- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Niye canim, bakiyorum diyordun vaz mi gectin?Yokki gitsin
Haklisin canim. Once bir cevap gelsin.Hakkında en hayirlisi nasılsa oyle olsun bakalım.Cewap gelsin o zmn daha ayrıntılı düsunursun bence de
isin komik yani baska bir bolume basvurmadan once sordum mudure bak dedimben maastan pozisyondan memnun degilim ac bana pozisyon kalayim burda degilse baska yerlere basvuracagim bana dedi ki 1 sene sonra acarim. ee ben de kabul etmedim tamam o zaman basvuruyorum dedim dun mu dank etti gidecegimi anladi anlamadim ki durdu yaa Derya pozisyon acsam maasini da istedigin duzeye getirsem kalir misin bizimleGitmeni istemiyorsa pozisyonunu yükseltsin orası kocaman bir şirket. Kimin ne kadar bilgi birikimi tecrübesi ve isteği varsa işini güzel yapıyosa bence ona yatırım yapılmalı
Insllah canim. ee yas geldi 33 e 3 5 sene daha yukseldim yukseldim degilse 40 tan sonra zor. Ayni pozisyonda kaliyor ve hatta pozisyon dusuruyorlar yas ilerleyinceEmin çünkü başarılı bir kadındın
Valla yemegime icmeme hep vakit bulurum. Pis bogazim benOyle gulm ..Allah can sagligi versin..evde dursan yine yaparsin birseylee eksik etmessin kahveni vs. Ama calisiyosun okuyosun...kahve degil su icebilmeye firsat bulabiliyosun helal olsun ...
bulutungokyuzu dün spor yapmayanlar..
soffty
deyno
@Edebiye 006
florence_N
DeryaOnDiet
S sibell16
O ozlemm89
S shameless35
E Elifaslan1986
asya_01
M Makbiile
Desal
I icecandy
afatmas
Elifcim 2 haftalik aradan sonra sukur bugun yapacagim sporumubulutungokyuzu dün spor yapmayanlar..
soffty
deyno
@Edebiye 006
florence_N
DeryaOnDiet
S sibell16
O ozlemm89
S shameless35
E Elifaslan1986
asya_01
M Makbiile
Desal
I icecandy
afatmas
bizim kayınbiraderin de bu yaza düğünükızlar balık elbise aldım onun için biraz daha zayıflamam lazım 12 gün sonra kayınbiraderimin düğünü var :))
Tamamdır bakim nasıl olcekYesil mercimekle yaptim hep..az yap.bende iki ic yk yiyorum..doyuruyo zaten..
Evet çoğu aektörde öyle dinamiklik mi derler aktiflikmi azalıyor diye gördüklerindenInsllah canim. ee yas geldi 33 e 3 5 sene daha yukseldim yukseldim degilse 40 tan sonra zor. Ayni pozisyonda kaliyor ve hatta pozisyon dusuruyorlar yas ilerleyince
Bazıları geçiktiriyor diye biliyorum ama madem imkansız psikolojikte olabilir hala sıkıntılı r dönemdesin canım o yüzdende bücut dengeye gelemişte olabilirKozcelerrr nerdediniz...bugun uzerimde bir acayiplik var..hep uykum geliyo...
Kizlar hala adet olmadim ....
Kafama takiyorum...
Birde midem eksiyo..benim hamileliklerimin ilk aylarinda boyle midem eksir..
Hamile kalmam imkansiz ....
Ama neden hala adet olmadim ve neden midem boyle eksiyo...
Acaba diyorum safram alindigi icin mi...afff
...ameliyat oncesi olmadigim icin test yaptim(idrar)..birsey cikmadi ama hala adet olamayinca...
Aldigim agri kesiciler narkoz vs..ustuste geldigi icinmi uzadi ki acaba..
Allah askina bana bi akil verin..
Canım dünkü menünü kaçırdım ben galiba az yiyorsun bir anda yüklenme yemeklere dikkat et kendineevet ben yapmadım spor
Olsun yapmış olda yazmamış ol kuzumBen yaptım menüme de ekledim ama spor listesine eklememişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?