180 lira gelmiş bizede doğalgaz çok şükür çok iyi gelmiş. Ben çoğu zaman yakmıyorum kıyamıyorum alt kat bizim bogrum. kat kat giyiniyorum annem açıyo. Daha önce bir kaza yaşadınmı arabadaBen de aksine evden çıkınca daha iyiyim bu konuda. Ama araba 100 u geçince çok tedirgin oluyorum, ve sanırım da pisbogazlik işte .Hepsi birden. Cumaya gitse baribyediklerim.. Spor da yapamadım bugün. 4 gün yağmurlu olacakmis. Cumartesi iş vardı evde, çocuk odası kurduk. Din evde yoktum derken bugün 3 makine çamaşır yıkadım, kuruttum, katladim, evi temizledim, yemek memek derken bu saat oldu. Büyük oğlum ortanca oğlumun kafasına ketçap sürdü, bu saatte yıkamak zorunda kaldım bir de. Hasta olmaz inşallah. Ev hafif serin, kaloriferi yakmadim.
Yok galiba kuzum ben görmedim sen yaz bende altına yazayımSpor paylaşımı oldu mu
Fitnisa gitmeyi çok isterdim. Bebeklerle zor. Merak ettimBu gün varya kaç aylık fitness peogramımı değiştirelim dedik. Beni varya ne yordu yarısını yapabildim çıktım geldim çok zormuş. Kollarım bacaklarım sıkılaşsın dedim ne hareketler var bi görseniz
Keşke gidebilsen insan kendini çok dinç hissediyor anlatamamFitnisa gitmeyi çok isterdim. Bebeklerle zor. Merak ettim
Bende 10 kilo vermeliyim ama 1 haftada10 haftada 10kilo her hafta bir kilo nasıl gidecek kızlar ya şuan ağlicam. Ben ramazanda nasıl tutucam kendimi. Her hafta 1 kilo nasıl vericem
Aslında yapilabilir bir şey ama bizim kilolarda. Senin kilonda işler daha da zorlaşıyor. Bir de ramazanda nasıl olacak bilemiyorum yaaa... sahurda hayvan gibi yemem insallah10 haftada 10kilo her hafta bir kilo nasıl gidecek kızlar ya şuan ağlicam. Ben ramazanda nasıl tutucam kendimi. Her hafta 1 kilo nasıl vericem
İnsaallahcanim..ahh keske gercekten bi kajve olsun icebilsekAyyy merve gelirim bak. Yapacam da bizim oğlan çıt çiksa uyanacak şu an. Kalkip yapmadım valla... afiyetler olsun. Insallah bir gün birlikte içeriz
Oyle gulm ..Allah can sagligi versin..evde dursan yine yaparsin birseylee eksik etmessin kahveni vs. Ama calisiyosun okuyosun...kahve degil su icebilmeye firsat bulabiliyosun helal olsun ...Afiyet olsun cnaim. Ayy icerim valla bir Turk kahvesi olsa da icsem. Ne evde var turk kahvem ne iste.
Insan belli bir sure baska ulkede yasiyinca alisiyor da yazin Turkiyeye gelip geri donunce zor oluyorInsan o zaman neyi birakip gittigini anliyor. Ama iste dunya boyle dogdugun degil doydugun yer derler ya nerde hayat daha rahatsa bizim iicn ordayiz
Hadi bulutunkinde bi imkan var da yawww bir haftada 10 kilo neyyBende 10 kilo vermeliyim ama 1 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?