Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

180 lira gelmiş bizede doğalgaz çok şükür çok iyi gelmiş. Ben çoğu zaman yakmıyorum kıyamıyorum alt kat bizim bogrum. kat kat giyiniyorum annem açıyo. Daha önce bir kaza yaşadınmı arabada

09.04.2018 spor listesi

bulutungokyuzu

1. tomrs =
1 saat yürüyüş. 60 puan
50+50+yan mekik+50 mekik
Toplam=210

Bu gün varya kaç aylık fitness peogramımı değiştirelim dedik. Beni varya ne yordu yarısını yapabildim çıktım geldim çok zormuş. Kollarım bacaklarım sıkılaşsın dedim ne hareketler var bi görseniz

Fitnisa gitmeyi çok isterdim. Bebeklerle zor. Merak ettim

bulutungokyuzu

1. tomrs =
1 saat yürüyüş. 60 puan
50+50+yan mekik+50 mekik
Toplam=210

2. Bulutungokyuzu
20dk eliptik 60
10dk hit cardio 40
90 mekik 90
660 bölgesel 132
Toplam 322

3.karamelli turta :60 dk yürüyüş :60 puan

10 haftada 10kilo her hafta bir kilo nasıl gidecek kızlar ya şuan ağlicam. Ben ramazanda nasıl tutucam kendimi. Her hafta 1 kilo nasıl vericem
Aslında yapilabilir bir şey ama bizim kilolarda. Senin kilonda işler daha da zorlaşıyor. Bir de ramazanda nasıl olacak bilemiyorum yaaa... sahurda hayvan gibi yemem insallah

Gecen sene hamileydim ramazanda. Oruç tutamadım ama yine de sahurlarda yiyodum...tutmayan halim oysa tutan halim nasıl olur acep

Kimin oykusuuuu buuu.
Bu benim oykummm birazcik yarali...
9 nisan pazartesi
Sabah
Yuvarlak bir servis tabagina
Hasladigim yumurtayi,papatya gibi kestigim domatesi rendeledigim havucu ,miss gibi erzurumdan geleb tel peynirimi ve uc zeytinimi koyup ustune biraz hakkiki yag gezdirip:)
Birazcik pull bibercik ve tuzla bulusturduktan sonra karsina oturdum ve benimsin didim....
Miss givi iki sekersiz cayla yedim....
Bu arada yarim dilim bile degil bi cavdar aldim..onunda ustune miss ev yapimo pekmez aldim gumlettim..
Ohhh kahvalti yapmak ne guzel...

Ara
Tabbiki turk kahvesi...

Oglen
İki kasik yesil mercimekli havuclu bulgur pilavi yedim..
Yanina haslanmis iki kofte kadar tavuk
But-gogus
İki bardak aryan:))

Aksam
Bir kase misssss gibi tarhana corbasi
Uc kasik kadar firinda mantar sote..

Su:2 litre

Oyle gulm ..Allah can sagligi versin..evde dursan yine yaparsin birseylee eksik etmessin kahveni vs. Ama calisiyosun okuyosun...kahve degil su icebilmeye firsat bulabiliyosun helal olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…