Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

10 nisan menü

sabah
1 bardak süt
1 avuç çiğ kuruyemiş

öğle : 3 köfte
1 kase buğdaylı mercimekli çorba

ara : 1 elma

akşam : 4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ben size yanlışımı söyleyeyim sabah yumurtalı peynirli kahvaltıyı bırakmıştım. metabolizmam yavaşladı sanırım. bugün tekrar başladım düzenli beslenmeye.

Daha çok dara düştüğün zamanlar olur kalsın kenarda bence. İdare edersin sen onsuzda
Banada at kaptan ozelden
Tamam canım

ben size yanlışımı söyleyeyim sabah yumurtalı peynirli kahvaltıyı bırakmıştım. metabolizmam yavaşladı sanırım. bugün tekrar başladım düzenli beslenmeye.
Ben varya en çok kahvaltı yiyorum kahvaltıyı bırakma kuzum bağırsaklarımız bile çalışmıyor yemezsek

Evet canım ama zaten mide bulantısından canın istemez

Ayy ne guzel yakisir kaptanimiza bulutungokyuzu fistik olmus desene
Kız uzandırmayın burda kimler ne kilolar ver di benimki ne ki
Kaplıcalardayın ben sülalecek toplandık gibi bişey oldu yoğun geçiyor baya ama yarından itibaren sakinlicek daha sık uğrucam buraya inşallah...
Ne zaman dönüceksinizz
kızlar benim kilo vermem resmen durdu. 66.9da kaldım. günaydın.
Canım benimde durdu bak haftada bir kilo gitmeli ama tık yok üzücü. Ama sabır

kızlar hepinizden özür diliyorum. uzun zamandır yoktum bir kaç sağlık sorunu yaşadım şuan çok daha iyiyim. buradan devam edemeyeceğim. yakın zamanda diyetisyene başlamayı düşünüyorum. hepiniz hakkınızı helal edin. sizlere bol sağlıklı zayıflamalar

Teşekkğrler canım geçmiş olsun. Senin için en Hayırlısı neyse o olsun

Bunun gibi bizimkiler yapabilirmi bilmiyorum ama annem beğenmedi. Sizce nasıl beğenmezseniz bir tane daha atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…