- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Haklıymışsın...Canım yapmayın işte hep diyoruuummm
yok gitmiyorr yaa bacı.paşadan dolayı spora vakit bulamıyorum havada yağmurlu onu alıp yürüyüşe çıkıyordum ne güzel.ay çok moralim bozuldu.bende zayıflamış hissediyordum kendimi bide ondan da böyle oldu.Mekikle gidiyor bebeğim
Sana özelden atarımda buraya atmam utanırımBen de senin gibi yazacam cidden. Profilime yaziyodum biraktim... tekrar başlayım.kız bulut bi before /after yap da at yawru bee.
Yok yok sen kendini çok iyi toparladın birden süper gidiyor senin sakın bırakma peşini herşeyi tam yoluna koyma vakti. Benim tam mekikle bir ayda 2cm inceldi alt karınyok gitmiyorr yaa bacı.paşadan dolayı spora vakit bulamıyorum havada yağmurlu onu alıp yürüyüşe çıkıyordum ne güzel.ay çok moralim bozuldu.bende zayıflamış hissediyordum kendimi bide ondan da böyle oldu.
At bebeeem bekliyorumSana özelden atarımda buraya atmam utanırımböyle yazmak çok iyi geliyor yaz gör hep böyle güzün gülsün motive ol diğer arkadaşlarımızda yapsın bence
Evet ya gece yemem yok artık.bu kaç gün de kacamaksiz gidiyor yalnız karbonhidrat var menüde o kötü.ya bu 7 ay çok yorucu olucak maddî acıdan.birikmis altınım var bir akıl diyor bozdur o onuda ev ihtiyacını gör.bir taraftan da diyorum asker lik dönüşü kira falan var onun için kullan.onu da ne zorluklarla artırdım ya.Yok yok sen kendini çok iyi toparladın birden süper gidiyor senin sakın bırakma peşini herşeyi tam yoluna koyma vakti. Benim tam mekikle bir ayda 2cm inceldi alt karın
Banada at kaptan ozeldenSana özelden atarımda buraya atmam utanırımböyle yazmak çok iyi geliyor yaz gör hep böyle güzün gülsün motive ol diğer arkadaşlarımızda yapsın bence
En son baktigimda 67.5 tim. Bakalim cumaya ne oluryaaakaç kilosun şu an bakayım. ben de çok yavaş veriyorum artık eskiye oranla
Sitede genelde online basvuru yerleri olur. Ordan basvurdugunda direk insan kaynaklarina gider basvurun.Sen dediğinden beri indirdim onuda baktım inceledim çözebildiğim kadar tabi. Ama dediğin çok mantıklı olur dimi öyle insan kaynaklarına nasıl şey edebilirim sitelerine girip
Gittim canim. Birazdan evde olurum. Baya spor yaptim bugun.Bu kızlar nerdeeeee?florence_N nerdesin hacı? soffty nettin gı? elifff_9595 nerelerdesin hu huuu? mrv2855 hani artık hep buralardaydın kiz? I icecandy sen naptın bacım hiç katilım yapmıyon ama! afatmas sen iyi katilım yapıyodunn hacı sen de kayboldun! DeryaOnDiet spora mı gittin kız? @compeng and @Gulumse25 ? Ve digerleri... ICanDoThis ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?