- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Ay çok yanlış yerdesin. Desal gibi ban yeme de.. Ben ara ara girip bakıyorum ama bir türlü yazamıyorum. Reçeli pişirdim az evvel, anca oturdum.Bdv okuyup duruyom bak hiç yoksunuz
tadı nasıl oldu pekmez gibi mi oldu yoksaAy çok yanlış yerdesin. Desal gibi ban yeme de.. Ben ara ara girip bakıyorum ama bir türlü yazamıyorum. Reçeli pişirdim az evvel, anca oturdum.
Korkudan ucumdan yaladım. Şekerini fazla kaçırmışim, sabah kahvaltıda tanesiyle bakarım. Ekşi reçelleri severim.tadı nasıl oldu pekmez gibi mi oldu yoksa
olsun güzel olmuştur ev yapımı nasıl olsaKorkudan ucumdan yaladım. Şekerini fazla kaçırmışim, sabah kahvaltıda tanesiyle bakarım. Ekşi reçelleri severim.
Baktım çok şekerli, yenmiyor, çocuklara meyve suyuna döndürürüm.olsun güzel olmuştur ev yapımı nasıl olsa
Ay çok yanlış yerdesin. Desal gibi ban yeme de.. Ben ara ara girip bakıyorum ama bir türlü yazamıyorum. Reçeli pişirdim az evvel, anca oturdum.
Ne zaman bir iş yapsam benim ufaklık telefonu çalıp saklanıp oyun oynuyor. Sonra ara da bul. Şükür bu akşam elime geçti.ben de çok yazmıyom ya.. bazen kendimi tutamayıp yazıyom tabi. Eee napıyım kimsecikler yok. Eline sağlik bebeem afiyetle yiyin inşallah
Geçmiş olsun cnmMerhabalar çocuklar hasta bende hastayım çocuklara hava veriyoruz ben de fazla giremiyorum sabah 2 yumurta domates salatalık yedim sonra elma yedim sütlü Nescafe içiyorum akşama fırında ıspanak var spor konusunda beni affedin olmadı kondisyon. Bisikleti binerim ip atlayamam
Ne zaman bir iş yapsam benim ufaklık telefonu çalıp saklanıp oyun oynuyor. Sonra ara da bul. Şükür bu akşam elime geçti.
Bunlar gümüş bunları düşünüyordumAslında güzel ama biraz antikamsı duruyor sanki... at bakim baska ne secenek var. Ama şunu soyleyim yüzügü insallah ömur boyu sen takacaksin. Bu yüzden en çok hangisini en çok begendiysen onu alzevkler ve renkler kisiye göre degisiyor biliyorsun...
niye gumusBunlar gümüş bunları düşünüyordum
Eki Görüntüle 2135888
Canım, kenarları ince olmasın. Allah korusun iş yaparken yaralamaya sebep olabiliyor o modeller.Bunlar gümüş bunları düşünüyordum
Eki Görüntüle 2135888
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?