- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Ooo çok iddialısın yavrukızlar balık elbise aldım onun için biraz daha zayıflamam lazım 12 gün sonra kayınbiraderimin düğünü var :))
valla gözümü kararttım aldım elbisenin resmini atıyorum şimdi size :)Ooo çok iddialısın yavru
bizim kayınbiraderin de bu yaza düğünüo zamana 60 ı görmek istiyorumm senin bişey kalmamış.resmini ataydın elbisenin
valla gözümü kararttım aldım elbisenin resmini atıyorum şimdi size :)
Elbise mükemmel dostum. Kız compeng bu da sen misin yoksa
çok beğendim rengi harikaaa
Cidden bayıldım elbiseye insallah bir an once hedefine ulasirsin kuzum
Elbise mükemmel dostum. Kız compeng bu da sen misin yoksa
kız bacı sen zati 66 falansın eee 12 güne haydi haydi verirsin yine spora asıl12 günde 65 olaydım ah ah. gerçi elbise 42 beden ama kalıbı darmış :)
çok beğendim rengi harikaaagüle güle giy canımm
66.9um ama :))) neyse bugündne itibaren spora asılıyorum:))kız bacı sen zati 66 falansın eee 12 güne haydi haydi verirsin yine spora asıl
biz 6 lı rakamları ne zaman görecez acabaElbise mükemmel dostum. Kız compeng bu da sen misin yoksa
kesinlikle66.9um ama :))) neyse bugündne itibaren spora asılıyorum:))
Aynen canim. Bizde de oyle sadece yuksek mudurler yasli gerisi hep genc dinamikEvet çoğu aektörde öyle dinamiklik mi derler aktiflikmi azalıyor diye gördüklerinden
Canim benden sana tavsiye o sitelere gir, is ilanlarini gor ve sonra kendi sitelerine gidip insan kaynaklari bolumune basvur.DeryaOnDiet elimden geldiğince araştırıyorum başvuruyorum. Tam bana uygun çok güzel işler var hepsine başvurdum. Ama şöyle düşünüyorum kariyer.net gibi sitelerden alım yapmaya ne kadar açıklar. Açık olmasalar ilanı oraya vermezler. E ilanı verdin bende kedime güveniyorum neden beni çağırmıyorsun en azından görüşmeye. 1500e yakın başvuru var çoğunda. Neye göre seçiyorlar.
Birkaç kişiye sordum böyle sitelere iş ilanı veren şirketler aranıp hani bu pozisyonda birini arıyormuşsunuz denmesini hoş karşılamıyorlarmış. Bu sebepten arayamıyorumda. Yinede tek tek şirketlerin telefonlarını bulup arasammı. Ya da adreslerini bulup cv mi götürsem ne kadar doğru olur hiçbir fikrim yok
anam benim rakip costu gidiyor ben de homili girtlakkız bacı sen zati 66 falansın eee 12 güne haydi haydi verirsin yine spora asıl
yaaa
Oo güzelmiş kolların kalınmıda kollu aldın
Sen dediğinden beri indirdim onuda baktım inceledim çözebildiğim kadar tabi. Ama dediğin çok mantıklı olur dimi öyle insan kaynaklarına nasıl şey edebilirim sitelerine giripCanim benden sana tavsiye o sitelere gir, is ilanlarini gor ve sonra kendi sitelerine gidip insan kaynaklari bolumune basvur.
Ve son yillarda cok populer olan ve gercek anlamda cogu kisinin is bulmak icin takip ettigi tek uygulama olan Linkedln i mutlaka telefonuna indir. Ve basvur ordan da. En gec 2 3 hafta icerisinde geri bildirimde bulunuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?