canım yuklenmedım ekmek yok şeker yok şeker de elma yedımCanım dünkü menünü kaçırdım ben galiba az yiyorsun bir anda yüklenme yemeklere dikkat et kendine
yok canım kalın değil aslında ama sıfır koldan çok bunu yakıştırıyorum kendime hem düğün yozgatta bu dhaa uygun olur dedim :)Oo güzelmiş kolların kalınmıda kollu aldın
Kariyer.net en güwenli sitelerden biri. 1000 kişide başwursa insan kaynakları yaşına cv sine bakarak değerlendirme yapıp ona göre mulakata çağırıyor. Dewam et bırakma o siteyi@DeryaOnDiet elimden geldiğince araştırıyorum başvuruyorum. Tam bana uygun çok güzel işler var hepsine başvurdum. Ama şöyle düşünüyorum kariyer.net gibi sitelerden alım yapmaya ne kadar açıklar. Açık olmasalar ilanı oraya vermezler. E ilanı verdin bende kedime güveniyorum neden beni çağırmıyorsun en azından görüşmeye. 1500e yakın başvuru var çoğunda. Neye göre seçiyorlar.
Birkaç kişiye sordum böyle sitelere iş ilanı veren şirketler aranıp hani bu pozisyonda birini arıyormuşsunuz denmesini hoş karşılamıyorlarmış. Bu sebepten arayamıyorumda. Yinede tek tek şirketlerin telefonlarını bulup arasammı. Ya da adreslerini bulup cv mi götürsem ne kadar doğru olur hiçbir fikrim yok
Kariyer.net en güwenli sitelerden biri. 1000 kişide başwursa insan kaynakları yaşına cv sine bakarak değerlendirme yapıp ona göre mulakata çağırıyor. Dewam et bırakma o siteyi
Beyaz lahana diyeti we günde 1-2 saat yürüyerek çok kolay werebilirsin.teşekkürler asyacımm :)
Kız o zaman niye öyle diyosun bende baya yedin sandııımmcanım yuklenmedım ekmek yok şeker yok şeker de elma yedım
Anladım tamamdır çok iyi yapmışsın o zaman. Bende kol seviyordum ama biraz daha yaşı büyük gösteriyor diye düşünüyorum. Ama tani orası için bu daha uygunyok canım kalın değil aslında ama sıfır koldan çok bunu yakıştırıyorum kendime hem düğün yozgatta bu dhaa uygun olur dedim :)
Daha önce istediğim türde bir yerde çalışmadım ama stajlarımı yazdım. Reeim koymaya korktum ya nasıl bir resim koymayılım vesikalık mı olmalıBu arada sakın arama ciddiye bile almazlar. Zaten kariyer. Net de senin cw yokmu ? Ordan bakıyorlar. Aynı zamanda resmini koymalısın. Prezantabıl olmanda ayrıcalık. Referans gösterdiğin yerler we daha önceki konumlarında sağlam olmalı
Arti gelmesin de2 gün sonra adet dönemim ,şişkinlik hissediyorum
Cumaya düşüş bekleyemicem bu hafta galiba ..
Canım yapmayın işte hep diyoruuummmKabak tadı verdi anlayacaginizbi daha da yapamam da yiyemem de heralde normalde 3 gün yapiliyo ama ben bugün zor yaptim. Hele öğleni yogurtla yiyemedim peynirle yedim. Sabah da bir dilim ekmek ekledim ne zamn detox yapmaya kalksam basarisiz oluyom. Hiç bana göre değil
Benimde dört ay oldu bak şimdi resim atıcam sende böyle yaz motive olursunYarın 2 ay oluyor siteye geleli... vay beee ne çabuk geçti zaman...zaman cabuk geçti de keske kilolar da çabuk gitseydi
Mekikle gidiyor bebeğimyaa kızlarr bu karın bölgemden nefret ediyorum yaa.abim kilo mu almışsın sen bel bölgen kalınlaşmış dedi yaanefret ediyorum şu göbektenn nefretttt.bide keyfim yerindeydi eşim zayıflamışın dedi bugün ne mutu olmuştum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?