Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de senin gibi yazacam cidden. Profilime yaziyodum biraktim... tekrar başlayım.kız bulut bi before /after yap da at yawru bee.

Ben de senin gibi yazacam cidden. Profilime yaziyodum biraktim... tekrar başlayım.kız bulut bi before /after yap da at yawru bee.
Sana özelden atarımda buraya atmam utanırım böyle yazmak çok iyi geliyor yaz gör hep böyle güzün gülsün motive ol diğer arkadaşlarımızda yapsın bence

Yok yok sen kendini çok iyi toparladın birden süper gidiyor senin sakın bırakma peşini herşeyi tam yoluna koyma vakti. Benim tam mekikle bir ayda 2cm inceldi alt karın

Yok yok sen kendini çok iyi toparladın birden süper gidiyor senin sakın bırakma peşini herşeyi tam yoluna koyma vakti. Benim tam mekikle bir ayda 2cm inceldi alt karın
Evet ya gece yemem yok artık.bu kaç gün de kacamaksiz gidiyor yalnız karbonhidrat var menüde o kötü.ya bu 7 ay çok yorucu olucak maddî acıdan.birikmis altınım var bir akıl diyor bozdur o onuda ev ihtiyacını gör.bir taraftan da diyorum asker lik dönüşü kira falan var onun için kullan.onu da ne zorluklarla artırdım ya.

0 nisan salı menü

07:00

5 Kuru kayısı
1 avuç badem

13:00
Special k kraker (62 kcal)
1 sb muzlu süt

18:00
Special k kraker
1 sb süt

20:00
1 sb süt

Su: 2 lt

Menüm berbat bugün kızlar.
Çünkü pkos'tan şiddetli bir regl dönemi yaşıyorum, midem sürekli bulanıyor.

10 Nisan menü
Sabah

Bir elma
11.0
3 yk kavurma, 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, bir kase tirsik çorbası, iki dilim ekmek
Öğlen sonrası komsum geldi
Bir avuç fıstık,bir adet kurabiye,küçük kase çekirdek çerez tarhana

Akşam
Kipritkutusundan biraz büyük Yumurtalı ekmek, bir kase mercimek çorbası
3 litre su

10 Nisan menü ;
Kahvaltı 06.00;1 su b süt, 2 yulaf ,8 badem yarım muz

Ara09.30;yeşil çay 2 kuru kayısı

Öğlen 12.00;yarım kase çorba
1 porsiyon nohut yemeği
1 kase cacık

Ara 17.00;dondurma

Akşam 19.30;lahana kavurma yarım tabak

2,5 lt su

Sen dediğinden beri indirdim onuda baktım inceledim çözebildiğim kadar tabi. Ama dediğin çok mantıklı olur dimi öyle insan kaynaklarına nasıl şey edebilirim sitelerine girip
Sitede genelde online basvuru yerleri olur. Ordan basvurdugunda direk insan kaynaklarina gider basvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…