Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kariyer.net en güwenli sitelerden biri. 1000 kişide başwursa insan kaynakları yaşına cv sine bakarak değerlendirme yapıp ona göre mulakata çağırıyor. Dewam et bırakma o siteyi

Bu arada sakın arama ciddiye bile almazlar. Zaten kariyer. Net de senin cw yokmu ? Ordan bakıyorlar. Aynı zamanda resmini koymalısın. Prezantabıl olmanda ayrıcalık. Referans gösterdiğin yerler we daha önceki konumlarında sağlam olmalı
Kariyer.net en güwenli sitelerden biri. 1000 kişide başwursa insan kaynakları yaşına cv sine bakarak değerlendirme yapıp ona göre mulakata çağırıyor. Dewam et bırakma o siteyi

yok canım kalın değil aslında ama sıfır koldan çok bunu yakıştırıyorum kendime hem düğün yozgatta bu dhaa uygun olur dedim :)
Anladım tamamdır çok iyi yapmışsın o zaman. Bende kol seviyordum ama biraz daha yaşı büyük gösteriyor diye düşünüyorum. Ama tani orası için bu daha uygun

Daha önce istediğim türde bir yerde çalışmadım ama stajlarımı yazdım. Reeim koymaya korktum ya nasıl bir resim koymayılım vesikalık mı olmalı

o dun akşamdı bu gun tekrar başladım ama yağ yakan denenmış detoks kur var mı

10 nisan salı menüm

08.00
2 yumurta tereyaginda yaptim anca 1 ini yedim heralde
1 kk suzme peynir
1 dilim kepekli ekmek

13.00
1 kabak 1 tatli kaşigi zeytinyaginda rendeleyip soteledim
1 kk suzme peynirle

17.00
1 elma

18.00
1 kabak yine rendeledim ve 1 tk zeytinyagi ile soteledim
1 kase yogurtla yedim

Kabak tadı verdi anlayacaginizbi daha da yapamam da yiyemem de heralde normalde 3 gün yapiliyo ama ben bugün zor yaptim. Hele öğleni yogurtla yiyemedim peynirle yedim. Sabah da bir dilim ekmek ekledim ne zamn detox yapmaya kalksam basarisiz oluyom. Hiç bana göre değil

Canım yapmayın işte hep diyoruuummm

yaa kızlarr bu karın bölgemden nefret ediyorum yaa.abim kilo mu almışsın sen bel bölgen kalınlaşmış dedi yaanefret ediyorum şu göbektenn nefretttt.bide keyfim yerindeydi eşim zayıflamışın dedi bugün ne mutu olmuştum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…