Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

11 Nisan Çarşamba menüm
Sabah 10.30
1.5 porsiyon lor
2 haşlanmış yumurta
1 kase salata

16:00
1.5 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 avuç karışık kuruyemiş
1 avuç cilek

Akşam 20
1 dilim ekmek
Mantar sote
1.5 bardak ayran.

Dün sabah müthiş bir başağrısı ile uyandım. Öğlene kadar uyudum uyandım geçmedi. Öğlen agrikesici içtim ve ufaklı ile uyudum. 3ü geçiyordu uyandığımda. Şükür başımın ağrısı geçmişti. Garip bir halsizlik vardı bu sefer. 9 gibi çocuklarla beraber ben de uzanmistim, bir uyandım gece 2. Mutfak öylece dağınık.. Baktım baktım uyuz olup gittim yattım. Bu sabah da kalktığımda beri mutfaktaydim. Kahvaltı üstüne ciğer kavurdum, yumuşamış domateslerden çorba yaptım, kotulenen elmaları rendeleyip kavurdum. Çocuklar okuldan geldi, yedirdim, şimdi ufaklığı sallıyorum. Elmalardan turta yapacağım. Geçen oğlan ağaçtaki ekşi dutlari toplamıştı, şekere bastım, reçel deneyeceğim onlardan da.

kendimde seni mi seni kendimde mi görüyorum desem

Yoktun merak ettim bacım. Geçmiş olsun. Oluyor arada bana da. Ama şunu soyleyim uyudukça daha kotüye gidiyor... hep bahardan

Helal olsun cnmcok gecmiş olsun. Insallah kötü bir sey yoktur. Hakkında hayirlisi olsun cnm

Bunun gibi bizimkiler yapabilirmi bilmiyorum ama annem beğenmedi. Sizce nasıl beğenmezseniz bir tane daha atıcam Eki Görüntüle 2135674
Aslında güzel ama biraz antikamsı duruyor sanki... at bakim baska ne secenek var. Ama şunu soyleyim yüzügü insallah ömur boyu sen takacaksin. Bu yüzden en çok hangisini en çok begendiysen onu alzevkler ve renkler kisiye göre degisiyor biliyorsun...

Kız uzandırmayın burda kimler ne kilolar ver di benimki ne ki

Ne zaman dönüceksinizz

Canım benimde durdu bak haftada bir kilo gitmeli ama tık yok üzücü. Ama sabır

Cmt sabah inşallah canım

Okuldan geldim arkadaşla. Arkadası doyurup yolladim simdi. Mutfak toplanacak sıpa durmuyo... sınavları hala okuyamadim bir sürü iş

Bi okuyamadın yaa şu sınavları

Merhabalar çocuklar hasta bende hastayım çocuklara hava veriyoruz ben de fazla giremiyorum sabah 2 yumurta domates salatalık yedim sonra elma yedim sütlü Nescafe içiyorum akşama fırında ıspanak var spor konusunda beni affedin olmadı kondisyon. Bisikleti binerim ip atlayamam

masallah canım kadının işi mutfakta hiç bitmez zaten dutlar çıktığında benim yerime yiyin ahh çocukken köyde ağaçtan yer dik hep

10 nisan menü
sabah
150gr yumurtalı ıspanak
1 dilim tb lavas
5 y zeytin
salatalık
60 gr süzme peynir
ara
1 dilim çikolatalı pasta
öğle 15
1 kepçe corba
1 yk tursu kavurmasi
1 tane etli pirasa dolması
akşam
çeyrek dilim portakal 2 badem
ara 23
1 kase tarcinli yogurt

11 nisan menü
sabah 1 çilek 1 erik
kahvaltı
1buçuk dilim tam buğday ekmek
1bucuk yemek k tulum peynir
2 has yumurta
3 zeytin salatalık
1 dilim elma yarım ceviz
öğle14
6 yk yumurtalı fasulye kavurmasi
1 kase yogurt
15.30
sade t kahvesi 1 çay tabağı kadar c pasta (annem ısrar etti)
akşama yoğurt yerim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…