- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ayy ne guzel yakisir kaptanimizaAnaaammm kizlaaar kizllaaaaarr bu kaptanimiz var ya erimiş bitmiş tam bir fistik olmuşbir zayiflamiş gormeniz lazim eee dile kolay 84 lerden 60 lı rakamlara.... bir özendim bir özendimm... masallah diyorum
Bilmiyorum ki canim ben de onu ariyorum. Spor yazmak icin.Spor paylaşımı oldu mu
Is ardindan spor canim. Ins kisa sure sonra da uyku moduna girecegim.kızlar hakatten nerdesiniz?huhuuuu
Canim profiline baktim da ne guzel vermissin masallah. Olsun adet sisligi gecer haftaya tek sebebi bu olsun.2 gün sonra adet dönemim ,şişkinlik hissediyorum
Cumaya düşüş bekleyemicem bu hafta galiba ..
Beyaz lahana diyeti dedigin su lahana corbasi diyeti mi?Beyaz lahana diyeti we günde 1-2 saat yürüyerek çok kolay werebilirsin.
Sağol canım inşallah :))Canim profiline baktim da ne guzel vermissin masallah. Olsun adet sisligi gecer haftaya tek sebebi bu olsun.
Wesikalık tarzı ciddi duran bir resim olsunDaha önce istediğim türde bir yerde çalışmadım ama stajlarımı yazdım. Reeim koymaya korktum ya nasıl bir resim koymayılım vesikalık mı olmalı
Turta nasılsın yawrum kilomu werdin ? Ben regliyim tartılamıyorum. Bir çaya başladım ewden çıkamıyorum. Bir kaç güne düzelicek umarımSağol canım inşallah :))
İyiyim canım 35 gün oldu başlayalı verdim biraz. Yaklaşık 1,5 kilo falan kaldı hedefime ,sonra korumaya geçsem süper olurTurta nasılsın yawrum kilomu werdin ? Ben regliyim tartılamıyorum. Bir çaya başladım ewden çıkamıyorum. Bir kaç güne düzelicek umarım
Bahar yorgunluğu war üstümde bir türlü atamıyorum. Haftaya kadar kendimi toparlayıp çeki düzen wermem lazım. Bütün işlerim aksadı. Spor diyet yalan oldu resmenİyiyim canım 35 gün oldu başlayalı verdim biraz. Yaklaşık 1,5 kilo falan kaldı hedefime ,sonra korumaya geçsem süper olursen nasılsın ??
Bu kızlar nerdeeeee? @florence_N nerdesin hacı? @soffty nettin gı?elifff_9595 nerelerdesin hu huuu? @mrv2855 hani artık hep buralardaydın kiz? @icecandy sen naptın bacım hiç katilım yapmıyon ama! @afatmas sen iyi katilım yapıyodunn hacı sen de kayboldun! DeryaOnDiet spora mı gittin kız? @compeng and @Gulumse25 ? Ve digerleri... @ICanDoThis ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?