Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şimdi şu ortasi cam gibi olanlar moda onlara baktın mı? Ben klasik modelleri sewiyom bacım. Şimdi azcık baktım da supper seyler var benim bile yeni alyans alasim geldi

Canım, kenarları ince olmasın. Allah korusun iş yaparken yaralamaya sebep olabiliyor o modeller.
Yaa öylemi bende ince daha rahat olur diye düşünmüştüm
Niye altından vazgeçtin? Kendi aranizda mi takacaksiniz? Ben altın al derim ona gumüş alabilirsin ama.
Yok canım bunları daha önce almıştık takmak nasip olmadı. Beyaz altın yaptırıcaz bir tanıdığa model olarak ben bunları oczaman çok severek almıştım.
Şimdi şu ortasi cam gibi olanlar moda onlara baktın mı? Ben klasik modelleri sewiyom bacım. Şimdi azcık baktım da supper seyler var benim bile yeni alyans alasim geldi
Taşlı ve çok alyans dışı şeylere benzeyenlerden istemiyorum. Yoksa kız saç telinden bile yapmışlar

Eğer bu şekilde yapamayız derlerse hani bu gümüşte yapılıyor derlerse böyle düşündüm. Bu nasıl. Başka alyansta neye dikkat edilir bilmiyorum

Birde nişan elbisesi düşüncelerimi atıcam size. Bizde sizinde varmıydı bilmiyorum ama nişan masası arka perde falan kiralicam onuda atıcam size

11 Nisan menü
Sabah 10
4 yk ıspanaklı yumurta (1adet yumurta), 10 yeşil zeytin, kipritkutusu yarısı peynir, yeşillik

Öğlen küçük kase çorba
Ara
Bir bucuk avuç fıstık, çerez tarhana, yarım elma, iki dilim portakal
Akşam 6.0
6 yk etlias (et ve dövmeden) yeşillik
2 litre su

Dövmeyle yapılan herşeyi çokmseviyorum hele mercimekli çorbası ve tereyağlı pilavı dumanı tütücek yağ coss edicek uf

11 nisan menü

sabah
1 kk peynir
4 zeytin
bol yeşillik
salatalık
1 bardak süt

öğle
3 kaşık et sote
1 kase mercimek çorbası
1 el kadar pide

akşam :
3 kaşık bulgur pilavı
ton balıklı salata

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…