Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gitmeni istemiyorsa pozisyonunu yükseltsin orası kocaman bir şirket. Kimin ne kadar bilgi birikimi tecrübesi ve isteği varsa işini güzel yapıyosa bence ona yatırım yapılmalı
isin komik yani baska bir bolume basvurmadan once sordum mudure bak dedimben maastan pozisyondan memnun degilim ac bana pozisyon kalayim burda degilse baska yerlere basvuracagim bana dedi ki 1 sene sonra acarim. ee ben de kabul etmedim tamam o zaman basvuruyorum dedim dun mu dank etti gidecegimi anladi anlamadim ki durdu yaa Derya pozisyon acsam maasini da istedigin duzeye getirsem kalir misin bizimle deyince ayy bir guldum tutamadim kendimi dedim ben sana hicbiryere basvurmadan sordum 1 sene bekle dedin.
Neyse bakalim bir cevap gelsin de ona gore. Bolumde cok da rahatim aslinda hem okul ders sinav saatlerimde istedigimde gelip gidiyorum. Yeni bolumun mudurune sormam lazim orda da bu kadar esnk olurlar mi

Oyle gulm ..Allah can sagligi versin..evde dursan yine yaparsin birseylee eksik etmessin kahveni vs. Ama calisiyosun okuyosun...kahve degil su icebilmeye firsat bulabiliyosun helal olsun ...
Valla yemegime icmeme hep vakit bulurum. Pis bogazim ben Hicbirseye vakit olmasin yemeye bulurum

Kozcelerrr nerdediniz...bugun uzerimde bir acayiplik var..hep uykum geliyo...
Kizlar hala adet olmadim ....
Kafama takiyorum...
Birde midem eksiyo..benim hamileliklerimin ilk aylarinda boyle midem eksir..
Hamile kalmam imkansiz ....
Ama neden hala adet olmadim ve neden midem boyle eksiyo...
Acaba diyorum safram alindigi icin mi...afff
...ameliyat oncesi olmadigim icin test yaptim(idrar)..birsey cikmadi ama hala adet olamayinca...
Aldigim agri kesiciler narkoz vs..ustuste geldigi icinmi uzadi ki acaba..
Allah askina bana bi akil verin..

kızlar balık elbise aldım onun için biraz daha zayıflamam lazım 12 gün sonra kayınbiraderimin düğünü var :))

kızlar napıyorsunuz?ben paşayı oyun alanına götürdüm avm ye yeni geldim.demiştim eşim yok diye sürekli ben ilgileniyorum oğluşla o yden burda pek aktifte olamıyorum.eşimin askere gitmesine 20 gün varda bizim ki şimdiden askere gitmiş gibisizde ne var ne yok.

amannn ben geldim kimse yok nerdesiniz bacolar

kızlar balık elbise aldım onun için biraz daha zayıflamam lazım 12 gün sonra kayınbiraderimin düğünü var :))
bizim kayınbiraderin de bu yaza düğünüo zamana 60 ı görmek istiyorummsenin bişey kalmamış.resmini ataydın elbisenin

Bazıları geçiktiriyor diye biliyorum ama madem imkansız psikolojikte olabilir hala sıkıntılı r dönemdesin canım o yüzdende bücut dengeye gelemişte olabilir

DeryaOnDiet elimden geldiğince araştırıyorum başvuruyorum. Tam bana uygun çok güzel işler var hepsine başvurdum. Ama şöyle düşünüyorum kariyer.net gibi sitelerden alım yapmaya ne kadar açıklar. Açık olmasalar ilanı oraya vermezler. E ilanı verdin bende kedime güveniyorum neden beni çağırmıyorsun en azından görüşmeye. 1500e yakın başvuru var çoğunda. Neye göre seçiyorlar.
Birkaç kişiye sordum böyle sitelere iş ilanı veren şirketler aranıp hani bu pozisyonda birini arıyormuşsunuz denmesini hoş karşılamıyorlarmış. Bu sebepten arayamıyorumda. Yinede tek tek şirketlerin telefonlarını bulup arasammı. Ya da adreslerini bulup cv mi götürsem ne kadar doğru olur hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…