- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Valla bugün bir kacamak yapasım var ki sorma.Ama yarına sakliyacam. Bugun sebze yerim hepnaıslsınız kızlar yarın cuma bugün çok hafif yiyoruz ona göre :))
maalesef . sabit gidiyorum. bu ara kilo vermem durdu. ama yılmak yok.Valla bugün bir kacamak yapasım var ki sorma.Ama yarına sakliyacam. Bugun sebze yerim hepekside misin compeng?
Sancim var ölüyorum resmen.sen nasılsın spor yapiyormusun az kaldı dugunenasılsınız kızlar suskunsunuz ?
İyiyim canim..sen nasilsin..kahve yaptim kahvemi iccem..mutfagimi toplicam...isler gucler beaaanasılsınız kızlar suskunsunuz ?
geçmiş olsun adet miSancim var ölüyorum resmen.sen nasılsın spor yapiyormusun az kaldı dugune
kolay gelsinnn. ben de işteyim canım. koşuşturmaca işte.İyiyim canim..sen nasilsin..kahve yaptim kahvemi iccem..mutfagimi toplicam...isler gucler beaaa
Canım bir dahakine listeye ekle olurmu bu sefer ben ekleyeyimdun akşam kondısyon bısıkletınde 30 dakıka kaldım 60 puan
Sana iyi gelmiştir ama oralarBugün perşembe yarın tartı günü dikkatedelim arkadaşlar yüzümüz gülsün sonra :))))
Hava cok ısındı burda ya..bide temiz havadanmıdır nedir bi mıymıntılık var üstümde canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
İnsanın evi gibisi yok gercekten cmt sabah erkenden döncez inşallah özledim valla..
Sana iyi gelmiştir ama oralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?