu buuu.
Bu benim oykummm birazcik yarali...
9 nisan pazartesi
Sabah
Yuvarlak bir servis tabagina
Hasladigim yumurtayi,papatya gibi kestigim domatesi rendeledigim havucu ,miss gibi erzurumdan geleb tel peynirimi ve uc zeytinimi koyup ustune biraz hakkiki yag gezdirip:)
Birazcik pull bibercik ve tuzla bulusturduktan sonra karsina oturdum ve benimsin didim....
Miss givi iki sekersiz cayla yedim....
Bu arada yarim dilim bile degil bi cavdar aldim..onunda ustune miss ev yapimo pekmez aldim gumlettim..
Ohhh kahvalti yapmak ne guzel...
Ara
Tabbiki turk kahvesi...
Oglen
İki kasik yesil mercimekli havuclu bulgur pilavi yedim..
Yanina haslanmis iki kofte kadar tavuk
But-gogus
İki bardak aryan:))
Aksam
Bir kase misssss gibi tarhana corbasi
Uc kasik kadar firinda mantar sote..
Su:2 litre
Kız yok yok ne imkanı anca hesap kitap yapıyorumHadi bulutunkinde bi imkan var da yawww bir haftada 10 kilo neyy
Yesil mercimegi hasliyorsun..havucuda rendeleyio biraz soteliyorsun..Afiyet olsunHavuçlu mercimekli pilav nasıl oluyor
Yok bebeem her şey yolunda insallahHayırdır kötü bir şey mi
İllede yeşil mercimekmi olmalı. Birde ne kdar yiyebilirim 3yk falan dimi. Yaparsam az yaparım kimse yemez bizdeYesil mercimegi hasliyorsun..havucuda rendeleyio biraz soteliyorsun..
Bulguru soganla kavuruyorsun..icine cok az salca sonra ustune yesil mercimek ve havucu koyuo yine kavuruyorsun sonra kaynar suyu koyup pisiriyorsun mihtesemmm i lezzet oluyo dine derim
Yesil mercimekle yaptim hep..az yap.bende iki ic yk yiyorum..doyuruyo zaten..İllede yeşil mercimekmi olmalı. Birde ne kdar yiyebilirim 3yk falan dimi. Yaparsam az yaparım kimse yemez bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?