- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Niye altından vazgeçtin? Kendi aranizda mi takacaksiniz? Ben altın al derim ona gumüş alabilirsin ama.Bunlar gümüş bunları düşünüyordum
Eki Görüntüle 2135888
niye gumus
Yaa öylemi bende ince daha rahat olur diye düşünmüştümCanım, kenarları ince olmasın. Allah korusun iş yaparken yaralamaya sebep olabiliyor o modeller.
Yok canım bunları daha önce almıştık takmak nasip olmadı. Beyaz altın yaptırıcaz bir tanıdığa model olarak ben bunları oczaman çok severek almıştım.Niye altından vazgeçtin? Kendi aranizda mi takacaksiniz? Ben altın al derim ona gumüş alabilirsin ama.
Taşlı ve çok alyans dışı şeylere benzeyenlerden istemiyorum. Yoksa kız saç telinden bile yapmışlarŞimdi şu ortasi cam gibi olanlar moda onlara baktın mı? Ben klasik modelleri sewiyom bacım. Şimdi azcık baktım da supper seyler var benim bile yeni alyans alasim geldi
Bunlar güzelmiş cnm ben begendimEğer bu şekilde yapamayız derlerse hani bu gümüşte yapılıyor derlerse böyle düşündüm. Bu nasıl. Başka alyansta neye dikkat edilir bilmiyorumEki Görüntüle 2135917
Olursa seninde beğendiğin atabilirsin özeldenBunlar güzelmiş cnm ben begendim
At atBirde nişan elbisesi düşüncelerimi atıcam size. Bizde sizinde varmıydı bilmiyorum ama nişan masası arka perde falan kiralicam onuda atıcam size
Dövmeyle yapılan herşeyi çokmseviyorum hele mercimekli çorbası ve tereyağlı pilavı dumanı tütücek yağ coss edicek uf11 Nisan menü
Sabah 10
4 yk ıspanaklı yumurta (1adet yumurta), 10 yeşil zeytin, kipritkutusu yarısı peynir, yeşillik
Öğlen küçük kase çorba
Ara
Bir bucuk avuç fıstık, çerez tarhana, yarım elma, iki dilim portakal
Akşam 6.0
6 yk etlias (et ve dövmeden) yeşillik
2 litre su
günaydın canım bende kız için kalktım okulda yiyecek bişeyler hazırladım ev işlerine giriscem birazdanGünaydın kizlaryine düstüm yollara
Bende çok severim özelikle bol tereyağlı yapmıştım. Her zamn yapmadığım içn biraz fazla kaçırdım.Dövmeyle yapılan herşeyi çokmseviyorum hele mercimekli çorbası ve tereyağlı pilavı dumanı tütücek yağ coss edicek uf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?