- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Daha çok dara düştüğün zamanlar olur kalsın kenarda bence. İdare edersin sen onsuzdaEvet ya gece yemem yok artık.bu kaç gün de kacamaksiz gidiyor yalnız karbonhidrat var menüde o kötü.ya bu 7 ay çok yorucu olucak maddî acıdan.birikmis altınım var bir akıl diyor bozdur o onuda ev ihtiyacını gör.bir taraftan da diyorum asker lik dönüşü kira falan var onun için kullan.onu da ne zorluklarla artırdım ya.
Tamam canımBanada at kaptan ozelden
Ben varya en çok kahvaltı yiyorum kahvaltıyı bırakma kuzum bağırsaklarımız bile çalışmıyor yemezsekben size yanlışımı söyleyeyim sabah yumurtalı peynirli kahvaltıyı bırakmıştım. metabolizmam yavaşladı sanırım. bugün tekrar başladım düzenli beslenmeye.
Ya şımartma insanı valla utanıyorumAnaaammm kizlaaar kizllaaaaarr bu kaptanimiz var ya erimiş bitmiş tam bir fistik olmuşbir zayiflamiş gormeniz lazim eee dile kolay 84 lerden 60 lı rakamlara.... bir özendim bir özendimm... masallah diyorum
Evet canım ama zaten mide bulantısından canın istemez0 nisan salı menü
07:00
5 Kuru kayısı
1 avuç badem
13:00
Special k kraker (62 kcal)
1 sb muzlu süt
18:00
Special k kraker
1 sb süt
20:00
1 sb süt
Su: 2 lt
Menüm berbat bugün kızlar.
Çünkü pkos'tan şiddetli bir regl dönemi yaşıyorum, midem sürekli bulanıyor.
resmen durdu kilo vermem. bugun güzel kahvaltı yaptım. eski formuma geri dönmem lazım.Ben varya en çok kahvaltı yiyorum kahvaltıyı bırakma kuzum bağırsaklarımız bile çalışmıyor yemezsek
Kız uzandırmayın burda kimler ne kilolar ver di benimki ne ki
Ne zaman dönüceksinizzKaplıcalardayın ben sülalecek toplandık gibi bişey oldu yoğun geçiyor baya ama yarından itibaren sakinlicek daha sık uğrucam buraya inşallah...
Canım benimde durdu bak haftada bir kilo gitmeli ama tık yok üzücü. Ama sabırkızlar benim kilo vermem resmen durdu. 66.9da kaldım. günaydın.
bekliyorum at göreyim resmini baco.bakalım nasıl değişmişsin bana da gaz olur hemDaha çok dara düştüğün zamanlar olur kalsın kenarda bence. İdare edersin sen onsuzda
Tamam canım
Kız edebiyenin abarttığı gibi değil göbeğim bacaklrım kocaman dıruyor ama atarım uğrayabiliyorsan gel buralar destek oluruz biz samaBen de isterim bulut kaptan bu aralar toparlamaya çalışıyorum moral olur
Abarttigim kadar var kızlarKız edebiyenin abarttığı gibi değil göbeğim bacaklrım kocaman dıruyor ama atarım uğrayabiliyorsan gel buralar destek oluruz biz sama
Gahahaja konuyu kapatalım. Bu gün çarşamba geçen hafta üçüncü olduk bu haftada ilk üçe girelim hatta birincilik bize çok yakışır kızlaaarrAbarttigim kadar var kızlarmasallahin var
yaa sen harikasınnnnnnnKız edebiyenin abarttığı gibi değil göbeğim bacaklrım kocaman dıruyor ama atarım uğrayabiliyorsan gel buralar destek oluruz biz sama
Teşekkğrler canım geçmiş olsun. Senin için en Hayırlısı neyse o olsunkızlar hepinizden özür diliyorum. uzun zamandır yoktum bir kaç sağlık sorunu yaşadım şuan çok daha iyiyim. buradan devam edemeyeceğim. yakın zamanda diyetisyene başlamayı düşünüyorum. hepiniz hakkınızı helal edin. sizlere bol sağlıklı zayıflamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?